ONLINE BUDDIES – VOOR LOTGENOTEN

Lotgenoten – Online Buddies

Ik krijg ontzettend vaak privé mailtjes van lezers die zich herkennen in mijn persoonlijke blogs en hun eigen ervaringen willen delen en uitwisselen. Dit bracht mij op het idee om zelf een community op te richten voor chronisch zieken en/of (arbeids)beperkten. Helaas vind je online vaak forums met een negatieve vibe waar je juist extra droevig van wordt en dat is zonde! Daarom heb ik samen met mijn zus Anne Zwanenburg OnlineBuddies.nl opgericht. In onze blogs en onze besloten facebook groep vind je juist lotgenoten die wat van het leven willen maken!

Leden vanuit de community schrijven blogs voor op de website, we kunnen mekaar namelijk echt verder helpen! Blogs over bijvoorbeeld het UWV, acceptatie, werk, gezondheid, en de dagelijkse dingen. Maar er is ook een pagina met veel tips en andere inspirerende of nuttige websites.

Besloten Facebook groep

Er is dus ook een besloten facebookgroep met een positieve insteek. Hier praten we over de onderwerpen van de blogs en het dagelijks leven. Dit is een plek waar je je twijfels, successen en tegenslagen kunt delen, maar iedereen het doel heeft om ondanks omstandigheden toch zijn eigen mogelijkheden te creëren. Want iedereen heeft behoefte aan contact en zingeving!

Linda’s Resources

Het HR platform van Nederland. Vind hier alle HR informatie die jij nodig hebt als werkgever en werknemer

VOLG MIJ

KVK: 70633746
Portretfoto’s: Prisca Visser