DE GROND ZAKTE ONDER MIJN VOETEN WEG…

dit maakte dat het nu mijn missie is om werknemers die ontslagen worden middels een vaststellingsovereenkomst te helpen om op te komen voor je rechten. Je steun en toeverlaat te zijn in een stressvolle emotionele ontslagsituatie en te zorgen dat je financiëel krijgt waar je recht op hebt en dat is een eerlijk kloppend ontslag die geen problemen gaat geven bij het UWV. Zodat jij met opgeheven hoofd en weer met rust en positiviteit op kan naar een nieuwe toekomst.

Ik kreeg nare gesprekken..

Ik was 23 en opeens stond mijn leven op zijn kop. Mijn vader had kanker en het zag er slecht uit. De wereld zakte onder mijn voeten vandaan en ik meldde mij ziek. Ik was simpelweg niet in staat om te werken. Tijdens deze periode had ik nare gesprekken met mijn werkgever. Ze vroegen of ik niet verlof wilde opnemen in plaats van ziekte. Ik die altijd zo hard had gewerkt, moest verlof gaan opnemen terwijl ik alleen maar kon huilen aan de telefoon omdat mijn vader snel kwam te overlijden. De ziekteperiode van mijn vader duurde in totaal 6 weken. Na de crematie besloot ik weer naar werk te gaan. Een paar uur. Want tja het leven gaat ook weer door en ik voelde me schuldig dat ik al een tijd ziek was.

‘We gaan je ontslaan’

Mijn werkgever begon te pushen, meer uren, meer uren. Tot ik merkte het gaat niet goed. Mijn werkgever maakte opmerkingen ‘Linda het is alweer 3 maanden geleden je moet ook verder’. Het voelde voor mij nog als de dag van gister en ik trok het echt even niet meer. De bedrijfsarts begon mij te pushen, de bedrijfspsycholoog waar ik in tranen zat zei ‘volgende week weer een uurtje erbij’. Het was verschrikkelijk! Het voelde als onrecht, ik kreeg geen ruimte of waardering meer. Ik had zoveel stress van de hele situatie, ik sliep niet meer en reed huilend van en naar mijn werk. Ik deed er opeens niet meer toe en voelde mij een nummertje die het bedrijf geld kostte. Uiteindelijk heeft deze werkgever gewacht tot ik beter was en kreeg ik een naar gesprek waarin ze mij vertelde dat ze afscheid van mij wilde nemen (ondanks mijn onbepaalde tijd contract).

HET WAS EEN ONZEKERE TIJD, MAAR IK NAM EEN CRUCIAAL BESLUIT

Ondanks dat het een nare, onzekere tijd was, wist ik als doorgewinterde HR Expert gelukkig hoe ik moest handelen!

Ik wilde een vaststellingsovereenkomst, waarin ik de ontslagvergoeding (transitievergoeding) zou krijgen waar ik recht op heb. Ik wilde die vervelende gesprekken met mijn werkgever helemaal niet zelf voeren. Ik wilde alles goed geregeld hebben, ontlast worden en een steun in de rug krijgen om deze moeilijke periode toch op een fijne manier door te komen.

Dus ook al ben ikzelf HR Expert; ik verlangde naar rust en rechtvaardigheid, dus ik nam het cruciale besluit om hulp in te schakelen door een ontslagexpert. Er viel een last van mijn schouder. Ik kreeg rust, hulp en steun. Uiteindelijk ben ik met een goede nette vaststellingsovereenkomst vertrokken.

HET MAAKTE VAN MIJ EEN ONTSLAGEXPERT VOOR WERKNEMERS IN HART EN NIEREN.

Het raakt mij enorm om te zien wat voor flinke psychische klap zoveel werknemers krijgen, als ze worden ontslagen, de WIA in gaan of oneerlijk behandeld worden en daarom de organisatie moeten verlaten. Werknemers denken vaak dat ze het allemaal zelf moeten doen en beseffen zich niet eens dat ze er ook voor kunnen kiezen om hulp in te schakelen. Deze hulp wordt zelfs in 90% van de gevallen vergoed door de werkgever.

Deze werknemers hebben een ontslagexpert nodig die voor hen op komt, die hen steunt en helpt om te krijgen waar ze, ook financieel, recht op hebben. Dat scheelt ze uiteindelijk zoveel tijd, geld en energie!

Ik weet als geen ander hoe je je als werknemer dan voelt in deze situatie. En daarom besloot ik om met mijn bedrijf Linda’s Resources werknemers te helpen om in hun recht te gaan staan en de waardering te krijgen die zij verdienen. Een eerlijk ontslag!

IK KOOS DE MINOR ARBEIDSRECHT!

Al 14 jaar werk ik met passie in het HR vak, ik volgde de deeltijd HBO opleiding Human Resources Management en volgde de minor arbeidsrecht. Ik ben dus zeer jong aan mijn carrière begonnen waardoor ik nu op jonge leeftijd gigantisch veel kennis heb. Ik was altijd bezig met het uitpluizen van arbeidsvoorwaarden, CAO’s en contracten en hoe zaken geïnterpreteerd moesten worden. En ik hielp altijd vrienden en familie met wat hun rechten waren en of emails helpen schrijven aan hun werkgevers.

Sinds 2018 heb ik mijn eigen bedrijf Linda’s Resources officieel ingeschreven bij de KVK. Dit heb ik niet van een vreemde, zelfs mijn moeder zit in het HR vak. Door mijn eigen (nare) ervaringen met ontslag en dat mijn werkgever niet netjes met mij om ging wilde ik opkomen voor iedereen die in dezelfde situatie terecht kwam. Ik wilde mensen bijstaan en zorgen dat iemand voor hen opkomt die wel verstand van zaken heeft, omdat je dit simpelweg niet zelf kan en niet zelf moet willen doen.

ALS KLAP OP DE VUURPIJL KREEG IK MIJN DIAGNOSE!

Na jaren klachten en zware overbelasting kon ik niet meer. Ik kreeg de diagnose van mijn zeldzame spierziekte. Ik ging een 2 jarig ziektetraject in en ben uiteindelijk in 2017 volledig IVA afgekeurd. Werken voor een baas is geen optie meer, maar stilzitten kan ik niet. Ik zeg altijd ik ben te goed in mijn werk en onze hulp is te hard nodig omdat er echt heel veel mis gaat en niet eerlijk verloopt.

zaken succesvol afgerond

Samen met mijn team hebben we inmiddels al meer dan 450 klanten succesvol aan een eerlijk kloppend ontslag geholpen waarmee ze zonder zorgen hun uitkering bij het UWV konden aanvragen. Vaak levert dit honderden soms duizenden euro’s aan winst op. Inmiddels komen er gemiddeld 30 klanten per maand bij die wij met volle aandacht en focus kunnen helpen omdat we nooit meer dan 10 zaken per persoon in behandeling hebben. We zien misschien 5 keer per jaar een volledig kloppende VSO’s. Dit is echt zorgelijk.

Ook word ik regelmatig als ontslagexpert benaderd voor een interview door grote namen, zoals NRC, NU.nl en AD, om mijn visie te geven over ontslag.

MEET HET LINDA’S RESOURCES TEAM:

Met ontzettend veel trots stel ik graag mijn team ontslagexperts aan je voor. Mijn team is geselecteerd op persoonlijkheid en ervaring. Ieder teamlid kent de impact van ontslag, omdat zij zelf ook een naar ontslag hebben meegemaakt.

Daarnaast heeft iedereen vele ontslagzaken behandeld waardoor jij absoluut de beste hulp en dus deal krijgt. De juridische kennis van iedereen is altijd up to date omdat ik blijf investeren in de kennis van ieder teamlid. Dit doen wij door jaarlijkse met het team in training te gaan bij de beste advocaten.

Wij zijn je steun en toeverlaat in deze lastige tijd. Ik zeg altijd als je mij fijn vind qua persoon dan vind je mijn teamleden fantastisch. Je zult er geen spijt van krijgen en zult merken dat na het eerste telefoontje met je behandelaar er al een last van je schouders valt. Je kunt weer ademhalen en krijgt weer vertrouwen dat wij het goed voor je gaan oplossen. Je kan met een gerust hart gaan slapen of relaxen terwijl wij alles voor je regelen. Dat wil jij toch ook?

Annette

Annette

Ontslag medewerker

Annette is het eerste aanspreekpunt van het bedrijf en haar krijg je dus aan de telefoon als je ons belt. Wil je ons inschakelen of overleggen of wij je kunnen helpen? Dan kan je bij Annette terecht. Ook zal zij je helpen met de do’s en dont’s onderweg naar jouw ontslag.

Willianne

Willianne

Ontslagexpert

Willianne volgde tegelijk met mij de HR opleiding en volgde vervolgens nog een opleiding arbeidsrecht. Inmiddels zit zij al meer dan 13 jaar in het HR vak en heeft al honderden VSO’s onderhandeld en gezien. Willianne kan niet tegen onrecht en vind mensen helpen aan eerlijk en kloppend ontslag het fijnste om te doen. Haar quote: ‘Iedereen verdient de juiste hulp!’. Daarnaast runt zij samen met mij Linda’s Resources en neemt zij de zaken waar als ik met vakantie ben of door eigen gezondheid afwezig.

Sanne

Sanne

Ontslagexpert

Sanne volgde de minor Arbeidsrecht en Sociale Zekerheidsrecht. Sanne is persoonlijk door Linda opgeleid tot ontslagexpert en al sinds 2019 betrokken bij Linda’s Resources. Sanne schrikt er iedere keer weer van hoeveel er in de VSO’s niet klopt en vindt het fantastisch om kloppende eerlijke ontslagen te onderhandelen. Sanne helpt mij verder met veel projecten binnen mijn bedrijf en daarnaast begeleid zij dus vele ontslag klanten met fantastische resultaten.

Chantal

Chantal

Ontslagexpert

Chantal volgde diverse opleidingen waaronder Arbeids- en organisatiepsychologie en Arbeids- en Sociaal recht. Chantal zit al sinds 2007 in het HR vak. Ze heeft haar eigen ontslag bedrijf, maar wilde graag nog meer klanten helpen aan een eerlijk ontslag. Chantal haar hart gaat sneller kloppen wanneer ze jou mag helpen aan een eerlijk ontslag. Zeker wanneer de werkgever niet netjes is of stug in de onderhandeling zit. Chantal krijgt er altijd weer beweging in.

Aimee

Aimee

Ontslagexpert

Aimee werkt al sinds 2008 in het HR vak en heeft door haar carrière vele VSO’s gezien en onderhandeld. Aimee wilt werknemers graag helpen aan een eerlijk ontslag en gaat graag voor werknemers op zoek naar mogelijkheden in de onderhandelingen. Doordat Aimee aan beide kanten van de tafel heeft gezeten is zij sterk in haar onderhandelingen en weet zij werkgevers goed te overtuigen.

Eline

Eline

Ontslagexpert

Eline heeft al jaren ervaring als arbeidsdeskundige en in het HR vak. De ervaringe en kennis van Eline als arbeidsdeskundige en in het HR vak komen erg goed van pas bij het werk als ontslagexpert. Eline heeft al vele VSO’s gezien en ziet overal kansen. Eline kent de werkgevers kant goed en weet daarom werkgevers goed te overtuigen. 

Laura

Laura

Ontslagexpert

Laura heeft al jaren ervaring in het HR vak en heeft zij vele VSO’s gezien in haar carriere. Laura haar hart gaat sneller kloppen van het ontslagwerk en kan niet goed tegen onrecht. Het gaat haar aan het hart wanneer ze een “slechte” VSO voorbij ziet komen. Laura helpt jou graag aan een voorstel dat recht doet aan de situatie!

Leer mij kennen

HIERBIJ NOG EEN PAAR WEETJES OVER MIJ ALS JE ME ECHT ZOU KENNEN

Ik ben 34 jaar en woon samen met mijn vriend Mark en hond Cooper in Bergeijk. Daarvoor woonde ik met heel veel plezier in Den Bosch en zou er eigenlijk ooit weer willen wonen.

Ik wandel iedere dag met mijn oud duitse herder Cooper in het bos. Hij zorgt voor mijn ritme, regelmaat en beweging. Onder begeleiding heb ik 1 keer in de week personal training zodat ik goed leer sporten met mijn lijf en geen extra klachten krijg.

Ik ben positief, energiek, enthousiast en denk altijd in mogelijkheden. Ik kan soms pittig over komen (als het moet) maar ben eigenlijk heel lief, gevoelig en kwetsbaar. Ik ben een enorm gevoelsmens die meeleeft en dit waarderen de klanten enorm aan mij.

Thee fan – no coffee!
Sneaker fan – no heels!

Ik ben een saus monster. Overal sausjes bij jum. 

Mijn bijnaam is lompie omdat ik heel vaak dingen uit mijn handen laat vallen.

Ben je ontslagen?

Neem dan gratis en vrijblijvend contact met ons op. Jij verdient het om netjes behandeld te worden en te krijgen waar je recht op hebt. En ja, ik weet dat dit spannend is en dat je het soms niet op de spits wilt drijven, maar een aanpak met de juiste tone of voice kan wonderen verrichten, zodat dat er geen conflict ontstaat of awkward situatie. En laten wij hier nou juist goed in zijn.

Vul onderstaand formulier in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op! Houd je (spam)mailbox en telefoon in de gaten.

Of bel ons direct via 085-7600891.

LINDA’S RESOURCES IN DE MEDIA:

PODCASTS