Eerlijk met ontslag…

met een goede VSO en deal voor jou!

Na jarenlang hard werken voel je je aan de kant gezet door je werkgever

Waarschijnlijk ben je hier terecht gekomen omdat je niet weet what to do. Je krijgt opeens een vaststellingsovereenkomst onder je neus gedrukt. Je werkgever wil van je af en misschien jij ook wel van hun. Je bent boos, verdrietig en enorm teleurgesteld. Je bent bang voor de toekomst en ervaart een bak met stress. Hoe moet het nu allemaal verder? Je snapt het niet en weet je geen raadt. Of je staat er misschien wel voor open maar wilt wel de beste deal voor jezelf. Vaak zijn er emoties in het spel en deze maken dat je niet altijd meer helder kunt nadenken en handelen.

 

Je wilt die vervelende gesprekken met je werkgever helemaal niet zelf voeren

Je wilt dat alles goed geregeld wordt en je snakt naar rust. Support van iemand die er wel verstand van heeft en weet wat zij doet. Je wilt support van iemand die je begrijpt en jou door deze lastige periode heen helpt.

Je hebt het gevoel dat er nogal veel op je afkomt. Je hebt geen kennis en ervaring van arbeidsrecht. Je weet niet wat er in de vaststellingsovereenkomst moet staan zodat je uitkeringsaanvraag niet in gevaar komt. Je weet niet welke punten je allemaal kunt onderhandelen en wat gebruikelijk is. Wat is eigenlijk een goede deal? Wat is goed voor jou? Wat en waar zitten de risicos? Klopt de berekening van de ontslagvergoeding wel? Hebben ze alle juiste looncomponenten wel meegeteld? De hr adviseur van je werkgever verkoopt het allemaal mooi aan je, maar kan je deze wel vertrouwen?

Dit is mijn specialiteit

Ja, ik wil eerlijk ontslag!

Je wilt rust en zekerheid dat alles goed gebeurt!

Je voelt je gestrest van het gedwongen contact dat je nog met je werkgever moet behouden. Je weet ook helemaal niet waar je op moet letten. Het enige dat je nu weet is dat als je er dan toch weg moet, je wilt krijgen waar je recht op hebt.

Het liefst wil je dat iemand dit helemaal voor jou uit handen neemt. Je snakt naar rust en je wil gewoon krijgen waar je recht op hebt, zodat je met een nette en rechtvaardige vaststellingsovereenkomst uit dienst kunt gaan en geen problemen krijgt bij het aanvragen van de WW- of WIA- uitkering.

 

Nadat mijn vader overleed, werd ik ontslagen

Na het overlijden van mijn vader, kreeg ik een vaststellingsovereenkomst onder mijn neus gedrukt. Ik, die altijd zo hard had gewerkt! Ik voelde me belazerd, boos, verdrietig en teleurgesteld. Het voelde als onrecht dat wat mij werd aangedaan en ik was lamgeslagen.Ondanks dat het een nare, onzekere tijd was, wist ik als doorgewinterde HR Expert gelukkig hoe ik moest handelen en zelfs ik schakelde hulp in van een collega expert!

Dit was in ieder geval hoe ik nooit met mensen om wilde gaan. Ik wist dat ik er voor altijd voor werknemers wilde zijn, zodat jij iemand hebt die jou sterker in je schoenen laat staan, je je weer rustig kunt voelen onder de situatie en krijgt waar je recht op hebt.

Deze ervaring maakte mij een HR Expert voor werknemers in hart en nieren.

Als geen ander kan ik me voorstellen hoe graag jij uit deze situatie wilt komen. En ik gun het jou zo om weer rust te hebben en te krijgen waar je recht op hebt!

Hoe zou het zijn als…

Iemand alle consequenties en opties duidelijk en rustig met je bespreekt en uitlegt.

Je zeker weet dat ze je niet met een dode mus naar huis toe sturen, maar dat de beste deal eruit is gehaald.

v

Alle communicatie met je werkgever door een HR- expert gedaan wordt.

Je met een fijn gevoel en een rechtvaardige vaststellingsovereenkomst uit dienst kunt gaan.

Je een steun in de rug krijgt en support krijgt bij het maken van de juiste beslissingen voor jou.

Je rust krijgt!

 

Hoe gaat dit dan in zijn werk?

Wat allereerst goed is om te weten is dat het gebruikelijk is een juridische vergoeding mee te onderhandelen in je vaststellingsovereenkomst. Op die manier gaat uiteindelijk mijn factuur naar jouw (ex)werkgever en betalen zij mijn juridische kosten (dit lukt in 90% van de gevallen).

Stap 1 Matchcall

We bespreken jouw situatie en of ik je kan helpen

Stap 2 Onderzoek

Ik onderzoek grondig al jouw aangeleverde documenten en beoordeel waar er winst te behalen valt

Stap 3 Overleg

We bespreken uitgebreid de situatie, jouw opties, consequenties, wensen, belang en strategie.

Stap 4 Communicatie overname

 Ik neem alle communicatie met de werkgever uit handen en tussentijds bespreek ik alles met jou. Er gebeurt niets waar jij niet achter staat. Je krijgt een BCC mail van al het contact. 

Stap 5 Good deal

We gaan door tot we het beste resultaat bereikt hebben waar jij je goed bij voelt!

Stap 6 Final go

Ik controleer alle final documenten en geef jou een go wanneer je alle papieren mag gaan tekenen (dit kan vaak digitaal op afstand). We bespreken de laatste eindafwikkelingen.

linda vaststellingsovereenkomst na 2 jaar ziekte

 

Goede juridische hulp verdient zichzelf terug!

De kans is groot dat we de juridische kosten kunnen verhalen op je werkgever. Dit lukt in 90% van de gevallen en is iets wat gebruikelijk is voor je werkgever. Mocht je toch een (gedeelte) zelf moeten betalen dan zijn hier slimme financiële trucs voor waardoor je onderaan de streep nihil betaalt.

Er zijn 2 mogelijkheden:

 1. Match-call = gratis hierin kan je kijken of wij een klik hebben en of vragen stellen over mijn dienst ‘Eerlijk met ontslag’. We bespreken samen of wij je kunnen helpen.
 2. Of kies voor mijn dienst ‘eerlijk met ontslag’ waarbij er 3 varianten mogelijk zijn. Meer informatie over mijn aanbod en tarieven lees je hier.Waarom ik werk met een pakketprijs? Dit is omdat ik een unieke plek voor je reserveer zodat jij mijn juridische hulp krijgt zolang dat nodig is en we je zaak rond hebben.

Wie kunnen wij wel en niet helpen?

Werknemers die willen krijgen waar ze recht op hebben.

Die graag samen met mij aan een goede oplossing willen werken.

Die zekerheid willen voor hun uitkeringsaanvraag.

Die snakken naar rust en goede hulp.

Werknemers die hun eigen verantwoordelijkheid nemen en zorgen voor het aanleveren van de juiste documenten.

Die mij mijn werk laten doen en vertrouwen in mij hebben.

Die zelf graag meedenken of met input komen (mag altijd!).

Die geduld hebben en wachten tot ik de beste deal voor hen bereikt heb.

Je bent leuk om mee te werken en je wil graag gewaardeerd worden.

Werknemers die er de kantjes vanaf lopen.

Die het niet boeit wat ze krijgen.

Hun werkgevers een hak willen zetten en zelf onrechtvaardig te werk willen gaan.

Die negatief met alle collega’s inhoudelijk in gesprek blijven gaan.

Werknemers die hun uitkeringsaanvraag in gevaar brengen door niet mee te werken.

 

Reviews

Na 4 maanden thuiszitten door werkdruk en stress ben ik opzoek gegaan naar een oplossing. Teruggaan naar mijn baan kon niet meer, het voelde niet meer goed. Na een hele fijne tip van een vriendin ben ik bij Linda Zwanenburg terecht gekomen. Haar nummer hield ik even bij mij voordat ik de stap durfde te zetten. Na een week heb ik gebeld en geappt met Linda, wat was dat een fijn en rustgevend gesprek. Iemand die mij begrijpt, iemand die weet wat ik wil, iemand die met mij meedenkt en kijkt hoe wij dingen het beste kunnen aanpakken. Iemand die je geruststelt dat het alleen gaat hoe ik het wil. Dat noem ik klasse en professionaliteit Ik heb boven mijn verwachtingen een super deal gekregen, dit was dankzij Linda!
Mijn tip naar andere, neem altijd tips en hulp aan van mensen die hetzelfde hebben meegemaakt en er ook hun werk van hebben gemaakt, 100 % dat je je gehoord en begrepen gaat voelen! Ik wil je voor alle hulp bedanken Linda, je bent een aanrader en een oplossing voor anderen!

Salma

In mijn geval heeft Willianne me geholpen. Dat deed ze heel vriendelijk moet ik zeggen. Je wordt direct op de hoogte gebracht van e-mail/bellen/apps tussen haar en de werkgever. En de 750,- euro juridische kosten heeft ze uitonderhandeld, niet onbelangrijk…..top!

Robert

Ik ben bij Linda terecht gekomen via een goede vriend. Linda heeft mij geholpen met de bemiddeling van mijn vaststellingsovereenkomst. Ik was hier vanaf het eerste moment erg blij mee. Door haar snel en ijzersterk handelen ontnam zij mij heel veel zorgen. Zij nam snel het contact met mijn werkgever over, dit zorgde meteen voor een stuk minder stress. Door haar heb ik het beste eruit kunnen halen en met een gerust hart die handtekening onder mijn vso gezet. Zelfs haar juridische kosten werden helemaal vergoed. Linda weet niet alleen wat zij doet in haar vak maar is als mens ook een grote steun voor mij geweest. Zij begrijpt echt wat je doormaakt!

Claudia

Planner

Linda en Willianne, Ik wil jullie beiden hartelijk bedanken voor de ondersteuning en het snelle reageren en acteren. Jullie zijn top. Ik heb het gevoel dat ik, ondanks dat het me nog steeds zwaar valt, mijn baas weer recht in de ogen kan kijken. Vooral omdat jullie als metal coach en mediator met de juiste juridische kennis twee tegenover elkaar staande partijen weer tot elkaar weten te brengen.

Piet

Projectmanager

Ik was al een tijdje ziek bij mijn werkgever en alles verliep erg stroef. Alles liep hoog op en ik merkte dat ik eigenlijk niet meer terug wilde naar deze werkgever die mij pushte. Uiteindelijk kreeg ik een VSO voorgesteld door mijn werkgever. Ik wilde deze bijna uit pure wanhoop direct tekenen en schakelde toch de hulp van Linda is. Linda nam per direct alle communicatie met mijn werkgever over. Ze begreep mijn situatie als geen ander en sleepte er een veel betere deal voor mij uit en liet de werkgever haar juridische kosten betalen. Ik heb alles als zeer prettig ervaren ondanks de lastige situatie waar ik inzat.

Fawzia

Ik ben via Linda met Willianne in Contact gekomen omdat ik opzoek was naar iemand die mij kon helpen bij het opstellen van een VSO. De samenwerking met Willianne was erg fijn, goed bereikbaar, open en snelle reacties en duidelijkheid. Door de hulp van Willianne heb ik nu een VSO gekregen waar ik erg tevreden mee ben. Een conflict op het werk is nooit fijn maar de hulp van Willianne heeft mij erg geholpen.

Lieke

Linda is een meelevende professional. Zij geeft rust en vertrouwen in een periode waarin alles op zijn kop staat. Mede door het persoonlijk contact voel je je gehoord. Strijdlustig om voor jou de beste deal eruit te slepen, hierdoor is ze direct in haar handelen, maar altijd op een nette manier. Precies de nuance die voor mij en mijn ontslagzaak nodig was. En wist ze er nog een veel betere deal uit te slepen!

Joyce

HR Professional

 

Veelgestelde Vragen

w

Wanneer moet ik je inschakelen?

 • Zodra er gesprekken op gang komen waarbij de werkgever suggereert om mogelijk met elkaar te stoppen.
 • Zeker als er een eerste VSO concept overeenkomst is overhandigt.
w

Welke informatie / documentatie heb je nodig?

Hoe meer je vooraf aanlevert hoe sneller we kunnen schakelen. 

  • Contract
  • Personeelshandboeken, reglementen alles waar je mee akkoord bent gegaan door tekenen van het contract
  • Welke CAO van toepassing is (indien van toepassing)
  • Recente loonstrook
w

Ben ik verplicht om een VSO te tekenen?

Nee, absoluut niet. Zonder handtekening kan je werkgever niks. Een VSO tekenen is een keuze! Vaak zet men druk op je, maar schakel zo snel mogelijk mijn hulp in. Ik haal de werkgever zsm van je schouders af.

w

Wat als mijn werkgever de juridische kosten niet betaald

Ik ga er vanuit dat dit gewoon lukt. Dit is zeer gebruikelijk. Lukt het niet dan lukt het vaak wel als we 50-50 voorstellen. Daarnaast zijn er allemaal financiële trucs mogelijk met bruto netto voordeel, waardoor het jou onderaan de streep nihil iets kost. Meer lezen over hoe dit werk kan op de pagina aanbod en tarieven

w

Wanneer kan ik een matchcall inplannen?

Stuur mij een mail of vul het contactformulier in. Ik neem binnen 24-48 uur contact met je op. Mocht ik niet reageren dan is waarschijnlijk je mail niet aangekomen, zoek dan nogmaals contact met mij. Ik reageer altijd en meestal vrij snel, zeker bij dit soort aanvragen!

w

Wat moet ik doen totdat ik jou gesproken heb?

Tot die tijd reageer je inhoudelijk nergens op. Je zegt niks en je mailt niks. Geef bij je werkgever aan dat je je zal moeten beraden en hulp gaat zoeken. ‘Ik heb hier geen verstand van ik kom erop terug’’.

w

Wat als mijn werkgever toch contact met mij opneemt?

Zodra ik mij kenbaar heb gemaakt als jouw juridische belangenbehartiger kan je je werkgever doorverwijzen naar mij. Het is gevaarlijk om zelf nog inhoudelijk contact te hebben met je werkgever en dit kan mogelijk je onderhandelingspositie verslechteren.

 

Knowledge is Power!

Neem Gratis Contact Met Ons Op