Waarom Passie Voor HR en Arbeidsrecht?

”Ik help werkgevers en werknemers fouten te voorkomen op het vlak van arbeidsrecht om hen tijd, geld en energie te besparen.”

Ik ben Linda Zwanenburg, HR expert en al ruim 10 jaar werkzaam in het HR-vak met mooie (internationale) werkgevers en klanten op mijn CV. Voor diegenen die mij nog niet kennen: ik ben geboren in 1988, afgestudeerd aan de HBO-opleiding Human Resource Management (deeltijd-opleiding), zeer gedreven, enthousiast en helaas getroffen door een zeldzame spierziekte. Ik kan niet stilzitten en startte daarom deze blog en business! Eigen mogelijkheden creëren en denken in wat ik nog wél kan keeps me going.

Waarom mijn liefde voor het arbeidsrecht?
Tijdens mijn studie koos ik de minor Arbeidsrecht en keek ik iedere week uit naar deze lessen. Ik zat namelijk altijd met klapperende oren in college, omdat ik altijd dacht ”dit zou iedereen in Nederland moeten weten”. Ik kwam erachter dat zoveel mensen samen met mij eigenlijk totaal geen besef hebben van de wet- en regelgeving. Hier ontstond mijn liefde voor arbeidsrecht, want als je weet hoe het zit, kun je jezelf als werkgever of werknemer goed beschermen. ”Knowledge is power” is niet voor niets mijn favoriete quote.

”Ik help werkgevers en werknemers fouten te voorkomen op het vlak van arbeidsrecht om hen tijd, geld en energie te besparen.” 

Er gaat in de praktijk helaas te veel fout met het uitvoeren en opvolgen van de rechten en plichten. Het is ook niet makkelijk als je hier geen verstand van hebt. Er zijn veel foutieve contracten en reglementen in omloop (zonder dat men dit weet) en hier gaat het in de basis al mis. Deze fouten kosten bedrijven (vaak achteraf) bakken met tijd, geld en energie. Daarom is het mijn missie geworden om te zorgen dat iedereen basiskennis HR en arbeidsrecht krijgt en in het bezit is van juiste informatie en HR-documenten. Dit doe ik door mijn HR blog en binnenkort mijn webshop met HR-templates.

Ik heb een YouTube-kanaal met HR video’s en vlogs, zodat jullie mij nog beter kunnen leren kennen en ik nog meer kennis met jullie kan delen. Mocht je interessante onderwerpen hebben of met vraagstukken zitten, stuur deze vrijblijvend in via het contactformulier of mail naar info@lindasresources.nl. Ik zoek het voor je uit en zal er waarschijnlijk een blog over schrijven, zodat samen met jou nog veel anderen geholpen zijn.

Schrijf je hier in voor mijn maandelijkse update om niets te missen en volg mij op Facebook, Instagram, LinkedIn en Bloglovin.

Veel leesplezier!

Liefs, Linda

Lindas Resources

Het HR platform van Nederland. Vind hier alle HR informatie die jij nodig hebt als werkgever en werknemer

KVK: 70633746
BTW NR: NL182769203B01

Portretfoto’s: Prisca Visser

Jeej bedankt voor het zetten van de eerste stap check je mailbox ter bevestiging.