HR Advies Voor Werkgevers

Ik help jou tijd, geld en energie te besparen!

”Ik help werkgevers fouten te voorkomen op het vlak van arbeidsrecht om hen tijd, geld en energie te besparen.”  Er gaat in de praktijk helaas te veel fout met het uitvoeren en opvolgen van de rechten en plichten. Het is ook niet makkelijk als je hier geen verstand van hebt. Er zijn veel foutieve contracten en reglementen in omloop (zonder dat men dit weet) en hier gaat het in de (HR) basis al mis. Deze fouten kosten bedrijven (vaak achteraf) bakken met tijd, geld en energie. Daarom is het mijn missie geworden om te zorgen dat iedereen basiskennis HR en arbeidsrecht krijgt, in het bezit is van juiste informatie en in de basis alle juiste HR-documenten. Dit doe ik door op mijn HR blog veel gratis kennis te delen. Daarnaast heb ik een webshop met betaalbare juridisch kloppende HR-templates (contracten, brieven, HR-documenten). Wil je toch liever maatwerk? Dat kan natuurlijk ook.

Werkgeversdiensten

  • Contracten en reglementen: Ga jij je eerste personeelslid aannemen? Wil je huidige contracten laten controleren op nieuwe wetgeving en mogelijkheden? Ik stel alle documenten op die jij nodig hebt en bespreek alle mogelijkheden die jij hebt, zodat jij kan kiezen wat past bij je organisatie. Wel zo prettig als de basis staat als een huis en er kloppende brieven de deur uit gaan.
  • HR-advies: Ik beantwoord alle vragen waar je mee zit. Ik denk graag mee over jouw personeel, problematieken en je HR-beleid. Ik adviseer graag en ben altijd eerlijk over mogelijkheden en zaken die niet kunnen.
  • Werving & Selectie: Wanneer je een vacature uitzet komen er vaak honderden reacties binnen. Deze reacties moet je allemaal bekijken en het is wel zo netjes om te zorgen dat iedereen tijdig een reactie krijgt. Ik kan je hierbij helpen, ik kan een eerste selectie maken, kandidaten afwijzen, kandidaten inplannen en een eerste telefonische screening doen. Ben je te druk om een vacaturetekst te schrijven en deze op diverse kanalen uit te zetten? Let me help you!
  • Ontslagbemiddeling: Ontslag is complex! Ben je niet meer tevreden met je werknemer en weet je niet hoe je dit moet afronden en oplossen? Ik help je hierbij voor een aantrekkelijk tarief. Soms is een dure advocaat niet nodig. Ik zal de zaak met je doornemen en eerlijk adviseren of ik je kan helpen. Schakel altijd bijtijds een HR-expert in om het voortraject ook goed te laten verlopen om te zorgen voor beter resultaat.
  • Ziekteverzuim: Ziekteverzuim is lastig. Er is uitgebreide wetgeving waaraan jij moet voldoen als werkgever. Je bent twee jaar verantwoordelijk voor ziek personeel en als je het niet goed doet kan deze betaalperiode verlengd worden. Voorkom dit en vraag hulp.

Mijn tarieven voor werkgevers

Ik heb een juridisch uurtarief van E 85,- ex BTW en een niet-juridisch uurtarief van E 65,- ex BTW. Onder niet-juridische zaken kun je denken aan zaken als werving & selectie of de hulp bij ziekteverzuim. Bij juridische zaken kun je denken aan (telefonisch) HR-advies omtrent wetgeving en regels, ontslagbemiddeling en het opstellen van alle HR-documenten. Informeer naar de mogelijkheden en om een inschatting van kosten te krijgen.

LindasResources behoudt zich het recht om tussentijds de uurtarieven te wijzigen.

Kan je hulp gebruiken en wil je dat het goed gebeurt? I’ve got your back!

Jeej bedankt voor het zetten van de eerste stap check je mailbox ter bevestiging.