Waarom Passie Voor HR en Arbeidsrecht?

Mijn missie is zorgen dat iedereen basiskennis krijgt van HR en arbeidsrecht!

Er gaat in de praktijk helaas te veel fout met het uitvoeren en opvolgen van de rechten en plichten. Het is ook niet makkelijk als je hier geen verstand van hebt. Er zijn veel foutieve contracten en reglementen in omloop (zonder dat men dit weet) en hier gaat het in de basis al mis. Deze fouten kosten bedrijven en medewerkers (vaak achteraf) bakken met tijd, geld en energie. Daarom is het mijn missie geworden om te zorgen dat iedereen basiskennis HR en arbeidsrecht krijgt en in het bezit is van juiste informatie en HR-documenten. Dit doe ik door mijn HR blog, mijn cursussen en mijn webshop met HR-templates (contracten, reglementen en brieven). Hierdoor help ik werkgevers en werknemers fouten te voorkomen die hen tijd, geld en energie besparen.

Mijn ervaring en achtergrond:

Ik ben Linda Zwanenburg, HR expert en al ruim 11 jaar werkzaam in het HR-vak met mooie (internationale) werkgevers en klanten op mijn CV. Voor diegenen die mij nog niet kennen: ik ben geboren in 1988, afgestudeerd aan de HBO-opleiding Human Resource Management (deeltijd-opleiding), zeer gedreven, enthousiast en helaas getroffen door een zeldzame spierziekte en ben daardoor volledig afgekeurd. Werken voor een baas gaat helaas niet, maar ik kan niet stilzitten en startte daarom deze blog en business! Eigen mogelijkheden creëren en denken in wat ik nog wél kan keeps me going.

Waarom mijn liefde voor het arbeidsrecht?

Tijdens mijn studie koos ik de minor Arbeidsrecht en keek ik iedere week uit naar deze lessen. Ik zat namelijk altijd met klapperende oren in college, omdat ik altijd dacht ”dit zou iedereen in Nederland moeten weten”. Ik kwam erachter dat zoveel mensen samen met mij eigenlijk totaal geen besef hebben van de wet- en regelgeving. Hier ontstond mijn liefde voor arbeidsrecht, want als je weet hoe het zit, kun je jezelf als werkgever of werknemer goed beschermen en voor jezelf opkomen. ”Knowledge is power” is niet voor niets mijn favoriete quote.

Ik heb een YouTube-kanaal met vlogs en HR video’s, zodat jullie mij nog beter kunnen leren kennen en ik nog meer kennis met jullie kan delen. Mocht je interessante onderwerpen hebben of met vraagstukken zitten, stuur deze vrijblijvend in via het contactformulier of mail naar info@lindasresources.nl. Ik zoek het voor je uit en zal er waarschijnlijk een blog over schrijven, zodat samen met jou nog veel anderen geholpen zijn.

Schrijf je hier in voor mijn maandelijkse update om niets te missen en volg mij op Facebook, Instagram, LinkedIn en Bloglovin.

Veel leesplezier! Liefs, Linda

Linda’s Resources

Het HR platform van Nederland. Vind hier alle HR informatie die jij nodig hebt als werkgever en werknemer

VOLG MIJ

KVK: 70633746
Portretfoto’s: Prisca Visser

Download gratis de WAB Wetswijzigingen Poster per 1-1-2020!

Gratis Printable Poster WAB wetswijzigingen per 1-1-2020. Alle wetswijzigingen in een handig overzicht op een rij "old versus new".

*door je op te geven ontvang je als eerste tips en info over wetswijzigingen en andere belangrijke HR zaken.

Check je mailbox (spambox) en bevestig je inschrijving. De gratis poster ontvang je in de bevestigingsmail via een klikbare link.