De ontslag expert voor werknemers

“..iedereen verdiend een eerlijk ontslag met de juiste hulp!”

NA DIT MOMENT WIST IK DAT IK DE ONTSLAG EXPERT VOOR WERKNEMERS WILDE ZIJN…

..omdat iedereen de beste hulp verdiend zodat iedereen een eerlijk ontslag krijgt!

HET KWAM COMPLEET ONVERWACHTS!

Ken je dat gevoel? Je bent emotioneel betrokken bij het bedrijf waar je werkt en je zet je dagelijks in voor 200%. Dit deed ik bij mijn werkgever destijds. De sfeer was top en samen werkte we hard. Een groot risico ligt op de loer; je bent te emotioneel betrokken bij de bedrijfsvoering. Door een verandering in de bedrijfsvoering waar ik geen invloed op had kwamen er strubbelingen. Ik gaf mijn mening en dit pakte niet goed uit. In de loop der tijd ontstond een conflict, hierdoor escaleerde de boel met uiteindelijk een ontslag als gevolg. Alles ging zo snel en zo onverwachts dat ik me letterlijk uit het veld geslagen voelde.

IK SCHAKELDE HULP IN.

In die tijd stuudeerde ik HRM, maar ondanks dat zit je op zo’n moment in emoties en zie je alles niet meer helder. Je moet verwerken wat er is gebeurd. Je denkt veel na over waar het mis is gegaan en wat je anders had moeten doen en hebt moeite met schakelen en het grotere plaatje te overzien. Ik kan slecht tegen onrecht en daarom wist ik een ding wel zeker; dit moet goed afgehandeld worden. Een eerlijk ontslag (vaststellingsovereenkomst) die recht deed aan alle jaren inzet en harde werken. Ik besefte mij dat ik hulp nodig had zodat ik zelf uit de situatie kon stappen!

IEDEREEN VERDIEND DE JUISTE HULP!

Ik weet als geen ander hoe het voelt als je je baan gaat verliezen. Ik ken de emoties en de impact die dit heeft. Het geeft een flinke klap. Je voelt je onzeker: hoeveel geld krijg je mee? Wanneer ga je de WW in? Hoeveel geld krijg je dan nog? Red je het hiermee? Wanneer vind je weer nieuw werk? Valt het mee? Zit het tegen? Je zit in emoties en ziet dingen niet helder en dat is ontzettend naar. 

Je hoeft het niet zelf of alleen te doen! Je buurman heeft er helemaal geen verstand van! Jij hebt er geen verstand van en ziet alles mogelijk niet helder waardoor je mogelijk verkeerde beslissingen neemt of niet eens weet wat er nog meer allemaal mogelijk is en dat is zonde.

Je hebt iemand nodig die voor je opkomt. Die je steunt. Die er voor JOU is! En daarom wil ik er voor JOU zijn omdat ook jij de beste hulp verdiend zodat je krijgt waar je recht op hebt. 

IK VOLGDE DE HBO HUMAN RESOURCE MANAGEMENT OPLEIDING!

Al 12 jaar werk ik met veel plezier in het HR vak. Ik ben naast mijn ZZP baan als ontslag expert ook werkzaam als HR manager bij een ICT bedrijf. Hier heb ik invloed op het geven van een nette deal aan eigen werknemers maar helaas weet ik dat er vele werkgevers zijn die er echt geen verstand van hebben. Ze maken grove fouten, riskeren de WW van hun werknemer of geven niet waar iemand recht op heeft en dat gaat mij aan mijn hart.

In 2008 volgde ik de 4 jarige deeltijd HBO opleiding Human Resources Management samen met Linda. Door mijn eigen (nare) ervaringen ben ik me verder gaan specialiseren in het arbeidsrecht en stond ik privé altijd klaar voor kennissen, vrienden en familie die te maken kregen met ontslag. Inmiddels heb ik 100den VSO’s gezien en vele ontslagen met mooie resultaten afgehandeld. 

Mijn beste vriendin was ernstig ziek.

Toen mijn beste vriendin ernstig ziek was heb ik haar bijgestaan. Ik zag van dichtbij hoe vervelend een ziektetraject is. Dat als je doodziek bent je allemaal verplichtingen moet nakomen richting een werkgever. De Wet Verbetering Poortwachter en een WIA aanvraag. Ook hier speelden veel emoties mee en vond ik het zo dankbaar dat ik door mijn HR kennis mijn vriendin kon ontlasten en bijstaan. Ik heb haar mogen begeleiden en uiteindelijk een eerlijk ontslag voor haar kunnen uit onderhandelen, omdat zij dit nooit zelf had kunnen doen. Daarom wil ik iedereen helpen die hulp nodig heeft of ontlast moet worden. Iedereen verdiend de juiste kennis en hulp in zijn omgeving van een expert.

 

Leer mij kennen

HIERBIJ NOG EEN PAAR WEETJES OVER MIJ ALS JE ME ECHT ZOU KENNEN

Sushi lover!

Ik hou van een positieve vibe en energie.

Ik heb samen met mijn man 4 pubers daardoor is er altijd leven in de brouwerij.

Ik heb een sterke persoonlijkheid.

Mensen in mijn omgeving krijgen altijd energie van mij.

Ik ga slecht op onrechtvaardigheid.

Ik hou van alles wat goudkleurig is.

Mijn communicatie is altijd recht uit mijn hart.

Ik heb het vermogen verbinding te maken tussen mensen en te streven naar een mooi resultaat. 

Ik sta voor je klaar!

Daarom sta ik voor jou klaar om jou te helpen met een eerlijk ontslag. De kosten worden in 90% van de gevallen vergoed door je werkgever. Dit nemen we ook mee in je onderhandeling. Daarmee kost onze hulp je eigenlijk niets. Je bent dus gek als je jezelf niet de beste hulp gunt. Jij verdient het om netjes behandeld te worden en te krijgen waar je recht op hebt. Vul onderstaand formulier in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op!

Neem Gratis Contact Met Ons Op