HR Advies Voor Werkgevers

Ik help jou tijd, geld en energie te besparen!

”Ik help werkgevers fouten te voorkomen op het vlak van arbeidsrecht om hen tijd, geld en energie te besparen.”  Er gaat in de praktijk helaas te veel fout met het uitvoeren en opvolgen van de rechten en plichten. Het is ook niet makkelijk als je hier geen verstand van hebt. Er zijn veel foutieve contracten en reglementen in omloop (zonder dat men dit weet) en hier gaat het in de (HR) basis al mis. Deze fouten kosten bedrijven (vaak achteraf) bakken met tijd, geld en energie. Daarom is het mijn missie geworden om te zorgen dat iedereen basiskennis HR en arbeidsrecht krijgt, in het bezit is van juiste informatie en in de basis alle juiste HR-documenten. Dit doe ik door op mijn HR blog veel gratis kennis te delen. Daarnaast heb ik een webshop met betaalbare juridisch kloppende HR-templates (contracten, brieven, HR-documenten). Wil je toch liever maatwerk? Dat kan natuurlijk ook.

Werkgeversdiensten

Contracten en reglementen:

Ga jij je eerste personeelslid aannemen? Wil je huidige contracten laten controleren of nieuwe contracten laten maken die voldoen aan de nieuwste wetgeving? Ik stel alle documenten op die jij nodig hebt en bespreek alle mogelijkheden die jij hebt, zodat jij kan kiezen wat past bij je organisatie. Wel zo prettig als de basis staat als een huis en er kloppende brieven de deur uit gaan.

HR ADVIES

Ik beantwoord alle vragen waar je mee zit en ben jouw HR-sparringspartner op afstand. Ik denk graag mee over jouw personeel, problematieken en je HR-beleid. Ik adviseer graag en ben altijd eerlijk over mogelijkheden en zaken die wel of niet kunnen.

WERVING & SELECTIE

Wanneer je een vacature uitzet komen er vaak honderden reacties binnen. Deze reacties moet je allemaal bekijken en het is wel zo netjes om te zorgen dat iedereen tijdig een reactie krijgt. Ik kan je hierbij helpen, ik kan een eerste selectie maken, kandidaten afwijzen, kandidaten inplannen en een eerste telefonische screening doen. Ben je te druk om een vacaturetekst te schrijven en deze op diverse kanalen uit te zetten? Let me help you!

ONTSLAGBEMIDDELING

Ontslag is complex! Ben je niet meer tevreden met je werknemer en weet je niet hoe je dit moet afronden en oplossen? Ik help je hierbij voor een aantrekkelijk tarief. Soms is een dure advocaat niet nodig. Ik zal de zaak met je doornemen en eerlijk adviseren of ik je kan helpen. Schakel altijd bijtijds een HR-expert in om het voortraject ook goed te laten verlopen om te zorgen voor beter resultaat.

ZIEKTEVERZUIM

Ziekteverzuim is lastig. Er is uitgebreide wetgeving waaraan jij moet voldoen als werkgever. Je zult regelmatig verschillende documenten moeten opstellen en diverse stappen moeten ondernemen. Voor diverse klanten zorg ik dat er continue de juiste documenten worden opgesteld voor in het ziekteverzuimdossier. Je bent namelijk twee jaar verantwoordelijk voor ziek personeel en als je het niet goed doet kan deze betaalperiode verlengd worden. Voorkom dit en vraag hulp.

Mijn tarieven voor werkgevers

Ik heb een juridisch uurtarief van E 90,- ex BTW. Ik heb diverse vaste klanten die mij contacten wanneer ze ergens tegenaan lopen en advies willen. Ik hou alle tijd bij die ik bezig ben met mail, whatsapp of telefonisch contact en factureer deze maandelijks. 

Klein budget maar toch behoefte aan goede documenten?

Weinig budget maar toch behoefte aan zekerheid van juridisch kloppende documenten? Neem dan eens een kijkje in de LindasResources webshop vol met juridisch gecontroleerde HR templates!

Indicatietarieven

Onderstaand de meest bestelde pakketten bij LindasResources. Er is een verschil in prijs wanneer er wel of niet een CAO van toepassing is. Bij afname van meerdere producten krijg je flinke stapelkorting. Ik hoop hiermee zoveel mogelijk bedrijven te helpen en stimuleren om hun hele HR basis mbt documenten goed neer te zetten. Dit voorkomt onnodige problemen, fouten, tijd, geld en energie in de toekomst. 

Let op: onderstaand zijn indicatietarieven. Je krijgt altijd gratis de onbepaalde tijd variant van een contract. Informeer altijd naar een definitieve prijs voor jouw situatie. Dit hangt sterk af van je wensenpakket en of de grote en complexiteit van een mogelijke CAO. Daarnaast behoudt LindasResources zich het recht om tussentijds de uurtarieven en indicatietarieven te wijzigen.

Kan je hulp gebruiken en wil je dat het goed gebeurt?

Linda’s Resources

Het HR platform van Nederland. Vind hier alle HR informatie die jij nodig hebt als werkgever en werknemer

VOLG MIJ

KVK: 70633746
Portretfoto’s: Prisca Visser

Jeej bedankt voor het zetten van de eerste stap check je mailbox ter bevestiging.