Vaker uitgenodigd worden op sollicitatiegesprek!

Ik help jou (vanuit mijn HR & Recruitment expertise) om anders naar je CV en motivatiebrief te kijken, zodat jij weet waar de andere kant op let en jij jouw CV en motivatiebrief beter kunt laten aansluiten op die droombaan.

Hoe ga je succesvol solliciteren?

We solliciteren nog steeds allemaal met een CV en motivatiebrief en wat hebben mensen vaak een hekel aan solliciteren. Ik moet zeggen dat ik het vroeger ook altijd lastig vond.

Wat zet ik nu weer in die brief? Wat moet ik nu weer voor creatiefs bedenken? Ik heb niet de juiste werkervaring? Ik heb nog helemaal geen werkervaring? Hoe maskeer ik de gaten in mijn CV? Verberg ik mijn leeftijd wel of niet? Die niet afgeronde studie/cursus zet ik die er wel en niet op? Wat is wel of niet slim om te benoemen? Interesses en hobby’s? Kan deze foto op mijn CV? Ik hoor iedereen over een leuk CV template maar waar kan ik die vinden?

Je hoeft geen sollicitatie-expert te zijn om goede CV’s en brieven te maken. Iedereen kan dit leren met de juiste hulp en uitleg. Hoe gaaf is het om zelf te gaan snappen wat je moet doen en waarom je bepaalde keuzes maakt, zodat je daarna zelf keer op keer, met kleine aanpassingen, weer een topsollicitatie kunt versturen!

Sollicitatiehulp door een recruitment specialist!

Ik ben Linda en werk alweer 13 jaar in het HR en recruitment vak. Ik heb jaren op een recruitment afdeling gewerkt en recruitment is altijd onderdeel geweest van mijn carrière. Verder help ik familie, vrienden en klanten regelmatig met het maken van goede CV’s en brieven. Dit met groot succes en goede resultaten. Mijn klanten merken dat ze vaker op gesprek mogen komen en complimenten krijgen over de brief wanneer zij op sollicitatiegesprek gaan. Hoe gaaf is dat!

Stap voor stap sollicitatiehulp

Door mijn ervaring weet ik precies hoe alles aan de andere kant werkt. En als jij weet en snapt hoe er naar jouw CV en brief gekeken wordt, kan jij een mindshift maken en je CV’s en brieven anders gaan opbouwen! Zodat jij de match zichtbaar kunt maken en zo zorgt dat jij vaker uitgenodigd wordt op gesprek. Ik heb echt duizenden CV’s en brieven gezien en beoordeeld. Ik weet daardoor welke fouten er vaak onbewust gemaakt worden. Ik ga jou stap voor stap helpen om al die fouten niet te maken. Sounds good, right?

Meest gemaakte fout!

De meest gemaakte fout is dat men denkt dat de brief belangrijker is dan het CV. Wat velen niet beseffen is dat als jouw CV niet ‘goed’ is, de recruiter jouw brief al niet eens leest. Dan heb je uren zitten zwoegen op een brief die misschien niet eens gelezen wordt. Zonde! Start daarom met het maken van een goed CV, zodat je de recruiter overhaalt om naar je brief te kijken.

 

Voor wie is deze cursus?:

 • Als je altijd dezelfde CV en brief verstuurd.
 • Als je het gevoel hebt dat je maar wat doet.
 • Als je niet weet hoe je de recruiter kan overtuigen om jou uit te nodigen (ook wanneer je ouder bent of bijv. niet de juiste werkervaring hebt).
 • Als je elke keer buiten de boot valt en afwijzing na afwijzing krijgt.
 • Als je geen idee hebt hoe jij zelf de match laat zien op papier.
 • Als je niet besefte hoe belangrijk je CV is.
 • Als je geen idee hebt hoe je een leuke aansluitende brief schrijft.
 • Als je niet weet hoe jij de match laat zien.
 • Wanneer je niet weet hoe je vooraf de mogelijke vraagtekens/twijfels kunt tackelen:
  Wanneer je ouder bent, weinig werkervaring hebt, gaten in je CV hebt, een carrièreswitch wilt maken, niet de beste match bent of niet de juiste papieren hebt. Hier kan je slim op inspelen. Tips hiervoor krijg je in de cursus!

Waar bestaat een goed CV en brief uit?

Dit leer ik je allemaal in deze cursus. We starten met het werken vanuit een gevonden vacaturetekst! Zonder vacaturetekst kunnen we eigenlijk niet starten met het maken van jouw CV. En zonder CV kunnen we geen brief gaan maken. Nog geen goede vacaturetekst gevonden? Pak er dan een waar jij op zou kunnen solliciteren.

Waarom vanuit een vacaturetekst werken? Omdat we vanuit de vacaturetekst moeten werken om zelf de match te laten zien met die droombaan. Die vacaturetekst kunnen wij niet aanpassen. Jij hebt alleen invloed op wat jij zelf op papier laat zien. 

Niet schrikken, het is makkelijker dan je denkt! Ik neem je in de cursus stap voor stap mee in deze processen en ik ben natuurlijk beschikbaar voor vragen. Als je de cursus stap voor stap meedoet gaat het echt helemaal goedkomen!

Tevreden klanten

 

Linda heeft mij zoveel handige en praktische tips gegeven. Kleine dingen waar je niet over nadenkt, maar die wel megabelangrijk zijn. Ik snap nu hoe ik mijn CV’s en brieven moet opbouwen en heb haar hulp inmiddels niet meer nodig.

Tim

Persoonlijk begeleider

Ik vind dit een onwijs leerzame e-cursus! Het lesmateriaal wat je ontvangt, denk hierbij aan het e-book, is super handig om zowel in je inbox als geprint in je kast te hebben liggen. Het is erg duidelijk en de (CV) voorbeelden die je erbij krijgt zijn goede en fijne voorbeelden die je kan toepassen in je eigen CV. Persoonlijk heb ik er erg veel aan gehad. Op mijn vorige baan kreeg ik geen vast contract aangeboden en daarom heb ik ervoor gekozen om deze cursus te volgen. Ontwikkeling kan nooit kwaad toch!
Ik heb 3 sollicitaties verstuurd en ben voor alle 3 op gesprek uitgenodigd! Dat bewijst maar weer dat je hier echt veel van leert!

Ik kan iedereen deze cursus aanraden! Misschien weet je sommige dingetjes al, maar er zullen absoluut dingen in staan waar je nog niet van op de hoogte bent. En heel fijn om het vanuit het oogpunt van een recruiter te kunnen zien.

Aanrader dus!
En p.s. Per 3 juni begin ik bij mijn nieuwe baan.

Cathy

Senior Front Office Medewerker

De cursus succesvol solliciteren is wat mij betreft echt een aanrader! Ik heb de cursus achteraf gevolgd, nadat ik klaar was met mijn studie. De cursus is duidelijk met concrete uitleg. Door de stories op Instagram en het lesmateriaal dat je ontvangt, word je enthousiast om direct aan de slag te gaan met het zoeken naar een leuke vacature, het schrijven van de motivatiebrief en het (opnieuw) maken van je CV. Ook stond Linda achteraf nog open voor vragen en heeft zij tips gegeven hoe ik mijn CV het beste kon aanpakken.

Dus ben je op zoek naar een nieuwe baan en kun je tips gebruiken over het maken van een goede brief en CV? Aarzel dan niet en laat Linda je helpen! 

Danique

Het is een hele fijne en waardevolle cursus. Je merkt dat Linda verstand van zaken heeft en alles graag aan je wil overbrengen. Vooral het e-book dat je bij de cursus krijgt vind ik een erg fijne ondersteuning. Het helpt je om op een andere manier naar je CV, motivatiebrief en LinkedIn profiel te kijken.

Zelf heb ik de cursus gebruikt als steuntje in de rug bij het zoeken naar een stageplek (HBO-opleiding). Ik heb met drie bedrijven contact op genomen, mocht vervolgens bij alle drie op gesprek komen én ben ook nog eens bij alle drie de plekken aangenomen! Zo kon ik dus kiezen en zat ik heel relaxt in de gesprekken. Ik moest niet aan de bedrijven laten zien waarom ik er zou moeten komen, nee! Zij mochten wel eens aan mij laten zien wat ze me konden bieden. Dat gaf me heel veel rust en nu heb ik (hopelijk) mijn droomstage gevonden. Bedankt Linda!

Judith

Stagiair Marketing

Word een meester in solliciteren

Laat mij je helpen om solliciteren weer leuk te maken. Gun jezelf deze cursus. Bespaar tijd omdat je niet alles hoeft uit te zoeken. Ik heb het wiel al lang en breed uitgevonden en ik heb al zoveel mensen effectief geholpen. Voorkom de meest voorkomende fouten! Gun jezelf rust. Je zal weer zelfverzekerd zijn over je CV en sollicitatiebrieven. Je zal complimenten gaan krijgen en vaker uitgenodigd worden, omdat jouw CV en brief fris en leuk zijn om te lezen. Laat mij je leren hoe de recruiter jouw sollicitatie beoordeeldt, zodat jij hier op in kunt spelen. Laat mij je leren je eigen twijfels in de match krachtig op papier te gaan zetten. Laat mij je leren hoe je omgaat met gaten in je CV of als je geen werkervaring hebt. Ik help jou om succesvol te solliciteren!

Na de cursus heb jij:

 • Je eerste sollicitatie ready om te versturen!
  Doe je mee aan de cursus zoek dan alvast een mooie vacaturetekst waar jij mee wilt gaan werken. 
 • Een goed CV waar je in de toekomst op kunt voortborduren. 
 • Een goede brief waar je in de toekomst op kunt voortborduren.
 • Mega veel handige kleine extra tips waar je heel blij mee gaat zijn. 

Wat krijg jij in deze cursus?

 • Een uitgebreid E-book waarin je alles kunt terugvinden. 
 • Mijn eigen CV deel ik als voorbeeld. Deze kan je zelf overschrijven omdat deze in Word is. 
 • Diverse sollicitatiebrieven ter inspiratie/voorbeeld (brief geen werkervaring, wel juiste ervaring, carrière switch). 
 • Lijst met vacaturesites per vakgebied om je droombaan te kunnen zoeken.
 • Vinkbare checklist solliciteren, zodat jij niets meer vergeet voordat jij je sollicitatie instuurt. 
 • 2 maanden lang toegang tot alle video lessen in de besloten Instagram groep. 

Onderwerpen van de Sollicitatie Cursus:

VOORBEREIDING

Het is belangrijk om het solliciteren leuk te houden. Hier heb ik een aantal praktische tips voor die jou helpen om het soms uitputtende solliciteren vol te houden. Ook gaan we je social media kanalen updaten zodat deze sollicitatie ready zijn. Tips waar jij niet aan zou denken maar waarvan je mega blij bent dat ik ze je geef. 

VACATURES ZOEKEN

Bij solliciteren draait het om de match tussen het bedrijf of de functie te laten zien. We hebben daarom eerst goede vacatureteksten nodig. Wij hebben namelijk alleen zelf invloed op ons eigen CV en brief en niet op de vacaturetekst. In deze les help ik jou met hoe en waar je zoekt naar die droombaan. Je krijgt een lijst met (specialistische) vacaturesites per vakgebied. 

ONDERZOEK NAAR JOB EN WERKGEVER

Ik hou van efficiënt werken en vind solliciteren zonder succes vreselijk. Ik vind het zo zonde van mijn tijd om een sollicitatie voor nop te versturen. Ik stop daarom altijd veel tijd in onderzoeken of ik kans maak, het bedrijf/de baan echt iets voor mij is en of het nog nut heeft om te solliciteren. Ik heb hierdoor al vele uren ploeteren op brieven en CV’s voorkomen. Hoe ik dit onderzoek doe leer ik je in de cursus. Ik geef je een lijst met uitgebreide vragen mee ter inspiratie. 

CV OP MAAT

Een goed CV is essentieel. Zonder goed CV wordt je sollicitatiebrief niet eens gelezen. De match moet naar voren komen. Je moet (mogelijke) vraagtekens van de recruiter al beantwoorden en hier even slim over nadenken. Ik neem je echt letterlijk stap voor stap mee in het hoofd van een recruiter. Daarnaast neem ik je letterlijk stap voor stap mee door ieder onderdeel van je CV. Believe me, dit gaat een wake up call zijn vol met handige tips, trucs en voorbeelden! 

Je krijgt 2 CV’s van mij persoonlijk. Een CV in Word en een CV opgemaakt in een voorbeeld CV Template met kleur (pdf). Zo kan je het verschil zien en de mogelijkheden. Ik geef je mijn favoriete CV template sites.

Let op: Het designen is het enige wat je zelf zal moeten doen. Ik kan jullie op afstand niet helpen met jullie computers en programma’s.

GOEDE MOTIVATIEBRIEF MAKEN

Zelf de match in een brief laten zien vinden velen lastig. Met de juiste hulp en handvatten kan iedereen dit leren. Je moet weten hoe je een brief opbouwt. Welke 5 aspecten en onderdelen er minimaal in terug horen te komen. Ik help je door veel voorbeelden te geven die je hopelijk inspiratie geven. En ik help je de meest gemaakte fouten voorkomen. Het draait om onderbouwing en toelichting van hetgeen wat je zegt of stelt. In de cursus meer hierover ;). 

Je krijgt 3 voorbeeldbrieven:

 • Als je nog weinig werkervaring hebt.
 • Als je goede werkervaring hebt.
 • Als je een carrière switch wilt.
SOLLICITATIE VERSTUREN

Jullie willen niet weten hoeveel fouten er worden gemaakt met het opsturen van een sollicitatie. Ik geef tips over het versturen van je sollicitatie en waar je op moet letten. Ik heb zelfs een ‘sollicitatie checklist’ voor jullie gemaakt waarop je alles kunt nalopen en afvinken ter check of je sollicitatie echt ready to send is. 

2021 ACTIE!

De online cursus kost op dit moment het hele jaar E 97,- ipv E 149,- (inc btw). Dit om mijn steentje bij te dragen aan een nieuwe baan vinden in deze gekke Corona tijd.

De cursus is een groot succes en diverse cursisten lieten mij weten nieuwe banen gevonden te hebben. Ook merkten zij massaal dat zij meer complimenten kregen over brief en CV en vaker op gesprek werden uitgenodigd. Wil je weten of deze cursus echt zijn geld waard is check dan de reviews hierboven of in de webshop onder het ‘product’ zelf. Er deden al meer dan 150 deelnemers mee, gun jij jezelf ook sollicitatiehulp van een Recruitment Expert, meer succes en sterker nog die nieuwe baan die je zo graag wilt?! Doe dan mee en grijp nu je kans!

 

Koop nog snel je kaartje van 149,- voor 97,- euro (inc btw)

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Veelgestelde vragen:

Wanneer start de e-course?

Je kan per direct instromen! Zodra jij je bestelling online afrekent krijg je direct al het lesmateriaal in je inbox. 

Hoe ga je de e-course geven? (Instagram)

De e-course wordt gegeven via Instagram. Je krijgt al het lesmateriaal direct in je inbox met informatie over het Instagram account. In het besloten Instagram account staan direct al alle lessen klaar in de ‘highlights’, dus je kan in eigen tempo direct alles kijken of rustig op je eigen gemak. De video’s staan al klaar vanuit het account vanuit de vorige groep cursisten.

In de mail staan instructies hoe je toegang krijgt tot het besloten Instagram Account. 😀 Het is super easy en duidelijk 😉 mocht je er niet uitkomen dan help ik je! Geen probleem.

Het idee voor een Instagram cursus komt van @celinecharlotte (Charlotte van ‘t Woud). Ik heb zelf 2 Instagram cursussen gevolgd en vond dit zeer prettig, omdat ik op mijn eigen moment even rustig op mijn telefoon de video’s kon doornemen. Heb je geen Instagram? Een account is zo aangemaakt. 

Hoe werkt het en hoe kan ik me aanmelden?

Als je een ticket koopt voor de cursus dan krijg je een automatische bevestigingsmail. Hierin staat alle informatie. Je kunt direct aan de slag.

 • Het lesmateriaal krijg je zsm na je aankoop in je mailbox inclusief alle instructies. Check eventueel je spam box.
 • Ik heb 4 dagen lang video’s geupload op Instagram met extra uitleg op de lessen in het E-book. Deze kan je direct na de toegang tot het account in eigen tempo terugkijken.
Hoe vaak ga je deze e-course geven?

Deze cursus wordt beperkt gegeven. Meestal twee keer per jaar. 

Hoelang hou ik toegang tot het instagram account?

Je krijgt 2 maanden toegang tot het Instagram account vanaf het moment dat je je ticket hebt gekocht.
Daarna word je verwijderd uit het Instagram account. Maak daarom veel aantekeningen voor later.

Het lesmateriaal heb jij zelf in je mailbox ontvangen en kan je dus altijd bij. En je kan natuurlijk een screen opname van je telefoon maken en de les al kijkend zelf opnemen.

Ik heb geen Instragram account?

Deze is natuurlijk zo aangemaakt. MAAR er waren diverse cursisten die zonder Instagram al gigantisch geholpen zijn met het lesmateriaal. Op Instagram geef ik wat extra uitleg, wat eigenlijk in principe al gewoon in het lesmateriaal te lezen is. Dus ook zonder Instagram kan jij een sollicitatie genie worden. Alles staat stap voor stap uitgebreid in het lesmateriaal.  

Niet tevreden geld terug

Ik denk ontzettend veel waarde te geven en een goede cursus neer te zetten. De reviews die ik ontvang zijn stuk voor stuk positief. Ik wil oprecht iedereen helpen om beter te worden in het solliciteren. Je moet het trucje alleen even leren. Ik gun iedereen die droombaan en een fijne werkplek waar je goed op je plek zit. Ik ben ervan overtuigd dat als je de cursus echt volgt dat je heel blij gaat zijn. Maar meningen kunnen verschillen en ik hou niet van ontevreden klanten. Dus mocht je niet tevreden zijn en wel kunnen aantonen dat je wel echt met het lesmateriaal aan de slag bent gegaan, dan zal ik het aankoopbedrag terugstorten op je rekening.

Tevreden klanten

 

Leuke, vlotte en toegankelijke cursus. Ik heb er zeker goede tips uitgehaald. Ik denk dat er met name winst te behalen was met (de vormgeving van) mijn CV, en dat bleek ook wel. Ik had ineens 7 gesprekken gepland staan en ben inmiddels begonnen bij mijn nieuwe baan! Een vervolg op deze cursus (sollicitatiegesprek) zou denk ik ook erg nuttig zijn.

Arlette

Tot nu toe de meest uitgebreide en naar mijn mening volledige informatie en tips om succesvol te solliciteren. Wat mij het meeste is bijgebleven is hoe een recruiter naar je cv kijkt en hoe je kunt laten zien dat je wel een goede match bent als je niet alle vereisten hebt. Ik wist nooit hoe ik moest solliciteren maar met deze cursus en het ebook denk ik dat het een stuk makkelijker gaat worden!

Carina

Ondanks het feit dat ik al heel veel cv’s en motivatiebrieven voorbij heb zien komen van andere werkzoekenden, vond ik het toch erg lastig om dit zelf te doen. Dankzij de tips en tricks die Linda mij gaf, is het mij toch gelukt om passende motivatiebrieven te schrijven waarin mijn kwaliteiten goed naar voren kwamen die aansloten bij de vacatures. Linda wist mij de juiste handvaten aan te reiken die ik nodig had om uiteindelijk zelf tot een mooi resultaat te komen.

Simone

Commercieel Medewerker

Het is een goede en duidelijke e-learning, de uitleg is concreet en duidelijk de filmpjes ter ondersteuning zijn super en zeker van toegevoegde waarde. Het lesmateriaal wat je erbij krijgt is overzichtelijk en mega handig in gebruik. Ik heb een exemplaar uitgeprint en de andere digitaal. Daarnaast zijn de voorbeelden erg relevant en toepasbaar voor iedereen! In eerste instantie was ik echt een beginner in het schrijven van brieven en CV’s. Maar na deze cursus met tips en tricks kan ik eindelijk goed inspelen op de vraag van de mogelijk nieuwe werkgever. Ik heb dan ook na het volgen van de cursus gesolliciteerd op 2 nieuwe functies en ben bij beide uitgenodigd voor een gesprek en heb uiteindelijk een nieuwe baan gevonden!

Ik ben van mening dat de cursus voor iedereen waardevol kan zijn, ontwikkeling is altijd goed en ik denk dat het geheim van succes zit in het inspelen op de kleine maar waardevolle details om je sollicitatie aan te laten sluiten bij de vacature.
De aanschaf van de cursus is het geld dubbel en dwars waard door de goede en duidelijke tips die je van een specialist krijgt.
Ik ben in iedergeval super enthousiast en ben goed geholpen door deze cursus!

Bedankt Linda!!

Claudia