Foto: Prisca Visser

 

Hi allemaal, ik ben Linda Zwanenburg en ik start mijn dag altijd met een kop thee! My favorite #senzatea earl grey love it!

Voor diegene die mij nog niet kennen: geboren in 1988, afgestudeerd aan de HBO opleiding Human Resource Management, deeltijd gestudeerd, specialiteit arbeidsrecht, ruim negen jaar werkzaam in HR, zeer gedreven , enthousiast en helaas getroffen door een zeldzame spierziekte. Ik kan niet stilzitten en startte daarom deze blog en business! Eigen mogelijkheden creëren en denken in wat nog wel kan keeps me going. Ik heb een youtube kanaal met HR video’s en vlogs, zodat jullie mij nog beter kunnen leren kennen en ik nog meer kennis met jullie kan delen.

Ik heb een missie en dat is ervoor zorgen dat iedereen basiskennis HR en arbeidsrecht heeft. WAAROM?? Omdat er te vaak misbruik wordt gemaakt van de niet aanwezige kennis bij werknemers! Ook zijn er veel (kleine) werkgevers zonder HR afdeling in huis, die problemen krijgen doordat ze iets niet weten. Dit allemaal met de nodige conflicten, frustraties, tijd en vooral ook geld/boetes als gevolg! Ik ben jullie HR-steun en toeverlaat, jullie externe online HR-afdeling! Ik geloof erin dat wanneer beide partijen weten hoe HR werkt en wat ieders rechten en plichten zijn, er een betere en gezondere werkomgeving ontstaat. Dit heeft een positief effect op iedereen en zorgt mede voor optimalisatie van de business. Op mijn blog vind je alles wat je moet/hoort te weten! Daarnaast deel ik ook veel persoonlijke ervaringen. 

Mocht je interessante onderwerpen hebben of met vraagstukken zitten stuur deze vrijblijvend in via het contactformulier of mail naar info@lindasresources.nl. Ik zoek het uit en zal er waarschijnlijk weer een blog over schrijven zodat samen met jou nog veel anderen geholpen zijn.

Schrijf je hier in voor mijn maandelijkse update om niets te missen en volg mij op Facebook, Instagram, LinkedIn en Bloglovin.

Veel lees plezier!

Liefs Linda

(interesse in een samenwerking?)