Als je nog niet op de hoogte bent van de nieuwe wetswijzigingen van de WAB per 1-1-2020, dan krijg je straks te maken met hoge kosten, tijdsverspilling en een hoop frustratie.

Met mijn online cursus WAB wetgeving ben je binnen 28 minuten voorbereid op 2020.

Door nu je kop in het zand te steken, krijg je straks te maken met hoge kosten.

Ieder jaar opnieuw weet je dat er wetswijzigingen aankomen voor je organisatie. Je weet dat je nog moet uitzoeken wat er verandert, maar je stelt dit uit. ‘Het zal wel meevallen, het komt later wel, ik zoek dit straks wel uit’. December is vaak een drukke maand voor de HR afdeling en vaak geef je andere zaken prioriteit. Daarnaast vraag je je af wat de gevolgen van de WAB wetswijzigingen concreet in de praktijk betekent. Wat heeft direct invloed op de organisatie en wat moet er NU gebeuren of voorbereid worden? Je noteert op je to do list: “WAB wetswijzigingen uitzoeken”.

Dit uitstelgedrag gaat je alleen geld kosten, als je nu niet ingrijpt.

Dit was namelijk hoe het vroeger bij mij ook altijd ging, toen ik werkte als HR- expert binnen een kleine organisatie. Ik had geen tijd of zin om een cursus of training te zoeken. Dan moet je ergens op een bepaalde dag en tijdstip zijn, wat me helemaal niet uit kwam. Of ik zocht naar info op Google, maar welke informatie is hier nu betrouwbaar? En hoe zorg je er dan voor dat er geen regelgeving ontbreekt, zodat je niet alsnog voor kosten komt te staan?

Vervolgens miste ik vaak de vertaalslag naar de praktijk. Ok, nu weet ik de regels. En nu? Hoe ga ik dit nu implementeren in onze organisatie?

– Wat moet er nu in een brief naar personeel komen te staan, zodat dit ook dichtgetimmerd is volgens de wetgeving?

– Welke acties moet ik uitzetten in onze organisatie, zodat dit op alle fronten op rolletjes gaat lopen?

– Wie moet ik nog meer op de hoogte stellen binnen ons bedrijf?

– Wat moet er aangepast worden in de personeelsdossiers?

Door het allemaal zelf uit te gaan zoeken, kost je dit enorm veel tijd, terwijl december al zo’n drukke maand is op de HR- afdeling. Bovendien bestaat er de kans dat je iets over het hoofd ziet, waardoor deze aanpak erg foutgevoelig is.

Hoe fijn zou het zijn om met een gerust hart het nieuwe jaar in te gaan?

Het liefst zou je het nieuwe jaar in rust beginnen met een administratie die lekker op rolletjes loopt.

Je verlangt ernaar om snel weer op de hoogte te zijn van de nieuwe WAB wetgeving en je wilt dit het liefst vanuit je luie stoel leren, zonder hier een dag voor vrij te hoeven nemen of ver van huis te hoeven gaan.

Je wil bovendien zeker weten dat je álle wetswijzigingen onder de loep hebt genomen en absoluut niets mist. En daarna wil je de wijzigingen bovendien in een mum van tijd doorvoeren binnen je organisatie, zodat je met zekerheid en vertrouwen het nieuwe jaar in kunt gaan.

Als HR- Expert zorg ik voor de vertaalslag naar de praktijk.

Ik ben Linda en werk alweer 11 jaar in het HR vak. Ik volgde tijdens mijn studie de minor arbeidsrecht en heb mij hierin gespecialiseerd.

Het arbeidsrecht heeft mij altijd gefascineerd, waardoor ik hier als HR Expert ontzettend veel over weet en hierdoor altijd sterk sta. Ik weet waar ik het over heb en weet dat ik doe wat hoort en moet.

“Knowledge is power” is niet voor niets mijn favoriete quote. Als jij weet hoe wet en regelgeving in elkaar zitten, dan voorkom je hoge kosten, tijdsverspilling en problemen!

Met deze Online WAB cursus ben je in 28 minuten weer helemaal op de hoogte van de nieuwe wetgeving per 1-1-2020.

In deze cursus gaan we onder andere verder in op:

Ketenregeling

De ketenregeling gaat van 3 tijdelijke contracten in 2 jaar tijd terug naar 3 tijdelijke contracten in 3 jaar tijd. Er is geen sprake van een overgangsregeling. In de cursus leer ik je hoe je weet of iemand onder de oude of nieuwe regeling valt en hoe het zit met contracten die eindigen op 31-12-2019.

Oproepkrachten

Oproepkrachten die langer dan 12 maanden indienst zijn op een oproepcontract moeten een voorstel krijgen voor een vaste arbeidsomvang (vaste uren). Dit vergt directe actie en voorbereiding voor januari 2020. In de cursus leer ik je waar je op moet letten en hoe je dit voorstel op de juiste manier doet met alle tijdsbestekken erbij. Je krijgt ook invulbare brief templates, die je direct in je organisatie kunt gebruiken.

Transitievergoeding

De transitievergoeding gaat veranderen. In de cursus leer ik je waarom het slim is om al direct geld te gaan reserveren. Ook leer ik je wanneer je met de oude regeling dient te rekenen en wanneer je de nieuwe regeling dient toe te passen. Daarnaast vertel ik ook meer over de compensatieregeling transitievergoeding middels UWV bij ontslag wegens 2 jaar ziekte. Wanneer moet je dit uiterlijk doen etc.

WW-Premiedifferentiatie

De WW-premiedifferentiatie gaat veranderen per 1-1-2020. Mogelijk kunnen jouw personeelskosten flink stijgen. In de cursus leg ik je uit op wie welk premiepercentage van toepassingen is en wat de (kosten) gevolgen hiervan zijn. Ook zal de salarisadministratie wijzigingen moeten doorvoeren op de loonstroken van het personeel. Ik vertel je waar je over na kunt denken en wat er moet gebeuren. 

Ontslaggronden

Dit is een positieve ontwikkeling voor veel werkgevers. Waar je voorheen je dossier perfect op orde moest hebben op 1 specifieke ontslaggrond kan dit volgend jaar op diverse gronden. Dit heet de cumulatiegrond of wel coccktailgrond of wel de i-grond. In de cursus leer ik je hoe dit zit en waarom je wellicht opnieuw naar bepaalde personeelsdossier wilt gaan kijken. 

Payrolling

Payrollers krijgen dezelfde rechten als gewone werknemers indienst en mogen niet meer onder de uitzend CAO vallen en ook niet meer onder het uitzendbeding. Ze vallen net als gewone werknemers onder de bekende ketenregeling (3 tijdelijke contracten in 3 jaar tijd). Hierdoor gaat er een hoop veranderen en moet je als organisatie opnieuw om tafel met je payrollbedrijf. Waar je over na kunt denken en wat ik vind van payrolling deel ik in de cursus. 

Na de cursus:

 • Ben je weer helemaal op de hoogte van de WAB wetswijzigingen per 1-1-2020, zodat je met zekerheid en vertrouwen het nieuwe jaar in gaat.
 • Kan je binnen een mum van tijd de wijzigingen doorvoeren binnen je organisatie, zodat je tijd over houdt voor andere dingen.
 • Je weet precies met wie je allemaal om de tafel moet gaan zitten, zodat alle mensen, die hier van af moeten weten, ook op de hoogte zijn.
 • Weet je welke wijzigingen je allemaal door moet voeren binnen de personeelsdossiers, zodat hier geen fouten in komen.
 • Weet jij welke informatie je moet gaan verzamelen, zodat je voorbereid bent en op de hoogte bent van alle kosten veranderingen. 
 • Hoef je je niet meer druk te maken over wat er in een brief moet staan, zodat je deze met een gerust hart kunt versturen.

Wat krijg jij in deze cursus?

 • Een volledige online cursus, die je op elk gewenst moment kunt volgen en onbeperkt toegankelijk is. Je hoeft de deur dus niet uit.
 • Een video van 28 minuten met de WAB uitleg. Deze informatie is ook uitgebreid terug te vinden in het E-book. 
 • Een uitgebreid E-book waarin je alles kunt terugvinden, zodat je een fijn naslagwerk hebt.
 • Template- brieven voor de oproepkrachten, zodat jij op de juiste manier en met de juiste bewoording het voorstel van vaste uren doet.
 • To- do checklist, zodat je niets vergeet.
 • Een overzichtelijke printable poster voor op je bureau met alle WAB wetswijzigingen ‘old and new’, handig op een rij, zodat je de belangrijkste wijzigingen snel terug kunt zoeken.

Bestel tot 1-1-2020 met korting!

Tot 1 januari 2020 krijg je een korting op de online cursus, daarna wordt de investering hoger.
Bestel de cursus nu van E 185,- voor E 127,- (inc btw).

 

Bestel nog snel de cursus met korting!

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Garantieregeling:

Ik denk ontzettend veel waarde te geven en een goede cursus neer te zetten. De feedback die ik ontvang zijn stuk voor stuk positief. Ik wil oprecht iedereen helpen om zich goed voor te bereiden op de WAB Wetswijzigingen die per 1-1-2020 in gaan en waar alle organisaties iets mee MOETEN. Ik heb de cursus zo gemaakt zoals ik hem persoonlijk het allerliefste had gekregen. Ik ben ervan overtuigd dat als je de cursus echt volgt dat je heel blij gaat zijn. Maar meningen kunnen verschillen en ik hou niet van ontevreden klanten. Dus mocht je niet tevreden zijn en wel kunnen aantonen dat je wel echt met het lesmateriaal aan de slag bent gegaan, dan zal ik het aankoopbedrag terugstorten op je rekening.

Na aanmelding:

Na aanmelding ontvang je direct een bevestigingsmail. Van hieruit kan je al het lesmateriaal downloaden.

Voor wie is deze cursus?:

 • Voor iedere HR professional, baas, leidinggevende en of manager die met personeel te maken heeft.
 • Als je geen tijd hebt om je te verdiepen in de WAB wetgeving, maar weet dat dit wel moet.
 • Als je snel en in één keer op de hoogte wil zijn van alle informatie.
 • Als je concreet en snel wilt weten wat jij moet gaan voorbereiden, implementeren en regelen in de praktijk.
 • Als je fouten, tijdverspilling, reparatiekosten en frustratie wilt voorkomen.

Veelgestelde vragen:

Kan ik direct aan de slag?

Zodra je de cursus besteld zit al het lesmateriaal direct in jouw mailbox. Je kan er in je eigen tempo direct mee aan de slag gaan. 

Hoe ontvang je het lesmateriaal?

Zodra je de cursus hebt gekocht en het betaalproces doorlopen hebt krijg je een automatische bevestigingsmail. In deze mail staan alle downloadbare documenten. 

 • Ebook
 • Video
 • Template brieven voor de oproeper
 • To do checklist
 • Printable poster voor op je bureau
Hoe werkt het en hoe kan ik me aanmelden?

Je kan mee doen aan de cursus door in de online webshop van Linda’s Resources de cursus te selecteren. Je wordt dan doorgestuurd naar een Ideal omgeving waarmee je direct online met bankieren kunt betalen. Zodra het betaalproces is afgerond krijg je een automatische bevestigingsmail met alle downloadbare links. 

Hoe vaak ga je deze e-course geven?

Je kunt in de maanden december 2019 en januari 2020 instromen in deze online WAB wetswijzigingen cursus. Je krijgt al het lesmateriaal, na betaling, direct in je mailbox zodat je er in eigen tijd en tempo doorheen kunt. 

Hoelang hou ik toegang tot de cursus?

Al het lesmateriaal staat na bestelling direct in de bevestigingsmail. Dit lesmateriaal kun je daardoor ieder moment altijd oneindig downloaden. Tenzij jij de mail wist of kwijtraakt ;). Zet alle documenten daarom veilig op een handige plek ergens in een cloud omgeving. 

Niet tevreden geld terug

Ik denk ontzettend veel waarde te geven en een goede cursus neer te zetten. De feedback die ik ontvang zijn stuk voor stuk positief. Ik wil oprecht iedereen helpen om zich goed voor te bereiden op de WAB Wetswijzigingen die per 1-1-2020 in gaan en waar alle organisaties iets mee MOETEN. Ik heb de cursus zo gemaakt zoals ik hem persoonlijk het allerliefste had gekregen. Ik ben ervan overtuigd dat als je de cursus echt volgt dat je heel blij gaat zijn. Maar meningen kunnen verschillen en ik hou niet van ontevreden klanten. Dus mocht je niet tevreden zijn en wel kunnen aantonen dat je wel echt met het lesmateriaal aan de slag bent gegaan, dan zal ik het aankoopbedrag terugstorten op je rekening.

”Knowledge is Power!