Na jarenlang hard werken voel je je aan de kant gezet door je werkgever

Waarschijnlijk ben je hier terecht gekomen omdat je niet weet what to do. Je hebt een vaststellingsovereenkomst gekregen in verband met verschil van inzicht, sociaal plan, reorganisatie, bedrijfseconomische redenen of omdat je er zelf om hebt gevraagd.

Je krijgt opeens een vaststellingsovereenkomst onder je neus gedrukt. Je werkgever wil van je af. Je bent boos, verdrietig, geschrokken en enorm teleurgesteld. Je bent bang voor de toekomst want hoe moet het nu allemaal verder? Of misschien sta je wel open voor een ontslag maar wil je wel zeker weten dat je de beste deal voor jezelf eruit haalt.

Je vraagt je af of je je werkgever wel kunt vertrouwen? Klopt het wat je werkgever zegt? Ze pushen je om dit te tekenen, maar is dit inderdaad de beste deal voor jou? 

Je voelt je machteloos omdat je geen verstand van zaken hebt en niet weet waar je goed aan doet. Het voelt alsof je geen keus hebt en je ontslag gewoon simpelweg snel moet accepteren.

Je voelt je onder druk gezet omdat ze haast hebben en deadlines stellen op zeer korte termijn. 

Je voelt een zware last op je schouders liggen omdat je niet weet hoelang dit ‘conflict’ of deze situatie gaat duren en welke uitkomst eruit gaat komen. Alles is nog onduidelijk en onzeker nu voor de toekomst.

Je voelt je onzeker over de situatie en de inhoud van de vso maar wie moet je hierbij helpen want je hebt er zelf onvoldoende verstand van? Je googled je suf naar informatie en hulp. Je vraagt je af of investeren in hulp wel zin heeft? Want valt er nog wel iets uit te halen? 

Je ervaart een bak met stress die met de minuut verder toeneemt. Kun je met dit document echt WW aanvragen? Wat gaat er gebeuren met je inkomen? Kun je de komende tijd de rekeningen nog betalen? En wanneer kom je op straat te staan?

Je voelt je onrustig over de toekomst want wanneer vind je weer een nieuwe baan? Is die net zo leuk? Krijg je daar dezelfde arbeidsvoorwaarden? En wanneer en hoe snel lukt het om iets nieuws te vinden?

Je ziet door de bomen het bos niet meer, je slaapt slecht, bent continue gestrest en voelt je onrustig en onzeker. Er komt opeens zoveel op je af waardoor je niet meer helder kunt nadenken.

Leg jij je toekomst in handen van een HR-adviseur, die aan de kant van je werkgever staat?

 

Je wilt die vervelende gesprekken met je werkgever helemaal niet zelf voeren

Je wilt dat alles goed geregeld wordt en je snakt naar rust. Support van iemand die er wel verstand van heeft en weet wat zij doet. Je wilt support van iemand die je begrijpt, voor je klaar staat en jou door deze lastige periode heen helpt.

Je hebt het gevoel dat er nogal veel op je afkomt. Je hebt geen kennis en ervaring van arbeidsrecht. Je weet niet waar je op moet letten. Je weet niet wat er in de vaststellingsovereenkomst moet staan zodat je uitkeringsaanvraag niet in gevaar komt. Je weet niet welke punten je allemaal kunt uit onderhandelen en wat gebruikelijk is. Wat is eigenlijk een goede deal? Wat is goed voor jou? Wat en waar zitten de risico’s? Klopt de berekening van de ontslagvergoeding wel? Hebben ze alle juiste looncomponenten wel meegeteld? De HR adviseur van je werkgever verkoopt het allemaal mooi aan je, maar kun je deze wel vertrouwen?

Het enige dat je nu wel weet is dat als je er dan toch weg moet je de beste hulp wilt. Iemand die alles uit handen neemt, het contact met de werkgever overneemt en zorgt dat je krijgt waar je recht op hebt op een nette harmonieuze manier. Je wilt een juridisch kloppende VSO waarmee je een WW-aanvraag kunt indienen.

Hoe zou het zijn als…

iemand alle consequenties, mogelijkheden en opties duidelijk en in begrijpelijke taal met je bespreekt en aan jouw zijde meedenkt zodat jij een eerlijke keus kan maken voor jezelf. Je werkgever gaat je namelijk niet uitgebreid vertellen welke opties er eigenlijk allemaal zijn want die hopen dat je gewoon tekent.

Je een steun en toeverlaat krijgt die er echt voor jouw is waar jij volledig op kunt vertrouwen. Dat je support krijgt bij het maken van de juiste beslissingen voor jou zodat jij met een gerust hart een handtekening kunt zetten onder je VSO wetende dat echt overal aan gedacht is en jij je niet blijft afvragen of je het wel juist hebt gedaan.

v

alle communicatie met je werkgever door een ontslagexpert gedaan wordt. Zodat er geen verdere escalatie optreedt maar iemand wel voor je belangen opkomt. Je niet met lege handen naar huis bent gestuurd en je zeker weet dat jij de beste deal er voor jezelf hebt uitgehaald. Een laatste stukje rechtvaardigheid.

je stopt met piekeren, rust krijgt en weer relaxt kunt slapen of afleiding kunt zoeken terwijl wij druk voor je bezig zijn de beste deal voor jou te onderhandelen waar jij zelf achterstaat.

je een juridisch kloppende VSO krijgt waarin alle risico’s voor je zijn dichtgetimmerd, de juiste kloppende euro’s op papier staan die recht doen aan je situatie. 

dit allemaal snel achter de rug is zodat je weer opgelucht kunt ademhalen en die last van je schouders verdwijnt.

je duidelijkheid en zekerheid krijgt voor je toekomst, omdat je VSO WW-proof is en je zeker weet dat je niet zonder WW komt te zitten. 

Je met een fijn gevoel en een rechtvaardige vaststellingsovereenkomst uit dienst kunt gaan zodat jij met opgeheven hoofd weer positief verder kunt gaan met een nieuw hoofdstuk in je leven.

Hoe gaat dit dan in zijn werk?

Stap 1 Matchcall

Wanneer je het contactformulier onderaan deze pagina hebt ingevuld nemen wij telefonisch contact met je op. We bespreken gratis en vrijblijvend jouw situatie en of wij je kunnen helpen.

Stap 2 Onderzoek

We onderzoeken grondig al jouw aangeleverde documenten en beoordelen waar er winst te behalen valt.

Stap 3 Overleg

We bespreken uitgebreid de situatie, jouw opties, consequenties, wensen, belang en strategie. We doen niets waar jij niet achterstaat. Dus ben jij al tevreden met iets dan is dat prima. 

Stap 4 Communicatie overname

We nemen alle communicatie met de werkgever over en bespreken tussentijds steeds alles met jou. Er gebeurt niets waar jij niet achter staat. Je krijgt een mail vooraf altijd te zien voordat deze verzonden wordt en je krijgt een BCC mail van al het contact. 

Stap 5 Good deal

We gaan door tot we het beste resultaat bereikt hebben waar jij je goed bij voelt!

Stap 6 Final go

We controleren alle final documenten en geven je een go wanneer je alle papieren mag gaan tekenen (dit kan vaak digitaal op afstand). We bespreken de laatste eindafwikkelingen en je krijgt nog een laatste mail met tips zodat je weet waar je nog op moet letten. 

Wie kunnen wij wel en niet helpen?

Werknemers die een VSO hebben ontvangen en daar aan mee willen werken.

Voor wie het het allerbelangrijkste is dat ze de zekerheid willen hebben dat alles klopt.

Werknemers die hun eigen verantwoordelijkheid nemen en zorgen voor het tijdig aanleveren van de juiste documenten.

Die zelf graag meedenken of met input komen (mag altijd!).

Werknemers die er de kantjes vanaf lopen en hun werkgever kapot willen maken.

Die de zaken niet uit handen willen geven omdat ze zelf denken het beter te weten. Wij kunnen zo ons werk niet goed voor je doen.

Die al een handtekening onder een VSO hebben gezet. Wij kunnen dan niet meer helpen. 

Die ons alleen maar willen uithoren en niet de intentie hebben om ooit klant te worden. 

 

Goede juridische hulp verdient zichzelf terug

Allereerst wil ik even beginnen dat de kosten van onze juridische dienstverlening in 95% van de gevallen op de werkgever wordt verhaald. Dit doen we door deze kosten vast te leggen en uit te onderhandelen in jouw VSO (vaststellingsovereenkomst) ontslag deal. Dit is iets wat werkgevers ook gewend zijn en waar je je niet bezwaard over hoeft te voelen. Je werkgever hoort je zelfs te adviseren juridische hulp in te schakelen. 

Mocht je toch iets zelf moeten betalen dan staat een werkgever er eigenlijk altijd wel voor open om dit met bruto netto voordeel (je bespaard dan onderaan de streep 50%) te laten verrekenen met de tegoeden die je van de werkgever krijgt (vakantieuren, ontslagvergoeding etc).

Werkgevers betalen graag juridische kosten als dit bijdraagt aan het voor elkaar krijgen van jouw ontslag. Houdt dat dus in gedachte. Er bestaat dus een hele kleine kans dat je een gedeelte zelf zou moeten betalen.

*Mocht je werkgever helemaal niks willen verrekenen en of vergoeden dan is het mogelijk om met ons een betalingsregeling te treffen. De ervaring leert dat de te ontvangen bedragen uit de vaststellingsovereenkomst echter voldoende is om ook ons te kunnen betalen.

 

Wat is de investering in ons?

In 95% van de gevallen betaalt je werkgever dus onze factuur

 

Reviews

Via Google kwam ik uit bij de site van Linda’s Resources. Mijn gevoel was direct dat ik hierop verder moest lezen. De site is overzichtelijk en zeer informatief. De foto’s en persoonlijke noot van Linda maakte al snel dat ik een klik voelde. Dit alles heeft ze zeker waar gemaakt. Linda reageerde binnen een uur op mijn ingevulde formulier en gaf mij een vertrouwd gevoel in het gesprek. Ze komt snel in actie en samen met haar en mijn werkgever hebben we de afhandeling prettig afgehandeld. Mijn werkgever complimenteerde haar werkwijze en aanpak. Ik beveel Linda zeker aan… bedankt voor je hulp!!

Jannette

Senior Business Consultant / CSR Manager

Ik ben bij Linda terecht gekomen via een goede vriend. Linda heeft mij geholpen met de bemiddeling van mijn vso. Ik was hier vanaf het eerste moment erg blij mee. Door haar snel en ijzersterk handelen ontnam zij mij heel veel zorgen. Zij nam snel het contact met mijn werkgever over en dit zorgde meteen voor een stuk minder stress. Door haar heb ik het beste eruit kunnen halen en met een gerust hart die handtekening onder mijn VSO gezet. Zelfs haar juridische kosten werden helemaal vergoed. Linda weet niet alleen wat zij doet in haar vak maar is als mens ook een grote steun voor mij geweest. Zij begrijpt echt wat je doormaakt!

Claudia

Planner

Wanneer je plotseling je ontslag krijgt, weet je niet goed wat je allemaal moet regelen. Door jullie hulp kreeg ik direct veel duidelijkheid en kon ik de stress en onrust van de eerste dagen na het bericht loslaten. In mijn geval erg belangrijk, aangezien ik op dat moment halverwege mijn zwangerschap was. Door jullie hulp kon ik gelukkig blijven genieten en wist ik dat mijn ontslag ook in mijn belangen goed werd geregeld.

Sabine

Apothekersassistent

Linda is een meelevende professional. Zij geeft rust en vertrouwen in een periode waarin alles op zijn kop staat. Mede door het persoonlijk contact voel je je gehoord. Strijdlustig om voor jou de beste deal eruit te slepen, hierdoor is ze direct in haar handelen, maar altijd op een nette manier. Precies de nuance die voor mij en mijn ontslagzaak nodig was. En wist ze er nog een veel betere deal uit te slepen!

Joyce

HR Professional

Ik heb Willianne ervaren als een iemand die op komt voor mijn belangen, maar die ook als een professional wordt ervaren door mijn HR manager. Daardoor is de VSO snel tot stand gekomen, kon ik snel vrijgesteld worden van werkzaamheden. Het meest wat Willianne voor mij heeft betekend is dat ze mij uit een pijnlijke situatie haalde door het contact met HR en mijn leidinggevende over te nemen. Na het afronden van de VSO ontving van de HR manager een compliment over de door mij ingeschakelde Willianne. Ze benoemde met name de plezierige en professionele afhandeling van de VSO onderhandelingen.

Anoniem

Key Account Manager

Ik raad het echt iedereen aan om de onderhandelingen door Linda’s Resources te laten voeren met zijn of haar werkgever. Vooral als je in het ziekteverzuim zit en zelf weg wil. Uiteindelijk heb ik er een betere deal aan over gehouden. Het scheelt een hoop stress en je kan erop vertrouwen dat het klopt. De bereikbaarheid via Whatsapp was super! Op het moment dat ik zenuwachtig werd en er gesprekken met HR gevoerd moesten voeren, net voor de onderhandelingen, kreeg ik goede tips met wat ik beter wel en niet kon zeggen. Door het inschakelen van Linda’s Resources, heb ik de regie over mijn leven weer teruggekregen.

Anoniem

Planner

“Hoeveel geld loop je mis als je zelf gaat onderhandelen en aanrommelen met je VSO?”

 

Nadat mijn vader overleed, werd ik ontslagen

Na het overlijden van mijn vader, kreeg ik een vaststellingsovereenkomst onder mijn neus gedrukt. Ik, die altijd zo hard had gewerkt! Ik voelde me belazerd, boos, verdrietig en teleurgesteld. Het voelde als onrecht en ik was lamgeslagen. Ondanks dat het een nare, onzekere tijd was, wist ik als doorgewinterde HR Expert gelukkig hoe ik moest handelen en zelfs ik schakelde hulp in van een ontslagexpert!

Dit was in ieder geval hoe ik nooit met mensen om wilde gaan. Deze ervaring maakte van mij een ontslagexpert voor werknemers in hart en nieren. Ik wist dat ik er voor altijd voor werknemers wilde zijn, zodat er iemand is die voor je opkomt. Je voelt je ook meteen sterker in je schoenen staan als je goede hulp inschakelt. Er valt letterlijk een last van je schouders. Als geen ander kan ik me voorstellen hoe graag jij uit deze situatie wilt komen. En ik gun het je zo om weer rust te hebben en te krijgen waar je recht op hebt!

Samen met mijn team hebben we inmiddels al meer dan 400 klanten succesvol aan een eerlijk kloppend ontslag geholpen waarmee ze zonder zorgen hun uitkering bij het UWV konden aanvragen. Vaak levert dit honderden soms duizenden euro’s aan winst op. Inmiddels komen er gemiddeld 30 klanten per maand bij die wij met volle aandacht en focus kunnen helpen omdat we nooit meer dan 10 zaken per persoon in behandeling hebben. We zien misschien 5 keer per jaar een volledig kloppende VSO’s. Dit is echt zorgelijk.

Ook word ik regelmatig als ontslagexpert benaderd voor een interview door grote namen, zoals NRC, NU.nl en AD, om mijn visie te geven over ontslag.

 

Veelgestelde Vragen

VOOR WIE IS DIT HET MEEST GESCHIKT?

Voor de klanten die beseffen dat wij de beste deal voor je kunnen regelen. Die niet zelf willen gaan leuren en onderhandelen. Die ons vertrouwen dat wij weten wat reëel is in je situatie. Die erop vertrouwen dat het met de juridische kosten wel goed komt en dat zij het belangrijker vinden dat ze de beste hulp hebben gekregen.

IK TWIJFEL OM JE HULP IN TE SCHAKELEN?

We snappen dat dit alles ontzettend spannend is en niet leuk. Heb je twijfels vul dan het contactformulier onderaan deze pagina in en wij nemen binnen 24 uur telefonisch contact met je op. Mochten wij niet reageren dan is waarschijnlijk je mail niet aangekomen, zoek dan nogmaals contact met ons en controleer je spambox op een reactie. Wij reageren altijd en meestal vrij snel, want wij snappen dat de nood hoog!

IS HET SLIM OM VOORAF OM EEN JURIDISCH BUDGET TE VRAGEN?

Nee dit is niet slim. Het is onderdeel van ons werk en de onderhandeling. Wanneer je vooraf vraagt om een kostenvergoeding zeggen werkgevers heel makkelijk ‘nee’ . Als wij dan ons werk gaan doen en daarom gaan vragen dan zeggen ze makkelijk ‘we hebben nee gezegd’. Laat dit aan ons over. We nemen het mee in het algehele plaatje.

IK TWIJFEL OM ZELF TE ONDERHANDELEN?

Velen zijn bang om ons in te schakelen, omdat ze bang zijn dat dit verkeerd valt bij de werkgever. Ze denken dat de werkgever boos wordt en de relatie onderling verslechterd. Niets is minder waar. Vaak vinden de werkgevers het fijn dat wij betrokken worden omdat wij er niet emotioneel in staan en er een grotere kans is dat het ontslag binnenkort (snel) rond is. Doordat wij met de juiste tone of voice contact zoeken wordt er vaak positief gereageerd. We zijn ook geen ‘zware’ advocaten die meteen met een gestrekt juridisch been binnen vallen waardoor de werkgever zich minder bedreigt voelt. Ons doel is dat beide partijen elkaar nog steeds een hand kunnen geven en of elkaar gedag kunnen zeggen. Goed aanvoelen wat werkt en nodig is is echt waar wij goed in zijn. Vertrouw hierop. Daarnaast gaat alles in overleg met jou, dus mocht jij je ergens niet goed bij voelen dan kan je dit gewoon aangeven bij ons.

WANNEER MOET IK JE INSCHAKELEN?
  • Zodra er gesprekken op gang komen waarbij de werkgever suggereert om mogelijk met elkaar te stoppen.
  • Wanneer jij zelf om een ontslag wilt gaan vragen. Omdat je het niet meer ziet zitten of omdat je bijvoorbeeld niet terug wil re-integreren bij je werkgever.
  • Per direct zodra er een eerste VSO concept overeenkomst is overhandigd.
WAT ALS MIJN WERKGEVER DE JURIDISCHE KOSTEN NIET BETAALD

In 90% van alle gevallen lukt het om de kosten op de werkgever te verhalen. Dit is zeer gebruikelijk. Lukt het niet dan lukt het vaak wel als we 50-50 voorstellen. Daarnaast zijn er allemaal financiële trucs mogelijk met bruto netto voordeel, waardoor het je onderaan de streep bijna niets kost. Wil je werkgever echt helemaal niks voor je doen op dit gebied besef je dan dat er geld je kant op komt en of wij openstaan om een betaalafspraak met jou te maken. Wanneer je uitdienst gaat krijg je vaak nog een eindafrekening met je opgebouwde vakantiegeld, dertiende maand, bonus en vakantiedagen. Afhankelijk van de onderhandeling krijgen de meeste mensen ook een ontslagvergoeding mee.

WAT LEVERT JULLIE HULP MIJ OP?

Wij zeggen vaak dat wij onszelf terug verdienen doordat wij een betere deal voor je regelen. Daarnaast kennen onze klanten de mogelijkheden en opties niet die er wel allemaal zijn. Wat wij doen is zorgen dat jij eerlijk al je keuzes en opties kent. In 90% van de zaken die wij doen leveren wij onze klanten honderden tot duizenden euro’s winst op doordat er fouten worden gemaakt in berekeningen of artikelen juridisch niet kloppen. We blijven ons verbazen hoe zelfs juridische partijen en advocaten vandaag de dag nog fouten maken.

HEB IK EEN ADVOCAAT NODIG?

Nee absoluut niet. Ik durf zelfs te zeggen dat wij vaak beter zijn en betere resultaten behalen dan advocaten. Waarom? Omdat wij niet direct als zwaar geschut en als een bedreiging overkomen. Wij prettiger en zonder zware juridische taal contact zoeken met je werkgever. Wij goed aandacht houden voor de relatie en dit gewoon onze CORE BIZZ is. Wij doen niet anders dan VSO’s onderhandelen. 

IK DENK DAT ALLES WEL KLOPT EN TWIJFEL OM JULLIE IN TE SCHAKELEN.

Oef wij krijgen het hier spaans benauwd van. Hoeveel klanten dit wel niet hebben gezegd en na een controle van ons toch schrokken over hoeveel er mis was of nog mogelijk was. Laat je dus niet verleiden door te denken dat het wel klopt omdat de relatie met elkaar zo goed is of omdat een advocaat het heeft opgesteld. Ook bij je werkgever werken mensen die vaak een oude template overeenkomst kopiëren en plakken en aanpassen. Het is en blijft mensenwerk en daar kunnen fouten in voorkomen. Bewust of onbewust! Kan jij de HR van je werkgever echt vertrouwen? Of moet zij het toch ‘proberen’ van de directeur! De laatste dame die zei ik wil het toch laten controleren maar ik denk dat het klopt verdiende E 9.500,- euro bruto extra dankzij onze hulp! Dit kwam door verlofuren die weg gesjoemeld werden en een transitievergoeding die compleet verkeerd berekend was.

WAAROM ZOU IK VOOR JULLIE KIEZEN?

Wat alle klanten aan ons terugkoppelen is dat ze zich begrepen en gezien voelen door ons. Ze ervaren een warm bad. Onze steun en toeverlaat en het laagdrempelig contact via whatsapp wordt ontzettend gewaardeerd. Je hoeft bij ons niet via de assistent van een advocatenkantoor een afspraak in te plannen. Je kan ons altijd even snel appen. Daarnaast hebben wij 100% aandacht en tijd voor je. Per teamlid nemen we maar een beperkt aantal zaken aan. Daarom kunnen we van te voren nooit beloven welk teamlid je krijgt. Dit komt omdat we op het moment dat je VSO over de brug komt kijken wie er het beste plek in zijn agenda heeft of het beste bij je zaak past. De resultaten liegen er ook niet om. Check onze review page is. Wij hebben nog nooit een ontevreden klant gehad.

MEET HET LINDA’S RESOURCES TEAM:

zaken succesvol afgerond

Met ontzettend veel trots stel ik graag mijn team ontslagexperts aan je voor. Mijn team is geselecteerd op persoonlijkheid en ervaring. Ieder teamlid kent de impact van ontslag, omdat zij zelf ook een naar ontslag hebben meegemaakt.

Daarnaast heeft iedereen vele ontslagzaken behandeld (vanuit diverse CAO's en branches) waardoor jij absoluut de beste hulp en dus deal krijgt. De juridische kennis van iedereen is altijd up to date omdat ik blijf investeren in de kennis van ieder teamlid. Dit doen wij door jaarlijks met het team in training te gaan bij de beste advocaten en iedere maand een uitgebreide kennissessies met elkaar te delen.

Wij zijn je steun en toeverlaat in deze lastige tijd. Ik zeg altijd als je mij fijn vind qua persoon dan vind je mijn teamleden fantastisch. Je zult er geen spijt van krijgen en zult merken dat na het eerste telefoontje met je behandelaar er al een last van je schouders valt. Je kunt weer ademhalen en krijgt weer vertrouwen dat wij het goed voor je gaan oplossen. Je kan met een gerust hart gaan slapen of relaxen terwijl wij alles voor je regelen. Dat wil jij toch ook?

Annette

Annette

Ontslag medewerker

Annette is het eerste aanspreekpunt van het bedrijf en haar krijg je dus aan de telefoon als je ons belt. Wil je ons inschakelen of overleggen of wij je kunnen helpen? Dan kan je bij Annette terecht. Ook zal zij je helpen met de do's en dont's onderweg naar jouw ontslag.

Willianne

Willianne

Ontslagexpert

Willianne volgde tegelijk met mij de HR opleiding en volgde vervolgens nog een opleiding arbeidsrecht. Inmiddels zit zij al meer dan 13 jaar in het HR vak en heeft al honderden VSO’s onderhandeld en gezien. Willianne kan niet tegen onrecht en vind mensen helpen aan eerlijk en kloppend ontslag het fijnste om te doen. Haar quote: ‘Iedereen verdient de juiste hulp!’. Daarnaast runt zij samen met mij Linda’s Resources en neemt zij de zaken waar als ik met vakantie ben of door eigen gezondheid afwezig.

Sanne

Sanne

Ontslagexpert

Sanne volgde de minor Arbeidsrecht en Sociale Zekerheidsrecht. Sanne is persoonlijk door Linda opgeleid tot ontslagexpert en al sinds 2019 betrokken bij Linda’s Resources. Sanne schrikt er iedere keer weer van hoeveel er in de VSO’s niet klopt en vindt het fantastisch om kloppende eerlijke ontslagen te onderhandelen. Sanne helpt mij verder met veel projecten binnen mijn bedrijf en daarnaast begeleid zij dus vele ontslag klanten met fantastische resultaten.

Chantal

Chantal

Ontslagexpert

Chantal volgde diverse opleidingen waaronder Arbeids- en organisatiepsychologie en Arbeids- en Sociaal recht. Chantal zit al sinds 2007 in het HR vak. Ze heeft haar eigen ontslag bedrijf, maar wilde graag nog meer klanten helpen aan een eerlijk ontslag. Chantal haar hart gaat sneller kloppen wanneer ze jou mag helpen aan een eerlijk ontslag. Zeker wanneer de werkgever niet netjes is of stug in de onderhandeling zit. Chantal krijgt er altijd weer beweging in.

Aimee

Aimee

Ontslagexpert

Aimee werkt al sinds 2008 in het HR vak en heeft door haar carrière vele VSO’s gezien en onderhandeld. Aimee wilt werknemers graag helpen aan een eerlijk ontslag en gaat graag voor werknemers op zoek naar mogelijkheden in de onderhandelingen. Doordat Aimee aan beide kanten van de tafel heeft gezeten is zij sterk in haar onderhandelingen en weet zij werkgevers goed te overtuigen.

Eline

Eline

Ontslagexpert

Eline heeft al jaren ervaring als arbeidsdeskundige en in het HR vak. De ervaringe en kennis van Eline als arbeidsdeskundige en in het HR vak komen erg goed van pas bij het werk als ontslagexpert. Eline heeft al vele VSO's gezien en ziet overal kansen. Eline kent de werkgevers kant goed en weet daarom werkgevers goed te overtuigen. 

Laura

Laura

Ontslagexpert

Laura heeft al jaren ervaring in het HR vak en heeft zij vele VSO's gezien in haar carriere. Laura haar hart gaat sneller kloppen van het ontslagwerk en kan niet goed tegen onrecht. Het gaat haar aan het hart wanneer ze een "slechte" VSO voorbij ziet komen. Laura helpt jou graag aan een voorstel dat recht doet aan de situatie!

Wil je even bellen om te bekijken of wij jou kunnen bijstaan?

Neem dan gratis en vrijblijvend contact met ons op dan kunnen we bespreken en kijken wat wij voor je kunnen betekenen. Vul onderstaand formulier in of bel ons via 085-7600891.

LET OP! Krijg je na het invullen van onderstaand formulier niet direct een verstuurd melding te zien dan gaat er iets niet goed. Bel ons dan even rechtstreeks. Wij nemen altijd binnen 24 uur contact met je op. 

 

Heb je al een VSO ontvangen?