In deze nieuwe weekvlog schrijf ik weer een nieuw artikel over het concurrentiebeding en hoe je hier ”mogelijk” met de te volgen tips onderuit kunt komen. Cooper is aangevallen door een andere hond en we gaan voor het eerst naar puppycursus. Vooral Jeroen had het hier erg naar zijn zin ?. Kijken jullie weer mee?

Bekijk de hele video van 11 minuten hierhttps://youtu.be/3Eoxw6UJftY

Vergeet je niet te abonneren: Abonneer je hier op mijn kanaal en mis niets!

EXTRA INFORMATIE BEHORENDE BIJ DEZE VLOG:

– De biologische sappen en soepen zijn van www.blendnewday.nl. Ze hebben nu een kennismakingskorting op hun site om het uit te proberen.
– De blog met informatie en tips over het concurrentiebeding en hoe je hier mogelijk onderuit kunt komen lees je hier: https://www.lindasresources.nl/werkgevers/beleid/wanneer-concurrentiebeding-af-wilt/

WIL JE MEER OVER MIJ WETEN?

* INSTAGRAM: https://www.instagram.com/lindasresources
* FACEBOOK: https://www.facebook.com/lindasresources
* TWITTER: https://twitter.com/LindaZwanenburg
* EMAIL: info@lindasresources.nl

Q&A VRAGEN STUUR ZE IN

Naar aanleiding van mijn eerste vlogs kreeg ik een aantal vragen binnen. Onder anderen of ik meer kan vertellen over mijn spierziekte, waarom ik LindasResources heb en hoe ik dit doe en manage? Waarom ik nog wel voor mezelf kan werken, maar niet voor een werkgever? Daarom wil ik binnenkort een Q&A opnemen. Heb jij nog vragen, stuur ze in via het contactformulier of laat een reactie achter hier onder. Bedankt!

HR VIDEOS COMING SOON

Binnenkort ga ik ook starten met het opnemen van HR videos: sollicitatietips, rechten en plichten uitleggen en andere business tips. Stay Tuned! En stuur al je vragen in!

Kijk alle vlogs hier terug: https://www.lindasresources.nl/category/vlogs-lindas-resources/