HR Advies Voor Werknemers

Hulp bij ontslag, hr advies, ziekte, solliciteren en krijgen waar je recht op hebt!

Grote kans dat je investering in mij je veel meer gaat opleveren!

Helaas weten werknemers deze dagen nog steeds heel weinig van hun rechten en plichten. Sterker nog, ze weten niet eens wat ze zouden moeten weten of waar ze op zouden moeten zoeken tot een specifiek probleem zich voordoet. Dan Googlen zij zich suf en is de kans heel groot dat ze via Google bij mij terechtgkomen. Het is daarom mijn missie geworden om te zorgen dat iedere werknemer in Nederland basiskennis krijg van arbeidsrecht. Als je mij volgt zorg ik dat jij de kennis die je zou moeten weten tot je krijgt. Dit doe ik door ontzettend veel gratis blogs op mijn website en social media te delen. Better make sure dat je mij overal volgt. 😉

Daarnaast ben ik bezig met het ontwikkelen van online cursussen (Sollicitatiecursus) en standaardbrieven voor werknemers in mijn webshop. Hierdoor heb je al snel betaalbare hulp. Werknemers zijn vaak sceptisch om juridische hulp in te schakelen omdat het duur is. Maar hoe duur is die juridische hulp eigenlijk wanneer je er heel veel voor terug krijgt op de lange termijn? Die relatief kleine investering levert je dan al snel veel meer op.

Wat kan ik voor jou als werknemer betekenen?

ONTSLAGBEMIDDELING

Heb jij een vaststellingsovereenkomst of ontslagvoorstel ontvangen? Heb je een vermoeden dat je werkgever van je af wilt? Neem dan contact met mij op! Je staat vaak sterker dan je denkt en er is vaak meer mogelijk dan je dacht. De meest gemaakte fout door werknemers is dat zij denken ”ik kan geen juridische hulp betalen’‘.  Deze kosten zijn (bijna) altijd volledig op de werkgever te verhalen. Hierdoor kost ik jou geen geld en krijg jij wel de hulp die je verdient. Ontslag komt vaak onverwachts, doet pijn en maakt dat je emotioneel reageert. Ik kan je ontzorgen en samen tot een goede oplossing komen die toch prettiger zal voelen. Hoe dit werkt lees je hier: ‘Eerlijk met ontslag!

Er zijn 3 mogelijkheden:

  1. Match-call = gratis hierin kan je kijken of wij een klik hebben en of vragen stellen over mijn dienst ‘Eerlijk met ontslag’. Hierin kan ik natuurlijk niet inhoudelijk jouw situatie bespreken.
  2. Advies-call = 95,- per uur inc btw je mag dan inhoudelijke vragen stellen over jouw persoonlijke situatie en zaak. Ik hou de tijd bij die ik bezig ben met mailtjes, appjes en of telefoontjes en factureer deze aan je. Starttarief 50,- inc btw per uur. 
  3. Eerlijk met ontslag = als je je VSO volledig aan mij overdraagt dan neem ik de correspondentie met je werkgever over, neem alles door, overleg met jou wat je opties en mogelijkheden zijn, controleer alles en zorg dat je krijgt waar je recht op hebt. Het starttarief is 250,- inc btw per VSO zaak + mogelijk de tijd die je hier extra overheen gaat a 95,- inc btw per uur. Ik werk met een starttarief omdat ik een unieke plek voor je reserveer zodat jij mijn juridische hulp krijgt zolang dat nodig is en we je zaak rond hebben.

Laten we samen zorgen dat je krijgt waar je recht op hebt. Hoe ik werk lees je hier: ‘Eerlijk met ontslag!

linda vaststellingsovereenkomst na 2 jaar ziekte

DE HULP-CALL (TELEFONISCH) HR ADVIES

Dit is naast mijn dienst ‘Eerlijk met ontslag’ de meest afgenomen dienst bij Linda’s Resources. Niets is vervelender dan niet goed weten hoe iets zit. Hierdoor voel je je onzeker en weet je niet goed wat je moet doen. Je kan uren malen en Googlen of gewoon even met mij bellen om al je vragen te stellen en de beste strategie en vervolgstappen voor jou samen te bedenken. Aan het einde van deze hulp-call voel jij je zelfverzekerd opgelucht en ga je met een concreet actie plan aan de slag. Love it!

Kosten van telefonisch HR advies zijn 95,- euro inc btw per uur. Je mag dan inhoudelijke vragen stellen over jouw persoonlijke situatie en zaak. Ik hou de tijd bij die ik bezig ben met mailtjes (om bijvoorbeeld stukken door te nemen die je mij stuurt), appjes en of telefoontjes en factureer deze aan je. Starttarief 50,- inc btw. 

ZIEKTEVERZUIM

Er is niets vervelender dan zelf ziek zijn en gedoe te hebben met je werkgever. Vaak weet je niet waar je aan toe bent, waar moet je wel en niet aan meewerken? Waar moet ik wel gehoor aan geven? Wat mag je wel en niet doen? Wat als je het niet eens bent met de werkgever of bedrijfsarts en je moet vechten om voor jezelf op te komen? Enorm veel stress, onzekerheid en onwetendheid! Ik ben een luisterend oor en kan je op weg helpen om jezelf te beschermen en weer rust te krijgen. Alleen al weten hoe iets zit en met met mij aan je zijde samen de vervolg stappen bepalen geeft zoveel rust. Ben je (langdurig) ziek? Contact me als ik iets voor je kan betekenen!

ONLINE SOLLICITATIECURSUS SUCCESVOL SOLLICITEREN

Ik kan je helpen met CV, brief, social media (zoals LinkedIn) en bijvoorbeeld onderhandelen. Ik heb al diverse medewerkers geholpen door achter de schermen bijvoorbeeld hun mailtjes op te stellen ter onderhandeling met grote successen. Dit kostte mij vaak niet meer dan 1 uur tijd en leverde al snel een flinke maandelijkse verhoging op. Snel terugverdiend dus.

Ook is er een online sollicitatiecursus. Hierbij help ik je stap voor stap een goede brief en CV te maken. Ik weet door mijn 11 jaar expertise hoe de recruiter denkt en wat een bedrijf wil zien. Ook help ik je om veel voorkomende (onbewuste) fouten te voorkomen. Er deden al meer dan 100 cursisten mee aan de cursus. Hun ervaring; vaker op gesprek uitgenodigd en concrete nieuwe banen en of stageplekken. Reviews lees je hier.

OPSTELLEN HR DOCUMENTEN & BRIEVEN

Heb jij hulp nodig om bepaalde zaken aan te kaarten of aan te vechten bij je werkgever? Dan kan ik achter de schermen, of zichtbaar namens jou, brieven opstellen en of contact hebben met je werkgever. Soms is iets heel snel opgelost wanneer er een goede brief van jou of een goede brief of telefoontje van een expert binnenkomt.
Linda over mij

Kan je hulp gebruiken en wil je dat het goed gebeurt?

Jeej bedankt voor het zetten van de eerste stap check je mailbox ter bevestiging.