Reviews

Wat anderen over ons zeggen…

Ik ben bij Linda terecht gekomen via een goede vriend. Linda heeft mij geholpen met de bemiddeling van mijn vaststellingsovereenkomst. Ik was hier vanaf het eerste moment erg blij mee. Door haar snel en ijzersterk handelen ontnam zij mij heel veel zorgen. Zij nam snel het contact met mijn werkgever over, dit zorgde meteen voor een stuk minder stress. Door haar heb ik het beste eruit kunnen halen en met een gerust hart die handtekening onder mijn vso gezet. Zelfs haar juridische kosten werden helemaal vergoed. Linda weet niet alleen wat zij doet in haar vak maar is als mens ook een grote steun voor mij geweest. Zij begrijpt echt wat je doormaakt!
Claudia

PLANNER

Via Youtube ben ik eigenlijk beland bij Linda, zij heeft mij doorverwezen naar haar compagnon Willianne. Er werd datzelfde weekend op mijn hulpvraag geanticipeerd, ik hoefde niet tot maandag te wachten om mijn verhaal te kunnen doen. Het gesprek was vrijblijvend maar voelde meteen persoonlijk, alsof mijn zaak de enige was. Ik heb geleerd en ervaren dat het ondanks dat het onrechtvaardig voelt toch beter is om op de langere termijn, met een goede VSO zo’n hoofdstuk af te ronden. Willianne heeft voor mij een hogere transitievergoeding kunnen realiseren, ik krijg langer salaris doorbetaald en haar onkosten worden vergoed door het bedrijf. Ik heb nu meer de rust, tijd en kans om ergens anders opnieuw te kunnen beginnen. Willianne en Linda, dank jullie wel voor de deskundigheid, ontzorging en toegankelijkheid!! Goed dat jullie er zijn!

Claudia

Teamlead

Ik heb geen moment spijt gehad van het benaderen van Linda. Ze is een professional die kennis heeft van zaken. Ze communiceert op een fijne en heldere manier en Linda houdt rekening met jouw wensen. Ik heb persoonlijk veel rust ervaren doordat zij alle communicatie van mij heeft overgenomen.
Ratna

HR BUSINESS PARTNER

Willianne heeft mijn vaststellingsovereenkomst van A tot Z op een persoonlijke manier geregeld. Ze toonde begrip voor de situatie en heeft mijn wensen bij mijn voormalig werkgever kenbaar gemaakt en is met een mooie regeling bij mij teruggekomen. Fijne samenwerking!

Martijn

Store Marketing Executive

Nadat ik te horen kreeg dat mijn arbeidscontract zou worden beëindigd, was ik enigszins in paniek. “Wat moet ik doen, wat zijn mijn rechten en klopt de overeenkomst die mij wordt aangeboden?” Nog vele meer van dit soort vragen gingen door mijn hoofd. Het was een nieuwe situatie en onbekend terrein voor mij.

Gelukkig hoorde ik kort daarna over Linda’s Resources en na het bekijken van de website, heb ik contact met Linda gezocht. Linda reageerde snel en stelde mij gerust dat ze mij hierbij wilde helpen en mij wilde helpen er de best mogelijke deal uit te slepen. Dat bleken geen loze woorden want nadat ze alle documenten had doorgenomen en contact met mijn (voormalige) werkgever had gehad, heeft Linda inderdaad een betere deal voor me weten te bewerkstelligen!

Paul

SUPPLYCHAIN MEDEWERKER SEMI-OVERHEID

Op het moment dat ik mijn VSO voor mijn neus kreeg, kampte ik al een tijdje met stressklachten. Omdat ik geen juridische kennis had, werd ik door mijn zus getipt om Linda in te schakelen. Het voorstel wat mijn werkgever me had gedaan bleek nog waardelozer dan ik vooraf dacht. Linda zocht voor me uit waar ik juridisch gezien allemaal recht op had. Samen overlegden we wat het beste tegenvoorstel was en dit communiceerde zij vervolgens met mijn oud werkgever. Uiteindelijk heb ik een hogere ontslagvergoeding en uitbetaling van overuren/vakantiedagen extra ontvangen. Linda gaf me het gevoel dat ik er niet alleen voor stond en dat zorgde voor rust in mijn hoofd. Ik ben haar erg dankbaar. Zeker een aanrader!
Dianne

MARKETING EN COMMUNICATIEMEDEWERKER

Linda en Willianne, ik wil jullie beiden hartelijk bedanken voor de ondersteuning en het snelle reageren en acteren. Jullie zijn top.Ik heb het gevoel dat ik, ondanks dat het me nog steeds zwaar valt, mijn baas weer recht in de ogen kan kijken. Vooral omdat jullie als mental coach en mediator met de juiste juridische kennis twee tegenover elkaar staande partijen weer tot elkaar weten te brengen.

Piet

Projectleider

Ik ben heel tevreden over de hulp die ik van Willianne heb gekregen. Zij heeft het heel erg kundig en professioneel aangepakt. Heel fijn dat er iemand is die het van je overneemt, wanneer je er zelf totaal geen verstand van hebt. Top Willianne, dank je wel!

Alie

Praktijkassistente

De begeleiding van Linda rondom mijn VSO heb ik als zeer prettig ervaren. Persoonlijk en laagdrempelig contact, waarbij zij met haar expertise handvatten biedt waar je wel zelf de regie blijft behouden. Met haar daadkracht en enthousiasme heeft ze ervoor gezorgd dat ik met meer rust en meer centen bij mijn werkgever weg ga. Geen fijne periode, maar doordat Linda een stukje zorgen uit handen neemt en voor je rechten opkomt geeft dit je uiteindelijk toch een fijn gevoel. Ontzettend bedankt hiervoor!
Linda

PARAMEDICUS

Met dank aan u heb ik wat extra’s gekregen! Alleen was mij het niet gelukt!

ANONIEM

Wat een topper is dit! Totaal onbekend met het ontvangen van een VSO vond ik jou en hadden we kort contact. De klik was er direct en je pragmatische en no-nonsense manier van communiceren sprak me direct aan. Je hebt alles voor me geregeld waardoor ik me feitelijk nergens druk om hoefde te maken. Hoewel we elkaar nooit gezien hebben hadden we zeer korte lijnen, stemden we regelmatig antwoorden af en handelde je alles zeer snel en professioneel af. Wat mij betreft een topper alom, ik raad je bij iedereen aan!
Bart

BEDRIJFSLEIDER

Na een lastige periode heb ik de hulp ingeschakeld van Linda. Het was een openbaring dat iemand gelijk wist waar de angel zat. Linda haar daadkrachtig optreden heeft voor rust gezorgd. Meer gekregen dan wat er werd aangeboden en ik kan met een gerust hart verder. Nogmaals ontzettend bedankt voor de ondersteuning en hulp!! Kan het eenieder aanraden!
Wendy

SALESMEDEWERKER

Door Linda heb ik gekregen waar ik recht op heb. Daar waar ikzelf de handdoek al lang in de ring had gegooid, bleef zij me steeds op de been houden en liet ze me zien welke onderhandelingsmogelijkheden er steeds waren. En wat was het een opluchting dat zij de gesprekken voerde. Dankzij Linda heb ik minimaal 1750 euro meer gekregen, dan wanneer ik geen hulp had ingeschakeld. Als je twijfelt, dan raad ik haar dus zeker aan!
Tamara

KOPERSBEGELEIDER

Linda heeft mij geholpen bij het afhandelen van mijn ontslag. Het was een prettige samenwerking. Snel en vakkundig handelen zijn hierbij de kernwoorden.
Robert

SENIOR ACCOUNTMANAGER

Linda heeft mij goed geholpen, toen ik bij haar aanklopte. Haar deskundigheid, snelheid van handelen en duidelijke uitleg gaven me vertrouwen en rust. Uiteindelijk heb ik een mooie VSO mogen ondertekenen en dat in een vrije korte tijd.

ANONIEM

Linda is professioneel, daadkrachtig en heeft diepgaande kennis van zaken en gaat voor het best haalbare. Daarnaast is het een hele fijne samenwerking. Ik ben enorm tevreden over de samenwerking en het resultaat. Super!!!

ANONIEM

Linda heeft me heel erg geholpen. Sowieso door alle stress hierover weg te nemen. Maar ook omdat ze weet waar ze het over heeft. Ze kijkt met je mee en laat je dan je opties zien. Ze is heel duidelijk en staat open voor jouw bevragingen.
Gabrielle

PLANNER

Ik heb Linda om hulp gevraagd bij een voor mij onbekend thema, namelijk ontslag bij een vast contract middels een VSO. Zij gaf na contact snel duidelijkheid over het proces waardoor ik meer op de achtergrond kon treden en wat rust kreeg in mijn hoofd. Alle stappen die zij wilde nemen zijn van te voren met mij afgestemd zodat ik altijd op de hoogte was en kon bijsturen als ik het niet eens was. Uiteindelijk heeft dit geresulteerd in een overeenkomst waar zowel mijn (ex)werkgever als ik ons in konden vinden en het goed hebben kunnen afsluiten. Overall heb ik de hulp van Linda als erg positief ervaren door zaken beschreven hierboven, maar ook door haar persoonlijke aanpak en bereikbaarheid.
Rens

SECURITY OFFICER

Ik heb de hulp van Linda als heel fijn ervaren. Voelde me best opgelaten om bij mijn werkgever mijn VSO te bespreken. Nu hoefde ik zelf niet direct met mijn werkgever zaken te bespreken als bv vrijstelling van werk. Kan zeker iedereen aanraden om de hulp van Linda in te schakelen. Goed, snel en prettig!

Anoniem

Administratief Medewerkster

Het opstellen van een VSO was voor mij nieuwe materie wat veel tijd en stress opleverde. Door dit uit handen te geven aan Linda kreeg ik zelf meer rust en vertrouwen in een voor mij maximaal haalbare afloop. Linda is bekwaam, duidelijk, steunend en laagdrempelig. Hierdoor krijg ik nu al mijn opgebouwde vakantiedagen en eindejaarsuitkering uitbetaald wat anders wellicht niet gelukt was. Ik ben blij dat ik Linda haar hulp ingeschakeld heb.

Anoniem

Ambulant Jeugdhulpverlener

Linda heeft de communicatie en onderhandelingen met mijn oude werkgever overgenomen, dat nam veel stress weg. Ze handelt snel en professioneel, en is in ons contact altijd betrokken geweest. Daarnaast heeft ze ervoor gezorgd dat ik kreeg waar ik recht op had en is mijn VSO geschikt gemaakt voor de aanvraag van WW. Ik ben heel blij dat ik haar hulp heb ingeschakeld. Ik wens niemand een ontslag, maar als het dan toch gebeurd dan kan ik aanbevelen om je te laten bijstaan door Linda en haar team.

Marloes

Marketing- en Communicatiemedewerker

Linda heeft mij in een zeer roerige periode rust geboden en heeft professioneel advies gegeven en mij echt alles uit handen genomen. Linda heeft een luisterend oor en weet op de juiste punten door te pakken. Ze geeft hierbij een zeer reëel en haalbaar beeld. Ik ben tevreden met het eindresultaat.

Vincent

Een hogere ontslagvergoeding en extra maanden gekregen. Alle vakantiedagen zijn uitbetaald en het grootste deel van de juridische kosten heeft mijn werkgever betaald. Als ik dit zelf had moeten doen, zou ik dit nooit voor elkaar hebben gekregen. Je was een prettig persoon, erg duidelijk en altijd snel met reageren. Linda nog bedankt!

Bea

Commercieel Assistent

Toen ik Linda inschakelde, nam dat gelijk een hoop zorgen weg. Zij kwam met goede ideeën waar ik zelf niet aan gedacht had. De zaak is in mijn beleving snel rond gekomen maar zij heeft er een paar creatieve extra’s uit weten te halen. Ook na het tekenen was er nog even telefonisch contact waarbij ook nog tips voor de komende tijd werden aangeboden. Ze heeft echt voor mij waargemaakt wat ze belooft!

Jetro

Functioneel Beheerder Systemen en Processen

In eerste instantie wil je het goed oplossen met je werkgever, maar dan komt er toch een punt dat je aan jezelf wilt denken. Linda heeft me op een rustige en correcte manier geholpen met het afsluiten van het proces. Je bent een Topper Linda!

Susan

Back Office Medewerker

Ik heb echt heel fijn contact met Linda gehad. Echt iemand die naast je staat en meedenkt. En ben haar dankbaar dat ze mij zo fijn door deze vervelende situatie heeft geholpen. Ook zo fijn om even een berichtje te sturen en lekker snel reactie te krijgen.

Marlies

Verkoopadviseur

Het was erg fijn om de vaststellingsovereenkomst door Linda te laten regelen. Ze is zeer kundig en duidelijk in haar uitleg. En heeft verschillende tips gegeven waar we op moesten letten en waar we veel aan hebben gehad.

Timmerman

RUST & VERTROUWEN!! Ik ben zo blij dat ik Linda heb ingeschakeld en mezelf deze hulp heb gegund. Ik kreeg meer geld en de juridische kosten zijn volledig vergoed. Een 2-jarig ziektetraject is niet niks en zeer stressvol. Alles aan Linda overdragen was de beste beslissing. Je vechtlust en gevoel voor rechtvaardigheid is heel fijn. Je bent echt voor me opgekomen. Linda bedankt voor je hulp!

Anoniem

Willianne heeft een sterke persoonlijkheid waardoor zowel ik als mijn werkgever beide achter mijn VSO stonden. Dankjewel.

Marianne

Senior Administrateur

Ik zocht op korte termijn iemand die voor de zekerheid even mijn vso kon nalezen. Via een google zoektocht kwam ik bij Linda uit. Zij heeft mij vrijwel direct teruggebeld en heel goed geholpen bij dit traject. Ik voelde me bij het eerste gesprek al begrepen en ik ben heel goed begeleid in dit lastige traject. Linda bedankt voor je hulp!

Ellen

Willianne is snel in contact opnemen en neemt alle zorgen en contact met de werkgever uit handen. Alles is snel en netjes geregeld.

Joyce

Afdeling Assistent IC

Als je ziek bent, ben je totaal niet bezig met je werk. Je wilt maar 1 ding; beter worden. Ik wist dan ook niet wat er allemaal op me af kwam en wat ik moest doen. Het was fijn voor mij dat je zo ontzettend snel reageerde en gelijk ermee aan de slag ging zodat ik het een beetje kon loslaten. Het was namelijk erg stressvol. Ik voelde me begrepen en kreeg steun. Ik heb je hulp als erg fijn ervaren en bewonder hoe jullie voor mensen klaarstaan die in zo een situatie terecht komen. Heel erg bedankt!

Anoniem

Willianne is erg professioneel en tegelijkertijd heel begripvol en aardig. Het is erg fijn om met Willianne samen te werken. Doordat alles uit handen werd genomen, ervaarde ik een stukje rust. Wat erg fijn is bij vervelend bericht. Door hulp van Willianne heb ik een hogere ontslagvergoeding ontvangen, blijf ik extra maanden in dienst, de juridische kosten zijn volledig vergoed en heb ik een opleidingsbudget ontvangen. Al met al heb ik de hulp van Willianne als zeer prettig ervaren.

Anoniem

Voor mij was vooral de persoonlijke aanpak superfijn, het uit handen nemen van al het regelwerk heeft veel stress weggenomen. Het weten waar je uiteindelijk voor tekent was heel fijn, plus een wat beter uitgerekende vergoeding. Linda brengt een hoop deskundigheid mee en neemt echt de tijd voor je.

Sonja

Alles is heel snel voor mij op papier gezet met daarbij informatie over wat ik moest doen en welke keuzes ik had. Alles was snel geregeld daarna. Ik heb hele goeie ervaringen met Willianne. 

Drupsteen

Ik kreeg mijn VSO. Dit vertelde ik aan mijn familie en vrienden. Mijn zwager kwam met Linda aan en zei dat ik even haar verhaal op haar website moest lezen. Dit heb ik dan ook gedaan en haar verhaal pakte me meteen. We hebben niet geaarzeld en meteen contact opgezocht met Linda. Ze gaf ons een bepaalde rust en vertrouwen dat het goed zou komen. Het is uiteindelijk ook helemaal goed gekomen. Ik ben super blij met het resultaat en zou Linda zeker aanraden aan een familielid of kennis. Bedankt Linda.

Muamer

Accountmanager

Linda is een meelevende professional. Zij geeft rust en vertrouwen in een periode waarin alles op zijn kop staat. Mede door het persoonlijk contact voel je je gehoord. Strijdlustig om voor jou de beste deal eruit te slepen, hierdoor is ze direct in haar handelen, maar altijd op een nette manier. Precies de nuance die voor mij en mijn ontslagzaak nodig was. En wist ze er nog een veel betere deal uit te slepen!
Joyce

HR PROFESSIONAL

Willianne is een echte vriendelijke, begripvolle, meelevend. Ze laat zich niet makkelijk uit het veld slaan en gaat voor het einddoel ook al heeft de weg er naar toe wellicht wat hobbels. Alles om jou de zorg en stress te ontzien wat bij een VSO komt kijken. Ik ben Willianne in elk geval erg dankbaar!

Petra

Mijn eerste keer – en hopelijk ook de laatste – opeens in een VSO-traject. Door omstandigheden zullen we maar zeggen. Zelf was ik sowieso al langer van plan een keer iets anders te gaan doen; ik had alleen nog niet iets anders (ik wilde wel een andere baan die minstens zo leuk is; ik heb gewoon een mooie baan). Ik was in de veronderstelling dat ikzelf dat moment mocht kiezen, maar ineens had de werkgever ook belang bij mijn vertrek en werd die beslissing voor mij genomen. Ik vond dat daar dan wel iets tegenover mocht staan – een gebaar, zeg maar -. Zelf had ik het niet voor elkaar gekregen om zoiets uit te onderhandelen, ik houd daar niet van en kan het ook helemaal niet, maar Linda heeft het gefixt. Ik heb nu het gevoel dat ik ook echt een tegemoetkoming heb gekregen waar iets van waardering uitspreekt voor datgene dat ik voor de werkgever heb betekend. Dank Linda, voor de snelle afhandeling, heldere communicatie en sowieso het prettige contact.
Irma

QESH OFFICER

Voelde vanaf begin betrokkenheid. Fijn telefonisch overleg. Daarnaast zeer goed geholpen door Willianne bij mijn VSO en de kosten vergoed gekregen. 

Nick

Bedrijfsleider

Linda heeft mij prima geholpen toen ik ben ontslagen. Prettige en snelle communicatie via Whatsapp en e-mail. Goed juridisch advies. Alles was heel kort dag maar toch alles naar tevredenheid in enkele dagen af kunnen handelen.
George

PURCHASE MANAGER

Ik ben via Linda met Willianne in contact gekomen omdat ik opzoek was naar iemand die mij kon helpen bij het controleren van mijn VSO. De samenwerking met Willianne was erg fijn, goed bereikbaar, open en snelle reacties en duidelijkheid. Door de hulp van Willianne heb ik nu een VSO gekregen waar ik erg tevreden mee ben. Een conflict op het werk is nooit fijn maar de hulp van Willianne heeft mij erg geholpen.

Lieke

Linda weet van aanpakken! Ze ontzorgt je vanaf het eerste moment. Linda neemt het contact met je werkgever over en zet zich volledig in zodat je krijgt waar je recht op hebt! Door haar hulp heb ik een correcte VSO kunnen ondertekenen. Kom je in een ontslagsituatie terecht? Neem contact op met Linda, je kan het niet alleen.
Kimmylou

SECRETARESSE MAKELAARDIJ

In mijn geval heeft Willianne me geholpen. Dat deed ze heel vriendelijk moet ik zeggen. Je wordt direct op de hoogte gebracht van e-mail/bellen/apps tussen haar en de werkgever. En de 750,- euro juridische kosten heeft ze uitonderhandeld, niet onbelangrijk…..top!

Robert

Mijn ontslagvoorstel van werk kwam redelijk plotseling en de manier waarop was onder hoge druk. Met Linda”s hulp ben je snel ontzorgd en krijg je de mogelijkheid om fair te onderhandelen. Het is fijn dat zij het contact regelt en het spel goed snapt. Met haar hulp kwam ik snel tot een nette afronding.
Patrick

PRODUCTSPECIALIST

Je hebt een burn out, je wilt reïntegreren maar je werkgever ziet het niet meer zitten en komt met een vaststellingsovereenkomst. En nu? Ik had geen idee. Ik was nog herstellend en dan zit je niet te wachten op randzaken. Een verschil van inzicht maakt het herstellen nog complexer. Via via kwam ik in contact met Linda. Zij weet waar ze het over heeft. Been there, done that!

Ze heeft ervaring en kennis en dit gaf mij zoveel rust. Ze is er voor jou! Ze neemt de communicatie over, ze denkt met je mee en komt met een (tegen) voorstel maar vooral haar herhalende woorden: het komt goed! Met een aardige deal van de werkgever wist Linda nog meer punten op de I te zetten en zo kan ik nu vooruit kijken naar een mooie toekomst zonder te twijfelen of ik wel op de juiste manier afscheid van mijn werkgever heb genomen.

Joyce

RECEPTIONISTE

Ondanks dat ik Linda eigenlijk net iets te laat in het proces had ingehuurd, was het toch heel fijn. Dankzij haar was de VSO snel rond en was er zelfs nog wat ruimte om naar mijn contract bij mijn volgende werkgever te kijken.

PROJECTMANAGER

Snel gereageerd op mijn eerste mail en direct actie ondernomen. Ze weet waarover ze praat. Een heerlijk mens. Dank je wel voor alles.
Susan

BACKOFFICE MEDEWERKER

Van de ene op de andere dag ontslagen en daar sta je dan zonder dat je weet wat je moet doen. Dan is het fijn dat er iemand is die je dit uit handen neemt. Het contact heb ik als zeer prettig ervaren tijdens de onderhandelingen een fijne communicatie en een positief resultaat. Dankjewel.
Rene

CARROSSERIEBOUWER

Open communicatie, en Linda denk met je mee en verder dan dat. Ook een porfi heeft zijn grenzen qua kennis. Door een jurist in te schakelen is wellicht veranderd in een zekerheid. Nogmaals hartelijk dank.
Andre

DATA SECURITY OFFICER

Mocht je hulp nodig hebben bij een oneerlijke ontslag of ontbinding van je contract, bel, app of mail Linda. Werkelijk een fantastische persoon die weet hoe ze haar werk moet doen én je hiervan op de hoogte houdt wat de gang van zaken is. In 1 woord GEWELDIG.
Nancy

ADMINISTRATIEF MEDEWERKER

Het traject met mijn werkgever en met Linda heb ik in zijn geheel als prettig ervaren. De professionele aanpak en de heldere en duidelijke communicatie vooraf en tijdens de onderhandelingen hebben precies gebracht wat ik verwachte.
Maroeska

PROJECTMANAGER

Ik wil je bedanken voor de goede service. Ik kreeg op al mijn vragen direct antwoord van je. Dat vond ik heel fijn.in dit soort situaties wil je dat gewoon. Helder duidelijk wat is wel en niet haalbaar. Kortom je bent een topper en hebt mij erg goed geholpen.

ANONIEM

Linda heeft mij geholpen met mijn VSO, ik heb het contact als zeer prettig en meegaand ervaren. De onderhandeling is daardoor soepel verlopen en ik heb daardoor met een prettig gevoel afscheid genomen van een niet zo’n prettig bedrijf. Linda reageert snel en is professioneel, ze geeft ruimte voor eigen inbreng en heeft goede tips. Ik zou haar zeker aanraden!
Wouter

SALES MANAGER

Linda heeft voor mij de administratieve afhandeling geregeld mbt de VSO bij ontslag na 2 jaar ziekte en volledige afkeuring. Alhoewel het eindresultaat duidelijk was en de verstandhouding met de werkgever goed was, moet er toch nog iets opgesteld worden. Beide partijen doen dat vanuit hun eigen kennis en kunde. Al dan niet correct. Het is dan zo fijn om in plaats van zelf je hiermee te moeten bemoeien, je iemand in kunt schakelen die gewoon echt weet hoe het moet en hoort. Linda nam daarin ook alle communicatie op zich richting de werkgever. Dat was voor mij zo’n grote opluchting. Je relatie met je werkgever is toch kwetsbaar en gevoelig na 2 jaar ‘gedoe’ rondom re-integratie. Je wordt daardoor voorzichtig en het gaf me vaak een knoop in m’n maag als ik weer met de werkgever moest discussiëren over een punt wat naar mijn idee niet correct was. Linda heeft dat helemaal overgenomen waardoor er echt een last van m’n schouders viel. En nu weet ik zeker dat alles wat op papier staat klopt, juridisch juist is en ik gekregen heb waar ik recht op heb. Alhoewel ik het vooraf spannend vond om Linda in te schakelen: het klonk voor mij als ‘to good to be true’ (wat dan vaak ook zo is). Maar het tegendeel is gebleken: ik ben echt super blij met alle hulp van Linda!

Rianne

Online Marketeer

Mijn ervaring met LindasResources was ontzettend fijn. Linda is doortastend, de communicatie was snel en helder, en ze hield me gedurende het proces op de hoogte, waardoor ik precies wist wat ik kon verwachten. Naast dat het een enorme steun was dit allemaal niet meer alleen te hoeven doen, had ik ook eindelijk het gevoel dat niet alles achter mijn rug om gebeurde. Dat gaf ontzettend veel vertrouwen en rust. Ik raad LindasResources ontzettend aan — je hoeft het allemaal niet alleen te doen!

Maithe

Product Designer

Zeer tevreden over Lindasresources. Linda heeft voor mij een VSO (na 2 jaar ziekte) uit onderhandeld die ik met een gerust hart en goed gevoel kon ondertekenen. Ik raad Lindasresources ontzettend aan.

Anoniem

Operator

Linda heeft mij het vertrouwen gegeven dat alles goed zou komen. Ze heeft mij op persoonlijke en laagdrempelige manier geholpen, waardoor ik goed begreep wat er precies in de VSO stond. Door Linda’s doortastende aanpak weet ik zeker dat we niks over het hoofd hebben gezien! Het was een spannende tijd, maar na het ondertekenen van de VSO voel ik mij opgelucht en kan ik mij richten op de toekomst. Op naar nieuwe avonturen!

Kristel

Docent VO

Op het moment dat ik mijn VSO kreeg heb ik Linda ingeschakeld. Linda nam het contact met mijn werkgever over en heeft zich volledig ingezet met haar kennis van zaken, zodat ik heb gekregen waar ik recht op hebt! Door haar hulp heb ik een correcte VSO kunnen ondertekenen met een hogere ontslagvergoeding, extra maanden, meer geld.

Ronald

Dankzij Linda kon ik de gesprekken met mijn werkgever goed voorbereid aan gaan, dit was erg prettig. Ik voelde me heel erg gesteund door Linda in deze ongewenste situatie waarin ik terecht gekomen was. Linda biedt heel erg laagdrempelige, persoonlijke begeleiding en tegelijkertijd is ze zeer professioneel. Erg fijn!

Anoniem

Nadat mijn werkgever de samenwerking wilde stoppen heb ik Linda ingeschakeld. Linda had recent mijn schoonvader bijgestaan in zijn ontslagprocedure op mijn aanraden, niet wetende dat ik zelf in het zelfde schuitje zou komen in zeer korte tijd. Het was voor mij al snel duidelijk dat ik van dezelfde diensten gebruik wilde maken. Na een fijne voorverkenning heeft Linda ervoor gezorgd dat ik zelf niet meer rechtstreeks met mijn werkgever hoefde te communiceren. Dit scheelt een hoop emotionele situaties en geeft veel rust. Ook de kennis van Linda om tot een goede overeenkomst te komen was van grote toegevoegde waarde. Het geeft vooral rust voor alle partijen, daar ben ik van overtuigd.

Martin

Teamleider

Professioneel in aanpak maar ook super benaderbaar. Erg tevreden met het support!

Anoniem

Claims Consultant

Willianne heeft mij geholpen bij het onderhandelen van mijn VSO. Binnen een uur nadat ik contact had gezocht via de mail kreeg ik antwoord voor het inplannen van een bel-afspraak. Ik voelde mij gehoord en begrepen! Willianne heeft mijn zorgen weggenomen door alles telefonisch met mij te bespreken omtrent mijn huidige situatie en mijn recht als werknemer. Samen hebben wij in kaart gebracht wat ik belangrijk vind om te benoemen in de VSO voor een goede afsluiting van mijn huidige baan. Hierdoor voelde ik me heel erg betrokken bij het proces, maar heb ik de onderhandeling met mijn werkgever niet zelf te hoeven uitvoeren. Mijn werkgever is uiteindelijk akkoord gegaan met ons voorstel! Hartstikke bedankt voor de hulp.

Faria

Product Developer

Ik ben erg positief over de afronding en samenwerking. Linda voert met passie haar vak uit en is vanaf moment één erg betrokken. Linda heeft op een professionele en eerlijke manier de onderhandelingen gevoerd en dit voor mij met een waardevol eindresultaat afgerond. Als je een topper wilt inschakelen, dan raad ik zeker Linda aan :-)!

Jeroen

Accountmanager

Na 45 jaar voor een bedrijf gewerkt te hebben en ik te horen kreeg dat mijn arbeidscontract ten einde kwam, heb ik contact gelegd met LindaResources. Daar heb ik totaal geen spijt van gehad. Willianne heeft voor mij een hele zorg overgenomen. Alles is in overleg met mij gegaan voor zij zaken verder afhandelde met het bedrijf, er werden ook suggesties gedaan om enkele zaken op te nemen in de vaststellingsovereenkomst waar ik niet bij stil had gestaan. Ik kan niet anders zeggen dat ik zeer tevreden ben zoals Willianne de zaken geregeld heeft.

Jan

Vergunningmedewerker

Het was prettig om van je hulp gebruik te maken. Je legde duidelijk uit wat de voors en tegens zouden zijn van bepaalde beslissingen. Goed bereikbaar en snel met reacties als het erom ging. Het uiteindelijke resultaat was het maximale bij een werkgever die het minimum eruit wilde halen en in eerste instantie tot weinig bereid was. En ook inhoudelijk is de VSO er op meerdere punten op verbeterd.

Maintenance Engineer

Ben erg blij dat Willianne mij begeleid heeft tijdens dit traject. Het heeft mij erg het gevoel gegeven dat ik er niet alleen voor stond. De uitkomst van de onderhandelingen was zeer geslaagd. Voor mensen die twijfelen om hulp in te schakelen wil ik zeggen, gewoon doen! Het is echt het beste voor jezelf.

Inkoper

Fijn dat ook het contact en onderhandeling werd overgenomen. Willianne heeft het goed afgehandeld. Ik heb nu vertrouwen in de VSO en kan het met een gerust hart achterlaten.

Anoniem

Fijne hulp gehad van Linda met het klaarmaken van de VSO na 2jaar ziekte. Linda heeft verstand van zaken, staat altijd voor je klaar en heeft een betere VSO onderhandeld. Erg blij met haar dienst!

Peter

Iedereen die na langdurig ziekte te maken krijgt met een ontslagregeling zal ik Linda’s Resources aanraden. Omdat ik denk dat niemand zo goed voor zichzelf kan opkomen of (onder)handen, als dat je het voor een ander zou doen. De benodigde kennis en ervaring zijn daarbij erg waardevol. Met hoog inlevingsvermogen en deskundigheid zal alles in goed overleg gedaan worden. Ondanks de vervelende situatie had ik deze positieve ervaring van hulpvragen niet willen missen.

Assistent Manager

Dankzij Linda heb ik gekregen waar ik recht op had en daar heeft zij echt voor gestreden. Daarnaast heeft Linda mij persoonlijk ook echt gesteund in deze lastige periode. Ze is snel bereikbaar voor overleg, heeft veel ervaring in het vak, neemt ruim de tijd voor het bespreken van vragen en misschien wel t belangrijkste: haar inlevingsvermogen in jou! Kortom ik voelde me gehoord en begrepen. Ik ben Linda daar echt heel dankbaar voor. Zij is echt een topper!!

Gina

Assistent Accountant

Via een kennis doorverwezen naar Linda. Heel fijn en prettig om met Linda te werken. Snelle reactie, duidelijke uitleg en een goede afhandeling. De kosten zijn vergoed door de werkgever. Aanrader. 

Gerrie

Production Operator