Na 2 jaar ziekte moet je opeens met ontslag!

Waarschijnlijk ben je hier terecht gekomen, omdat na 2 jaar ziekte je werkgever van je af wilt. Ze hebben je 2 jaar begeleid en nu is je WIA beslissing binnen en willen ze je ontslaan. Of misschien is je WIA beslissing nog niet eens binnen en willen ze je al ontslaan. Werkgevers hebben hier soms ontzettend veel haast mee en dit voelt ontzettend naar na jaren hard te hebben gewerkt. Je hebt een VSO (vaststellingsovereenkomst na 2 jaar ziekte) ontslagvoorstel gekregen en hebt geen idee of alles klopt en of jij krijgt waar je recht op hebt.

 

Een onzekere periode!

Je bent overgeleverd aan een partij, het UWV, waar iemand iets over jou gaat beslissen en gewoon een druk op de knop gaat geven. Een onzekere periode waarin je niet weet wat er gaat gebeuren en hoe je financiële toekomst eruit gaat zien. Dit gaat voor jou besloten worden. Het voelt ontzettend machteloos en eng. Daarnaast maak je je zorgen over je gezondheid. Hoe gaat dit verder verlopen? Worden mijn klachten in de toekomst nog erger? Wordt het ooit weer beter? Wat ga ik ooit weer kunnen? En hoe ga ik mij financieel redden?

Het voelt als een rouwproces!

Je bent niet blij dat je ziek bent. Je zou willen dat je gewoon gezond was en kon blijven werken. Je moet opeens afscheid gaan nemen van je werkgever, van collega’s van een oud leven. Je hebt recent een bonk stress gehad in afwachting van je WIA keuring en nu krijg je een bonk stress omdat je je ontslag moet gaan regelen.

Want hoe goed je relatie met je werkgever ook is… klopt het allemaal wat er in de VSO staat? Kan je deze veilig tekenen? Klopt de berekening van de transitievergoeding wel? Hebben ze alle juiste looncomponenten wel meegeteld? Hebben ze de juiste einddatum in de berekening gehanteerd? Hebben ze stiekem verlof weg geboekt? De HR adviseur van je werkgever verkoopt het allemaal mooi aan je, maar kun je deze wel vertrouwen? Krijg jij waar je recht op hebt?

Dit is mijn specialiteit

Ja, ik wil een eerlijk kloppend ontslag!

 

Je wilt rust en de zekerheid dat alles goed gebeurt!

Je ziet er tegenop om om meer geld te moeten gaan ‘leuren”. Het is mogelijk al langere tijd een gespannen situatie of je relatie is juist heel goed. Je bent al 2 jaar ziek geweest en durft eigenlijk niet te gaan vragen om mogelijk meer geld. Je hebt de werkgever voor je gevoel al 2 jaar veel geld gekost, daarom voel je je enorm bezwaard.

Het liefst wil je dat iemand je ontslag volledig uit handen neemt. Je zit er zelf niet op te wachten omdat je geen verstand van zaken hebt en er fysiek en mentaal geen puf voor hebt. 

Wel weet je zeker dat je nu nog een laatste keer netjes wilt krijgen waar je recht op hebt. Helemaal nu het vooruitzicht van je WIA uitkering een veel lager inkomen betekent. Je snakt naar rust en je wil gewoon krijgen waar je recht op hebt, zodat je met een nette en rechtvaardige vaststellingsovereenkomst uit dienst kunt gaan en geen problemen krijgt met je WIA- uitkering. Wel wil je dat dit op een harmonieuze manier gebeurt en de spanningen niet verder oplopen. 

En dit snappen wij als geen ander. Linda werd in 2017 namelijk volledig afgekeurd door haar spierziekte en heeft toen de IVA uitkering toegekend gekregen.

Hoe zou het zijn als…

iemand alle consequentiesmogelijkheden en opties duidelijk en in begrijpelijke taal met je bespreekt en aan jouw zijde meedenkt zodat jij een eerlijke keus kan maken voor jezelf. Je werkgever gaat je namelijk niet uitgebreid vertellen welke opties er eigenlijk allemaal zijn want die hopen dat je gewoon tekent.

Je een steun en toeverlaat krijgt die er echt voor je is waar jij volledig op kunt vertrouwen. Dat je support krijgt bij het maken van de juiste beslissingen voor jou zodat jij met een gerust hart een handtekening kunt zetten onder je VSO wetende dat echt overal aan gedacht is en jij je niet blijft afvragen of je het wel juist hebt gedaan.

v

alle communicatie met je werkgever door een ontslagexpert gedaan wordt. Zodat er geen verdere escalatie optreedt maar iemand wel voor je belangen opkomt. Je niet met lege handen naar huis bent gestuurd en je zeker weet dat jij de beste deal er voor jezelf hebt uitgehaald. Een laatste stukje rechtvaardigheid.

je stopt met piekeren, rust krijgt en weer relaxt kunt slapen of afleiding kunt zoeken terwijl wij druk voor je bezig zijn de beste deal voor jou te onderhandelen waar jij zelf achterstaat.

je een juridisch kloppende VSO krijgt waarin alle risico’s voor je zijn dichtgetimmerd, de juiste kloppende euro’s op papier staan zodat je krijgt waar je recht op hebt.

dit allemaal snel achter de rug is zodat je weer opgelucht kunt ademhalen en die last van je schouders verdwijnt. Zodat je eindelijk na alle stress van het WIA traject en je ontslagtraject je echt tot rust kunt gaan komen en kan gaan bijtanken.

je duidelijkheid en zekerheid krijgt voor je toekomst, omdat je VSO WIA of WW-proof is en je eindelijk weet welke bedragen je gaat krijgen waardoor je weet waar je op kunt gaan rekenen.

Je met een fijn gevoel en een rechtvaardige vaststellingsovereenkomst uit dienst kunt gaan zodat jij met opgeheven hoofd weer ‘positief’ verder kunt gaan met een nieuw hoofdstuk in je leven.

Hoe gaat dit dan in zijn werk?

Stap 1 Matchcall

Wanneer je het contactformulier onderaan deze pagina hebt ingevuld nemen wij telefonisch contact met je op. We bespreken gratis en vrijblijvend jouw situatie en of wij je kunnen helpen.

Stap 2 Onderzoek

We onderzoeken grondig al jouw aangeleverde documenten en beoordelen waar er winst te behalen valt.

Stap 3 Overleg

We bespreken uitgebreid de situatie, jouw opties, consequenties, wensen, belangen en strategie. We doen niets waar jij niet achterstaat. Dus ben jij al tevreden met iets dan is dat prima. 

Stap 4 Communicatie overname

We nemen alle communicatie met de werkgever over en bespreken tussentijds steeds alles met jou. Er gebeurt niets waar jij niet achter staat. Je krijgt een mail vooraf altijd te zien voordat deze verzonden wordt en je krijgt een BCC mail van al het contact. 

Stap 5 Good deal

We gaan door tot we het beste resultaat bereikt hebben waar jij je goed bij voelt!

Stap 6 Final go

We controleren alle final documenten en geven je een go wanneer je alle papieren mag gaan tekenen (dit kan vaak digitaal op afstand). We bespreken de laatste eindafwikkelingen en je krijgt nog een laatste mail met tips zodat je weet waar je nog op moet letten. 

 

Wie kunnen wij wel en niet helpen?

Werknemers die een VSO hebben ontvangen en daar aan mee willen werken.

Voor wie het het allerbelangrijkste is dat ze de zekerheid willen hebben dat alles klopt.

Werknemers die hun eigen verantwoordelijkheid nemen en zorgen voor het tijdig aanleveren van de juiste documenten.

Die zelf graag meedenken of met input komen (mag altijd!).

Werknemers die er de kantjes vanaf lopen en hun werkgever kapot willen maken. 

Die de zaken niet uit handen willen geven omdat ze zelf denken het beter te weten. Wij kunnen zo ons werk niet goed voor je doen.

Die al een handtekening onder een VSO hebben gezet. Wij kunnen dan niet meer helpen. 

Die ons alleen maar willen uithoren en niet de intentie hebben om ooit klant te worden. 

 

Goede juridische hulp verdient zichzelf terug

Allereerst wil ik even beginnen dat de kosten van onze juridische dienstverlening in 90% van de gevallen op de werkgever wordt verhaald. Dit doen we door deze kosten vast te leggen en uit te onderhandelen in jouw VSO. Dit is iets wat werkgevers ook gewend zijn en waar je je niet bezwaard om hoeft te voelen. In 5% van de gevallen lukt het 50-50 splitsen van de kosten en helaas heel soms lukt het niet. Maar dan staat de werkgever er bijna altijd voor open om jouw deel welke je zelf moet betalen te laten verrekenen met bruto netto voordeel. Dit doen we door het bedrag te verrekenen met iets uit je eindafrekening of ontslagvergoeding.

Wat is de investering in ons?

In 90% van de gevallen betaalt je werkgever dus onze factuur

Het is belangrijk om te beseffen dat wij een juridisch kloppende VSO voor jou onderhandelen. Alleen dit feit al maakt dat de investering in ons eigenlijk van onbetaalbare waarde is. Want wat als je problemen krijgt met je WW aanvraag? Wat als je veel te weinig geld hebt gekregen?

Je wilt toch zeker weten dat alles klopt en je een eerlijk ontslag met de juiste kloppende euro’s krijgt? Je wilt toch achteraf met een opluchting terug krijgen op je ontslag onderhandeling wetende dat je het voor jezelf goed hebt gedaan? Dat je zeker weet dat je de juiste keuzes voor jezelf hebt gemaakt omdat wij ontslagexperts je al je opties en mogelijkheden eerlijk hebben voorgelegd. Je wilt toch zeker weten dat de VSO bij het UWV niet voor problemen gaat zorgen?

   

financieel voorbeeld van je Bruto-netto besparing

In 90% van de gevallen betaalt je werkgever dus je factuur aan ons. Maandelijks delen wij de resultaten van die maand op onze socials zodat je ook echt kunt zien hoe vaak de werkgevers betalen.

Maar hoe werkt dit bruto-netto voordeel dan?

Over je ontslagvergoeding en bijvoorbeeld uit te betalen vakantie-uren gaat het hoge belastingtarief van 49,50% belasting. Voor het gemak hebben we het verder even over ‘50%’.

Wanneer wij jou te betalen deel vooraf laten verrekenen of in mindering laten brengen op een van deze te krijgen bedragen dan heb je bruto netto voordeel van ’50%’. Je betaalt over dat te betalen deel namelijk geen 49,50% belasting want het bedrag van bijvoorbeeld je ontslagvergoeding is verlaagd.

Stel je werkgever vergoedt € 500,00 excl. btw dan moet jij ons nog € 350,00 excl. btw betalen.

Privé zou je dan € 350,00 excl. btw + 21% btw = € 423,50 incl. btw aan ons moeten betalen. Wil je dit bedrag netto op je rekening hebben dan heb je dit bedrag keer twee (ivm 50% belasting) eigenlijk nodig aan bruto geld. Oftewel je hebt € 847,00 bruto aan ontslagvergoeding nodig om ons netto € 423,50 incl. btw te kunnen betalen.

Betaal je het rechtstreeks via je werkgever door bijvoorbeeld je ontslagvergoeding in te zetten en te verlagen met € 350,00 excl. btw dan kost het je netto maar € 175,00. Namelijk € 350,00 delen door ’50%’ is maar € 175,00. Kortom bruto netto voordeel is eigenlijk het te betalen eigen bedrag delen door twee wat je daadwerkelijk onderaan de streep zelf betaalt.

 

*Mocht je werkgever helemaal niks willen verrekenen en of vergoeden dan is het mogelijk om met ons een betaalafspraak/betalingsregeling te treffen. 

 

Reviews

In een zeer onrustige periode een luisterend oor en kennis van zaken hebben mij er redelijk relaxt door heen gesleept. Het prettige contact met mijn leidinggevende is hierdoor blijven bestaan, dat was me veel waard en ik heb gekregen waar ik recht op heb.

Yvonne

Projectlead TSS

RUST & VERTROUWEN!! Ik ben zo blij dat ik Linda heb ingeschakeld en mezelf deze hulp heb gegund. Ik kreeg meer geld en de juridische kosten zijn volledig vergoed. Een 2-jarig ziektetraject is niet niks en zeer stressvol. Alles aan Linda overdragen was de beste beslissing. Je vechtlust en gevoel voor rechtvaardigheid is heel fijn. Je bent echt voor me opgekomen. Linda bedankt voor je hulp! 

Anoniem

Na twee jaar ziekte volgde de onderhandelingen voor de vso. Aangezien ik geen juridische kennis heb, heb ik de hulp van Linda’s Resources ingeschakeld. Chantal was mijn juridisch expert die mij bijstond, zeer vriendelijk, professioneel en goed in de communicatie. Met de hulp van Chantal hebben we het maximale resultaat behaald. De misgelopen ploegentoeslag en een hogere ontslagvergoeding.  

Declarant

Ik ben heel erg geholpen tijdens dit traject. Zelf heb ik mijn werkgever meerdere malen gevraagd actie onder te nemen, zonder resultaat. Na inschakelen van Sanne is dit opeens heel snel gegaan. Alles was transparant.

Meral

Schoonmaakmedewerker

Na een telefoontje met Linda wist ik het direct dat ik door haar mijn belangen wilde laten behartigen. Het gesprek voelde vertrouwt, ik voelde mij begrepen en Linda gaf mij het vertrouwen dat het goed zou komen. Na meerdere keren contact via mail, WhatsApp en telefoon is mijn vso akkoord bevonden en ondertekend.

Een golf van emoties volgde, maar op een positieve manier. Linda is een zeer kundige, vrolijke, begripvolle vrouw. Ze schakelt snel, is zeer adequaat, maar op een mooie persoonlijke manier, wat ik als zeer prettig heb ervaren. Door het inschakelen van Linda is het proces omtrent mijn vso “ontspannen” verlopen. Ik zou iedereen die in zo’n situatie komt Linda aanraden!! Wat een topper!! Ben haar dankbaar.

Josje

Op het moment dat ik mijn VSO kreeg heb ik Linda ingeschakeld. Linda nam het contact met mijn werkgever over en heeft zich volledig ingezet met haar kennis van zaken, zodat ik heb gekregen waar ik recht op hebt! Door haar hulp heb ik een correcte VSO kunnen ondertekenen met een hogere ontslagvergoeding, extra maanden, meer geld.

Ronald

Je hebt ervoor gezorgd dat er een zware last van mijn schouder is gevallen! Ik heb geen contact meer hoeven hebben met mijn werkgever, je ont-zorgde me echt waar mogelijk maar hield me wel goed op de hoogte van alles. Ik heb ons contact fijn, warm en persoonlijk ervaren.

Miranda

Manager

“Hoeveel geld loop je mis als je zelf gaat onderhandelen en aanrommelen met je VSO?”

 

 

Veelgestelde Vragen

KAN IK EEN VSO TEKENEN ALS MIJN WIA BESLISSING ER NOG NIET IS?

Meestal niet en in een enkel geval kan dit soms wel. Dit is helemaal afhankelijk van de situatie. Het is wel mogelijk om alvast klant te worden. Vaak kunnen we het dossier en het contact met de werkgever wel alvast oppakken en alles gaan klaarzetten voor als je WIA beslissing er is.

VOOR WIE IS DIT HET MEEST GESCHIKT?

Voor de klanten die beseffen dat wij de beste deal voor je kunnen regelen. Die niet zelf willen gaan leuren en onderhandelen. Die ons vertrouwen dat wij weten wat reëel is in je situatie. Die erop vertrouwen dat het met de juridische kosten wel goed komt en dat zij het belangrijker vinden dat ze de beste hulp hebben gekregen.

WANNEER MOET IK JE INSCHAKELEN?
  • Zodra er gesprekken op gang komen waarbij de werkgever suggereert om mogelijk met elkaar te stoppen.
  • Wanneer jij zelf om een ontslag wilt gaan vragen. Omdat je het niet meer ziet zitten of omdat je bijvoorbeeld niet terug wil re-integreren bij je werkgever.
  • Je WIA beslissing binnen is.
IK TWIJFEL OM ZELF TE ONDERHANDELEN?

ze Als je mij op social media volgt en dan zie je de maandelijkse resultaten voorbij komen. 2 jaar ziekte VSO’s met grove fouten en honderden soms duizenden euro’s winst. Ik zie misschien 1 correcte VSO per maand en de rest zit vol met fouten. Dat is echt schrikbarend. Zelfs werkgevers maken (bewust) fouten of weten soms niet hoe alles juridisch zit. Laat staan dat jij dit weet. Je werkgever kan alles mooi en goed uitleggen waardoor je het geloofd maar klopt het allemaal echt? Kun je ze vertrouwen of denken ze enkel aan zichzelf omdat je hen al 2 jaar veel geld heeft gekost. Daarnaast zijn velen bang dat de relatie door ons zal verslechteren maar niets is minder waar. Je werkgever hoort je zelfs te wijzen op het inwinnen van juridisch advies. We krijgen ook regelmatig complimenten van werkgevers of werkgevers die ons zelf gaan inhuren in de toekomst. Ons doel is dat beide partijen elkaar nog steeds een hand kunnen geven en/of elkaar gedag kunnen zeggen op straat. Goed aanvoelen wat werkt en nodig is is echt waar wij goed in zijn. Vertrouw hierop. Daarnaast gaat alles in overleg met jou, dus mocht jij je ergens niet goed bij voelen dan kun je dit gewoon aangeven bij ons. We doen niets waar jij niet achterstaat maar je hebt recht op een laatste nog eerlijk kloppend ontslag met de juiste bedragen voor de toekomst. 

WAT LEVERT JULLIE HULP MIJ OP?

Veel van onze ontslag klanten na 2 jaar ziekte twijfelen om ons in te schakelen want kunnen jullie er nog wel iets uit halen? De deal ligt toch vast? Dat klopt, de uitkomst en wat we kunnen vragen ligt vast. Het probleem zit hem erin dat in 90% van de gevallen onze klanten te maken krijgen met verkeerde berekeningen die vaak honderden soms duizenden euro’s verschil maakt. En hier ligt dus onze kracht! Wij sporen de fouten op. Check mijn social media voor de maandelijkse resultaten. Je zult zien dat er meer foutieve VSO’s in omloop zijn en een enkele keer 1 goede per maand. 

Twijfel je nog? Neem dan gratis en vrijblijvend contact met ons op dan kunnen we bespreken en kijken wat wij voor je kunnen betekenen.

BEN IK VERPLICHT OM EEN VSO TE TEKENEN?

Nee, je bent dit niet verplicht. Wanneer er sprake is van 2 jaar ziekte zijn er 2 mogelijkheden voor de werkgever om tot een ontslag te komen. Namelijk via de ontslagvergunning UWV of middels een vaststellingsovereenkomst de VSO. Echter is jouw de voorkeur altijd de VSO omdat je dan de unieke kans krijgt alles in een keer goed vast te leggen zodat een rechter achteraf niet nodig is.

WAT ALS MIJN WERKGEVER DE JURIDISCHE KOSTEN NIET BETAALD?

In 90% van alle gevallen lukt het om de kosten op de werkgever te verhalen. Dit is zeer gebruikelijk. Lukt het niet dan lukt het vaak wel als we 50-50 voorstellen. Daarnaast zijn er allemaal financiële trucs mogelijk met bruto netto voordeel, waardoor het jou onderaan de streep bijna iets kost. Wilt je werkgever echt helemaal niks voor je doen op dit gebied besef dan, dat er geld je kant op komt en/-of wij openstaan om een betaalafspraak met jou te maken. Wanneer je uitdienst gaat krijg je nog een transitievergoeding, eindafrekening met je opgebouwde vakantiegeld en verlofuren en of mogelijk nog overige emolumenten van toepassing zoals bijvoorbeeld een dertiende maand of bonus. 

Maar het moet niet draaien om dit geld. Wat wij hopen is dat jij jezelf de beste hulp gunt. Hoeveel geld ga je mislopen als je de wetten en regels niet juist toepast omdat je ze simpelweg niet kent? Hoeveel geld ga je mislopen omdat je de mogelijkheden van onderhandelen niet kent? Hoeveel geld ga je mislopen omdat jij niet weet wat reëel is in jouw situatie?

HET JURIDISCH BUDGET IN DE VSO IS TE LAAG VOOR JULLIE PRIJS?

Dit zien we heel vaak dat er geen juridisch budget of een te laag juridisch budget in de VSO staat. Dit zegt allemaal nog niks. Hier valt gewoon over te praten met elkaar en dit nemen wij mee in het algehele plaatje.

HEB IK EEN ADVOCAAT NODIG?

Nee absoluut niet. Ik durf zelfs te zeggen dat wij vaak beter zijn en betere resultaten behalen dan advocaten. Waarom? Omdat wij niet direct als zwaar geschut en als een bedreiging overkomen. Wij prettiger en zonder zware juridische taal contact zoeken met je werkgever. Wij goed aandacht houden voor de relatie en dit gewoon onze CORE BIZZ is. Wij doen niet anders dan VSO’s onderhandelen. Veel advocaten vinden ontslag helemaal niet leuk en doen het er soms even bij. Wij ontslagexperts hebben allemaal inhouse op HR gewerkt en wij weten dus precies hoe wij om moeten gaan met onze ‘oud collega’s’ doordat wij zelf ervaren hebben wat prettig overkomt en werkt.

IK DENK DAT ALLES WEL KLOPT EN TWIJFEL OM JULLIE IN TE SCHAKELEN.

Oef wij krijgen het hier spaans benauwd van. Hoeveel klanten dit wel niet zeiden en na een controle van ons toch schrokken over hoeveel er mis was of nog mogelijk was. Laat je dus niet verleiden door te denken dat het wel klopt omdat de relatie met elkaar zo goed is of omdat een advocaat het heeft opgesteld. Ook bij je werkgever werken mensen die vaak een oude template overeenkomst kopiëren en plakken en aanpassen. Het is en blijft mensenwerk en daar kunnen fouten in voorkomen. Bewust of onbewust! Kan jij de HR van je werkgever echt vertrouwen? Of moet zij het toch ‘proberen’ van de directeur! De laatste dame die ik sprak zei, ik wil het toch laten controleren maar ik denk dat het klopt verdiende € 9.500,00 bruto extra dankzij onze hulp! Dit kwam door verlofuren die weg gesjoemeld werden en een transitievergoeding die compleet verkeerd berekend was.

WAAROM ZOU IK VOOR JULLIE KIEZEN?

Wat alle klanten aan ons terugkoppelen is dat ze zich begrepen en gezien voelen door ons. Ze ervaren een warm bad. Onze steun en toeverlaat en het laagdrempelig contact via whatsapp wordt ontzettend gewaardeerd. Je hoeft bij ons niet via de assistent van een advocatenkantoor een afspraak in te plannen. Je kan ons altijd even snel appen. Daarnaast hebben wij 100% aandacht en tijd voor je. Per teamlid nemen we maar een beperkt aantal zaken aan. Daarom kunnen we van te voren nooit beloven welk teamlid je krijgt. Dit komt omdat we op het moment dat je VSO over de brug komt, kijken we, wie er het beste plek in zijn agenda heeft of het beste bij je zaak past. De resultaten liegen er ook niet om. Check onze review page is. Wij hebben nog nooit een ontevreden klant gehad.

MEET HET LINDA’S RESOURCES TEAM:

zaken succesvol afgerond

Met ontzettend veel trots stel ik graag mijn team ontslagexperts aan je voor. Mijn team is geselecteerd op persoonlijkheid en ervaring. Ieder teamlid kent de impact van ontslag, omdat zij zelf ook een naar ontslag hebben meegemaakt.

Daarnaast heeft iedereen vele ontslagzaken behandeld (vanuit diverse CAO's en branches) waardoor jij absoluut de beste hulp en dus deal krijgt. De juridische kennis van iedereen is altijd up to date omdat ik blijf investeren in de kennis van ieder teamlid. Dit doen wij door jaarlijks met het team in training te gaan bij de beste advocaten en iedere maand een uitgebreide kennissessies met elkaar te delen.

Wij zijn je steun en toeverlaat in deze lastige tijd. Ik zeg altijd als je mij fijn vind qua persoon dan vind je mijn teamleden fantastisch. Je zult er geen spijt van krijgen en zult merken dat na het eerste telefoontje met je behandelaar er al een last van je schouders valt. Je kunt weer ademhalen en krijgt weer vertrouwen dat wij het goed voor je gaan oplossen. Je kan met een gerust hart gaan slapen of relaxen terwijl wij alles voor je regelen. Dat wil jij toch ook?

Chantal

Chantal

Ontslagexpert

Chantal volgde diverse opleidingen waaronder Arbeids- en organisatiepsychologie en Arbeids- en Sociaal recht. Chantal zit al sinds 2007 in het HR vak. Ze heeft haar eigen ontslag bedrijf, maar wilde graag nog meer klanten helpen aan een eerlijk ontslag. Chantal haar hart gaat sneller kloppen wanneer ze jou mag helpen aan een eerlijk ontslag. Zeker wanneer de werkgever niet netjes is of stug in de onderhandeling zit. Chantal krijgt er altijd weer beweging in.

Willianne

Willianne

Ontslagexpert

Willianne volgde tegelijk met mij de HR opleiding en volgde vervolgens nog een opleiding arbeidsrecht. Inmiddels zit zij al meer dan 13 jaar in het HR vak en heeft al honderden VSO’s onderhandeld en gezien. Willianne kan niet tegen onrecht en vind mensen helpen aan eerlijk en kloppend ontslag het fijnste om te doen. Haar quote: ‘Iedereen verdient de juiste hulp!’. Daarnaast runt zij samen met mij Linda’s Resources en neemt zij de zaken waar als ik met vakantie ben of door eigen gezondheid afwezig.

Sanne

Sanne

Ontslagexpert

Sanne volgde de minor Arbeidsrecht en Sociale Zekerheidsrecht. Sanne is persoonlijk door Linda opgeleid tot ontslagexpert en al 3 jaar betrokken bij Linda’s Resources. Sanne schrikt er iedere keer weer van hoeveel er in de VSO’s niet klopt en vindt het fantastisch om kloppende eerlijke ontslagen te onderhandelen. Sanne helpt mij verder met veel projecten binnen mijn bedrijf en daarnaast begeleid zij dus vele ontslag klanten met fantastische resultaten.

Simone

Simone

Ontslagexpert

Simone heeft rechten gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam. Zij is arbeidsjurist en heeft het arbeidsrecht van alle kanten gezien doordat zij al meer dan 11 jaar in het vak zit. Zij heeft bij de rechtbank gewerkt, jaren bij de rechtsbijstand waar zij vele VSO's heeft behandeld en bij een grote gemeente. Momenteel werkt zij voor Zebra Legal en pakt zij graag een paar zaken per maand voor Linda's Resources op. Simone houdt ervan alles goed voor je uit te pluizen en ziet altijd wel een kansje in de onderhandelingen. Simone kan slecht tegen onrecht en helpt je graag om een zo goed mogelijk resultaat te bereiken.

Janneke

Janneke

Ontslagexpert

Janneke heeft diverse HR opleidingen gedaan waarbij arbeidsrecht een onderdeel van deze opleiding is. Zij werkt al sinds 2005 in het HR vak en heeft door haar carrière vele VSO’s gezien en onderhandeld. Janneke wil graag werknemers helpen aan een eerlijk ontslag omdat het risico dat zij verkeerd geïnformeerd worden of door emoties er niet alles uithalen wat erin zit groot is. Doordat Janneke beide partijen goed kent is zij sterk in haar onderhandelingen en weet zij werkgevers goed te overtuigen.

Loop geen geld mis!

Twijfel je nog? Neem dan gratis en vrijblijvend contact met ons op dan kunnen we bespreken en kijken wat wij voor je kunnen betekenen. Vul onderstaand formulier in of bel ons via 085-7600891.

Binnen 24 uur niets vernomen dan is er iets misgegaan. Check je spambox en of bel ons even rechtstreeks.

Is je WIA beslissing al binnen?

Heb je al een VSO ontvangen?