HR Advies Voor Werknemers

Grote kans dat je investering in mij je veel meer gaat opleveren!

Helaas weten werknemers deze dagen nog steeds heel weinig van hun rechten en plichten. Sterker nog, ze weten niet eens wat ze zouden moeten weten of waar ze op zouden moeten zoeken tot een specifiek probleem zich voordoet. Dan Googlen zij zich suf en is de kans heel groot dat ze via Google bij mij terechtgkomen. Het is daarom mijn missie geworden om te zorgen dat iedere werknemer in Nederland basiskennis krijg van arbeidsrecht. Als je mij volgt zorg ik dat jij de kennis die je zou moeten weten tot je krijgt. Dit doe ik door ontzettend veel gratis blogs op mijn website en social media te delen. Better make sure dat je mij overal volgt. 😉

Daarnaast ben ik bezig met het ontwikkelen van online cursussen (Sollicitatiecursus) en standaardbrieven voor werknemers in mijn webshop. Hierdoor heb je al snel betaalbare hulp. Werknemers zijn vaak sceptisch om juridische hulp in te schakelen omdat het duur is. Maar hoe duur is die juridische hulp eigenlijk wanneer je er heel veel voor terug krijgt op de lange termijn? Die relatief kleine investering levert je dan al snel veel meer op.

Wat kan ik voor jou als werknemer betekenen?

ONTSLAGBEMIDDELING

Heb jij een vaststellingsovereenkomst of ontslagvoorstel ontvangen? Heb je een vermoeden dat je werkgever van je af wilt? Bel mij! Je staat vaak sterker dan je denkt en er is vaak meer mogelijk dan je dacht. De meest gemaakte fout door werknemers is dat zij denken ”ik kan geen juridische hulp betalen’‘.  Deze kosten zijn (bijna) altijd volledig op de werkgever te verhalen. Hierdoor kost ik jou geen geld en krijg jij wel de hulp die je verdient. Ontslag komt vaak onverwachts, doet pijn en maakt dat je emotioneel reageert. Ik kan je ontzorgen en samen tot een goede oplossing komen die toch prettiger zal voelen. Ook ik weet helaas hoe het voelt om ontslagen te worden.

Linda heb ik gevonden via de grootste zoekmachine die er is Google, met het gevoel “wie niet waagt, wie niet wint” heb ik Linda een mail gestuurd met in een notendop mijn probleem met mijn werkgever. Dit betrof een meningsverschil tussen het hebben van nevenwerkzaamheden en het werken bij de werkgever. Ik wou graag duidelijk antwoord hebben op mijn vragen en Linda kon hier goed op antwoorden en adviseren. Toen het er op aan kwam en bleek dat het een ontslagzaak zou worden, heeft Linda voor mij bemiddeld en heeft mijn belangen behartigd. Met Linda is het super fijn werken omdat ze het in begrijpelijke taal uitlegt en niet van die dure en zakelijke woorden gebruikt. Uiteindelijk hebben we zo links en rechts nog wat plusjes weten te scoren, en hebben we uiteindelijk een “fair deal” bereikt. Het heeft mij doen inzien dat je niet alles zelf kunt oplossen in een conflict situatie. Hierbij heb je echt hulp nodig! Dus … Linda bellen! ☺

Anoniem

Linda heeft mij geholpen met de bemiddeling van mijn vaststellingsovereenkomst. Linda luistert goed naar je en snapt ook wat dit emotioneel met je doet. Ik vond het fijn dat een expert mij hielp. De kosten heeft zij uitonderhandeld in de overeenkomst. Hierdoor kostte het mij niks, had ik fijne hulp en heb ik een hogere ontslagvergoeding, recht op een uitkering plus overige handigheidjes.

Anoniem

Onlangs was daar het moment; Twee jaar ziek, de UWV-molen ging draaien en ik moest keuzes gaan maken m.b.t. mijn toekomst.
Linda heb ik ingeschakeld op ‘t moment dat ik de keuze heb gemaakt om afscheid te gaan nemen van mijn werkgever.
Zij heeft voor mij de onderhandelingen voor de vaststellingsovereenkomst met mijn werkgever op geweldige wijze uit handen genomen en mij ‘n luisterend oor geboden. Ze heeft ervoor gezorgd dat ik kreeg waar ik recht op had.
Ik vond ‘t ontzettend fijn om met Linda te werken, ‘n vrouw die vol passie, kennis en kunde recht op haar doel afgaat, eruit sleept wat er uit te slepen valt en ontzorgt in ‘n voor mij toch al heftige periode. Ik gun iedereen ‘n Linda in dit soort situaties! Ik ben haar onwijs dankbaar!
Daniëlle

Toen ik onverwachts een vaststellingsovereenkomst onder mijn neus gedrukt kreeg, was ik op zijn minst gezegd verbaasd. Ik had geen idee wat me overkwam, laat staan wat mijn rechten waren. Ik kwam via via bij Linda terecht. En wat was ik daar blij mee! Naast dat Linda precies wist te vertellen waar ik recht op had, nam ze de onderhandeling met mijn ex-werkgever over. Als geen ander begreep Linda wat een plotseling ontslag zonder reden met iemand doet. Ze boodt een luistert oor, gaf persoonlijk advies en heeft de onderhandeling voor mij perfect gedaan. Waarvoor dank!

Anoniem

ONLINE SOLLICITATIECURSUS SUCCESVOL SOLLICITEREN

Ik kan je helpen met CV, brief, social media (zoals LinkedIn) en bijvoorbeeld onderhandelen. Ik heb al diverse medewerkers geholpen door achter de schermen bijvoorbeeld hun mailtjes op te stellen ter onderhandeling met grote successen. Dit kostte mij vaak niet meer dan 1 uur tijd en leverde al snel een flinke maandelijkse verhoging op. Snel terugverdiend dus.

Ook is er een online sollicitatiecursusSuccesvol solliciteren‘. Hierbij help ik je stap voor stap een goede brief en CV te maken. Ik weet door mijn 11 jaar expertise hoe de recruiter denkt en wat een bedrijf wil zien. Ook help ik je om veel voorkomende (onbewuste) fouten te voorkomen. Er deden al meer dan 75 cursisten mee aan de cursus. Hun ervaring; vaker op gesprek uitgenodigd en concrete nieuwe banen en of stageplekken. Reviews lees je hier

OPSTELLEN HR DOCUMENTEN & BRIEVEN

Heb jij hulp nodig om bepaalde zaken aan te kaarten of aan te vechten bij je werkgever? Dan kan ik achter de schermen, of zichtbaar namens jou, brieven opstellen en of contact hebben met je werkgever. Soms is iets heel snel opgelost wanneer er een brief of telefoontje van een expert binnenkomt.

(TELEFONISCH) HR ADVIES

Heb jij vragen over je contract, over je rechten en plichten, wil je iets weten dan kunnen we dit telefonisch of per mail bespreken.

ZIEKTEVERZUIM

Er is niets vervelender dan zelf ziek zijn en gedoe te hebben met je werkgever. Vaak weet je niet waar je aan toe bent, waar moet je wel en niet aan meewerken? Wat mag je wel en niet doen? Enorm veel stress! Wat als je het niet eens bent met de werkgever of bedrijfsarts en je moet vechten om voor jezelf op te komen? Ik ben een luisterend oor en kan je op weg helpen om jezelf te beschermen en rust te krijgen. Je bent namelijk wel verplicht om actief mee te werken aan je reïntegratie. Dit niet doen kan je boetes en sancties gaan kosten. Dus we moeten zorgen dat je eigen positie en dossier goed overeind blijven staan. Ben je (langdurig) ziek? Contact me als ik iets voor je kan betekenen!

Mijn tarief voor werknemers

Om juridische (HR) hulp voor werknemers betaalbaar te maken heb ik een speciaal gereduceerd uurtarief van E 60,- inclusief BTW. Houd er rekening mee dat hulp van een jurist je vaak minimaal E 150,- ex BTW per uur kost. Terwijl ik als HR-expert gespecialiseerd ben in arbeidsrecht en ook ontzettend veel voor je kan betekenen en voor veel zaken helemaal geen jurist nodig is. Daarnaast kunnen ontslagkosten vaak uit onderhandeld worden met de werkgever in een vaststellingsovereenkomst (met wederzijds goedvinden). Mijn hulp kost je in zulke gevallen dan niks! Informeer naar de mogelijkheden en om een inschatting van kosten te krijgen.

LindasResources behoudt zich het recht om tussentijds de uurtarieven te wijzigen.

Kan je hulp gebruiken en wil je dat het goed gebeurt?

Linda’s Resources

Het HR platform van Nederland. Vind hier alle HR informatie die jij nodig hebt als werkgever en werknemer

VOLG MIJ

KVK: 70633746
Portretfoto’s: Prisca Visser

Download gratis de WAB Wetswijzigingen Poster per 1-1-2020!

Gratis Printable Poster WAB wetswijzigingen per 1-1-2020. Alle wetswijzigingen in een handig overzicht op een rij "old versus new".

*door je op te geven ontvang je als eerste tips en info over wetswijzigingen en andere belangrijke HR zaken.

Check je mailbox (spambox) en bevestig je inschrijving. De gratis poster ontvang je in de bevestigingsmail via een klikbare link.