Vaker uitgenodigd worden op sollicitatiegesprek!

Ik help jou (vanuit mijn HR & Recruitment expertise) om anders naar je CV en motivatiebrief te kijken, zodat jij weet waar de andere kant op let en jij jouw CV en motivatiebrief beter kunt laten aansluiten op die droombaan.

Hoe ga je succesvol solliciteren?

We solliciteren nog steeds allemaal met een CV en motivatiebrief en wat hebben mensen vaak een hekel aan solliciteren. Ik moet zeggen dat ik het vroeger ook altijd lastig vond.

Wat zet ik nu weer in die brief? Wat moet ik nu weer voor creatiefs bedenken? Ik heb niet de juiste werkervaring? Ik heb nog helemaal geen werkervaring? Hoe maskeer ik de gaten in mijn CV? Verberg ik mijn leeftijd wel of niet? Die niet afgeronde studie/cursus zet ik die er wel en niet op? Wat is wel of niet slim om te benoemen? Interesses en hobby’s? Kan deze foto op mijn CV? Ik hoor iedereen over een leuk CV template maar waar kan ik die vinden?

Je hoeft geen sollicitatie-expert te zijn om goede CV’s en brieven te maken. Iedereen kan dit leren met de juiste hulp en uitleg. Hoe gaaf is het om zelf te gaan snappen wat je moet doen en waarom je bepaalde keuzes maakt, zodat je daarna zelf keer op keer, met kleine aanpassingen, weer een topsollicitatie kunt versturen!

Sollicitatiehulp door een recruitment specialist!

Ik ben Linda en werk alweer 11 jaar in het HR en recruitment vak. Ik heb jaren op een recruitment afdeling gewerkt en recruitment is altijd onderdeel geweest van mijn carrière. Verder help ik familie, vrienden en klanten regelmatig met het maken van goede CV’s en brieven. Dit met groot succes en goede resultaten. Mijn klanten merken dat ze vaker op gesprek mogen komen en complimenten krijgen over de brief wanneer zij op sollicitatiegesprek gaan. Hoe gaaf is dat!

Stap voor stap sollicitatiehulp

Door mijn ervaring weet ik precies hoe alles aan de andere kant werkt. En als jij weet en snapt hoe er naar jouw CV en brief gekeken wordt, kan jij een mindshift maken en je CV’s en brieven anders gaan opbouwen! Zodat jij de match zichtbaar kunt maken en zo zorgt dat jij vaker uitgenodigd wordt op gesprek. Ik heb echt duizenden CV’s en brieven gezien en beoordeeld. Ik weet daardoor welke fouten er gemaakt worden. Ik ga jou stap voor stap helpen om al die fouten niet te maken. Sounds good, right?

Meest gemaakte fout!

De meest gemaakte fout is dat men denkt dat de brief belangrijker is dan het CV. Wat velen niet beseffen is dat als jouw CV niet ‘goed’ is, de recruiter jouw brief al niet eens leest. Dan heb je uren zitten zwoegen op een brief die misschien niet eens gelezen wordt. Zonde! Start daarom met het maken van een goed CV, zodat je de recruiter overhaalt om naar je brief te kijken. 

Voor wie is deze cursus?:

 • Als je altijd dezelfde CV en brief verstuurd.
 • Als je het gevoel hebt dat je maar wat doet.
 • Als je niet weet hoe je de recruiter kan overtuigen om jou uit te nodigen (ook wanneer je ouder bent of bijv. niet de juiste werkervaring hebt). 
 • Als je elke keer buiten de boot valt.
 • Als je geen idee hebt hoe jij zelf de match laat zien op papier.
 • Als je niet beseft hoe belangrijk je CV is. 
 • Als je geen idee hebt hoe je een leuke aansluitende brief schrijft. 
 • Wanneer je niet weet hoe je vooraf de mogelijke vraagtekens/twijfels kunt tackelen: 
  Wanneer je ouder bent, weinig werkervaring hebt, gaten in je CV hebt, een carrièreswitch wilt maken, niet de beste match bent of niet de juiste papieren hebt. Hier kan je slim op inspelen. Tips hiervoor krijg je in de cursus!

Waar bestaat een goed CV en brief uit?

Dit leer ik je allemaal in deze cursus. We starten met het werken vanuit een gevonden vacaturetekst! Zonder vacaturetekst kunnen we eigenlijk niet starten met het maken van jouw CV. En zonder CV kunnen we geen brief gaan maken. Nog geen goede vacaturetekst gevonden? Pak er dan een waar jij op zou kunnen solliciteren.

Waarom vanuit een vacaturetekst werken? Omdat we vanuit de vacaturetekst moeten werken om zelf de match te laten zien met die droombaan. Die vacaturetekst kunnen wij niet aanpassen en op je eigen sollicitatie heb je wel invloed. 

Niet schrikken, het is makkelijker dan je denkt! Ik neem je in de cursus stap voor stap mee in deze processen en ik ben natuurlijk beschikbaar voor vragen. Als je de cursus stap voor stap meedoet gaat het echt helemaal goedkomen!

Tevreden klanten

 

Ik vind dit een onwijs leerzame e-cursus! Het lesmateriaal wat je ontvangt, denk hierbij aan het e-book, is super handig om zowel in je inbox als geprint in je kast te hebben liggen. Het is erg duidelijk en de (CV) voorbeelden die je erbij krijgt zijn goede en fijne voorbeelden die je kan toepassen in je eigen CV. Persoonlijk heb ik er erg veel aan gehad. Op mijn vorige baan kreeg ik geen vast contract aangeboden en daarom heb ik ervoor gekozen om deze cursus te volgen. Ontwikkeling kan nooit kwaad toch!
Ik heb 3 sollicitaties verstuurd en ben voor alle 3 op gesprek uitgenodigd! Dat bewijst maar weer dat je hier echt veel van leert!

Ik kan iedereen deze cursus aanraden! Misschien weet je sommige dingetjes al, maar er zullen absoluut dingen in staan waar je nog niet van op de hoogte bent. En heel fijn om het vanuit het oogpunt van een recruiter te kunnen zien.

Aanrader dus!
En p.s. Per 3 juni begin ik bij mijn nieuwe baan 😉

Cathy

Senior Front Office Medewerker

Linda heeft mij zoveel handige en praktische tips gegeven. Kleine dingen waar je niet over nadenkt, maar die wel megabelangrijk zijn. Ik snap nu hoe ik mijn CV’s en brieven moet opbouwen en heb haar hulp inmiddels niet meer nodig.

Tim

Persoonlijk begeleider

Het is een hele fijne en waardevolle cursus. Je merkt dat Linda verstand van zaken heeft en alles graag aan je wil overbrengen. Vooral het e-book dat je bij de cursus krijgt vind ik een erg fijne ondersteuning. Het helpt je om op een andere manier naar je CV, motivatiebrief en LinkedIn profiel te kijken.

Zelf heb ik de cursus gebruikt als steuntje in de rug bij het zoeken naar een stageplek (HBO-opleiding). Ik heb met drie bedrijven contact op genomen, mocht vervolgens bij alle drie op gesprek komen én ben ook nog eens bij alle drie de plekken aangenomen! Zo kon ik dus kiezen en zat ik heel relaxt in de gesprekken. Ik moest niet aan de bedrijven laten zien waarom ik er zou moeten komen, nee! Zij mochten wel eens aan mij laten zien wat ze me konden bieden. Dat gaf me heel veel rust en nu heb ik (hopelijk) mijn droomstage gevonden. Bedankt Linda!

Judith

Stagiair Marketing

Ondanks het feit dat ik al heel veel cv’s en motivatiebrieven voorbij heb zien komen van andere werkzoekenden, vond ik het toch erg lastig om dit zelf te doen. Dankzij de tips en tricks die Linda mij gaf, is het mij toch gelukt om passende motivatiebrieven te schrijven waarin mijn kwaliteiten goed naar voren kwamen die aansloten bij de vacatures. Linda wist mij de juiste handvaten aan te reiken die ik nodig had om uiteindelijk zelf tot een mooi resultaat te komen.

Simone

Commercieel Medewerker

Word een meester in solliciteren

Laat mij je helpen om solliciteren weer leuk te maken. Gun jezelf deze cursus. Bespaar tijd omdat je niet alles hoeft uit te zoeken. Ik heb het wiel al lang en breed uitgevonden en ik heb al zoveel mensen effectief geholpen. Voorkom de meest voorkomende fouten! Gun jezelf rust. Je zal weer zelfverzekerd zijn over je CV en sollicitatiebrieven. Je zal complimenten gaan krijgen en vaker uitgenodigd worden, omdat jouw CV en brief fris en leuk zijn om te lezen. Laat mij je leren hoe de recruiter jouw sollicitatie beoordeeldt, zodat jij hier op in kunt spelen. Laat mij je leren je eigen twijfels in de match krachtig op papier te gaan zetten. Laat mij je leren hoe je omgaat met gaten in je CV of als je geen werkervaring hebt. Ik help jou om succesvol te solliciteren!

Na de cursus heb jij:

 • Je eerste sollicitatie ready om te versturen!
  Doe je mee aan de cursus zoek dan alvast een mooie vacaturetekst waar jij mee wilt gaan werken. 
 • Een goed CV waar je in de toekomst op kunt voortborduren. 
 • Een goede brief waar je in de toekomst op kunt voortborduren.
 • Mega veel handige kleine extra tips waar je heel blij mee gaat zijn. 

Wat krijg jij in deze cursus?

 • Een uitgebreid E-book waarin je alles kunt terugvinden. 
 • Mijn eigen CV deel ik als voorbeeld.
 • Diverse sollicitatiebrieven ter inspiratie/voorbeeld. 
 • Lijst met vacaturesites per vakgebied om je droombaan te kunnen zoeken.
 • Vinkbare checklist solliciteren, zodat jij niets vergeet. 
 • 2 maanden lang toegang tot alle video lessen in Instagram. 

Onderwerpen van de Sollicitatie Cursus:

VOORBEREIDING

Het is belangrijk om het solliciteren leuk te houden. Hier heb ik een aantal praktische tips voor die jou helpen om het soms uitputtende solliciteren vol te houden. Ook gaan we je social media kanalen updaten zodat deze sollicitatie ready zijn. Tips waar jij niet aan zou denken maar waarvan je mega blij bent dat ik ze je geef. 

VACATURES ZOEKEN

Bij solliciteren draait het om de match tussen het bedrijf of de functie te laten zien. We hebben daarom eerst goede vacatureteksten nodig. Wij hebben namelijk alleen zelf invloed op ons eigen CV en brief en niet op de vacaturetekst. In deze les help ik jou met hoe en waar je zoekt naar die droombaan. Je krijgt een lijst met (specialistische) vacaturesites per vakgebied. 

ONDERZOEK NAAR JOB EN WERKGEVER

Ik hou van efficiënt werken en vind solliciteren zonder succes vreselijk. Ik vind het zo zonde van mijn tijd om een sollicitatie voor nop te versturen. Ik stop daarom altijd veel tijd in onderzoeken of ik kans maak, het bedrijf/de baan echt iets voor mij is en of het nog nut heeft om te solliciteren. Ik heb hierdoor al vele uren ploeteren op brieven en CV’s voorkomen. Hoe ik dit onderzoek doe leer ik je in de cursus. Ik geef je een lijst met uitgebreide vragen mee ter inspiratie. 

CV OP MAAT

Een goed CV is essentieel. Zonder goed CV wordt je sollicitatiebrief niet eens gelezen. De match moet naar voren komen. Je moet (mogelijke) vraagtekens van de recruiter al beantwoorden en hier even slim over nadenken. Ik neem je echt letterlijk stap voor stap mee in het hoofd van een recruiter. Daarnaast neem ik je letterlijk stap voor stap mee door ieder onderdeel van je CV. Believe me, dit gaat een wake up call zijn vol met handige tips, trucs en voorbeelden! 

Je krijgt 2 CV’s van mij persoonlijk. Een CV in Word en een CV opgemaakt in een voorbeeld CV Template met kleur. Zo kan je het verschil zien en de mogelijkheden. Ik geef je mijn favoriete CV template sites.

Let op: Het designen is het enige wat je zelf zal moeten doen. Ik kan jullie op afstand niet helpen met jullie computers en programma’s.

GOEDE MOTIVATIEBRIEF MAKEN

Zelf de match in een brief laten zien vinden velen lastig. Met de juiste hulp en handvatten kan iedereen dit leren. Je moet weten hoe je een brief opbouwt. Welke 5 aspecten en onderdelen er minimaal in terug horen te komen. Ik help je door veel voorbeelden te geven die je hopelijk inspiratie geven. En ik help je de meest gemaakte fouten voorkomen. Het draait om onderbouwing en toelichting van hetgeen wat je zegt of stelt. In de cursus meer hierover ;). 

Je krijgt 3 voorbeeldbrieven:

 • Waar nog weinig werkervaring is.
 • Waar goede werkervaring is.
 • Waar iemand een carriereswitch wil.
SOLLICITATIE VERSTUREN

Jullie willen niet weten hoeveel fouten er worden gemaakt met het opsturen van een sollicitatie. Ik geef tips over het versturen van je sollicitatie en waar je op moet letten. Ik heb zelfs een ‘sollicitatie checklist’ voor jullie gemaakt waarop je alles kunt nalopen en afvinken ter check of je sollicitatie echt ready to send is. 

BONUSLES: HOE WORDT JIJ GEVONDEN EN HOE VUL JE JE LINKEDIN IN?

Mensen laten enorm veel kansen liggen wat betreft zelf gevonden worden op bijvoorbeeld jobboards en LinkedIn. Steeds meer bedrijven zoeken zelf in deze databases naar kandidaten. Allemaal potentiële droombanen. Men denkt vaak dat deze recruiters die je benaderen ervoor zorgen dat je niet rechtstreeks indienst komt bij de werkgever, echter is dit vaak niet het geval. 

In deze bonusles vertel ik jou meer over:

 • Waarom je je CV mogelijk toch op jobboards wilt zetten. (Ik leer je niet hoe dit moet, wel geef ik praktische tips waar je op kunt letten.)
 • Hoe jij stap voor stap je LinkedIn profiel juist update/optimaliseert/invult.
 • Hoe jij je hele LinkedIN profiel achter de schermen op ‘beschikbaar’ kunt zetten, zodat recruiters weten dat je beschikbaar bent of mogelijk openstaat voor een job. 

Prijzen – wees er snel bij en claim nog je Early Bird Ticket!

De 50 beschikbare Early Bird Tickets zijn bijna uitverkocht. Omdat ik deze online cursus Succesvol Solliciteren voor het eerst geef zijn de tickets nu 27,- euro ipv 47,- (inclusief btw). Grijp dus nog je kans. In de shop zie je hoeveel tickets er nog op voorraad zijn. Wees er snel bij want op is op.   

Koop snel nog een kaartje voor het pilot tarief!

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Veelgestelde vragen:

Wanneer start de e-course?

We zijn met een grote groep op 1 april gestart. Echter kan iedereen nog instromen, toegang vragen voor het Instagram account en alles in eigen tempo terugkijken. Je krijgt direct al het lesmateriaal in je mailbox en je kan direct alle extra video’s in het Instagram account bekijken. 

Hoe ga je de e-course geven? (Instagram)

De e-course wordt gegeven via Instagram. Na het kopen van je ticket kan je per direct toegang aanvragen voor het besloten Instagram Account. Hier staat een welkomstvideo voor je klaar met uitleg en kan je per dag alle stories terug kijken in de opgeslagen highlights. Het is super easy en duidelijk ;). In de bevestigingsmail staat uitgelegd hoe je toegang tot het besloten account kunt aanvragen. 

Het idee voor een Instagram cursus komt van @celinecharlotte (Charlotte van ‘t Woud). Ik heb zelf 2 Instagram cursussen gevolgd en vond dit zeer prettig, omdat ik op mijn eigen moment even rustig op mijn telefoon de video’s kon doornemen. Heb je geen Instagram? Een account is zo aangemaakt.

Hoe werkt het en hoe kan ik me aanmelden?

Als je een ticket koopt voor de cursus dan krijg je een bevestigingsmail met al het lesmateriaal. In deze bevestigingsmail staat de naam van het Instagram account en uitleg hoe je je kunt aanmelden bij de besloten groep. Je kunt vervolgens direct alle lesdagen terugkijken. 

 • Het lesmateriaal krijg je direct met je bevestigingsmail meegestuurd. 
 • Ik heb 4 dagen lang videos geupload op Instagram met extra uitleg. Deze kan je direct na de toegang tot het account in eigen tempo terugkijken. 
Hoe vaak ga je deze e-course geven?

Deze cursus gaat beperkt gegeven worden. Na de zomer zal de volgende cursus pas weer komen, omdat de ervaring leert dat mensen in de zomerperiode minder actief zijn met solliciteren. 

Hoelang hou ik toegang tot het instagram account?

Je krijgt 2 maanden toegang tot het Instagram account vanaf het moment dat je je ticket hebt gekocht. 
Daarna word je verwijderd uit het Instagram account. Maak daarom veel aantekeningen voor later. 

Het lesmateriaal heb jij zelf in je mailbox ontvangen en kan je dus altijd bij. 

Niet tevreden geld terug

Ik denk ontzettend veel waarde te geven en een goede cursus neer te zetten. En ik wil oprecht iedereen helpen om beter te worden in het solliciteren. Want ik gun iedereen die droombaan. Ik ben ervan overtuigd dat als je de cursus echt volgt dat je heel blij gaat zijn. Maar meningen kunnen verschillen en ik hou niet van ontevreden klanten. Dus mocht je niet tevreden zijn en wel kunnen aantonen dat je wel echt met het lesmateriaal aan de slag bent gegaan, dan zal ik het aankoopbedrag terugstorten op je rekening. 

Jeej bedankt voor het zetten van de eerste stap check je mailbox ter bevestiging.