ONLINE BUDDIES – VOOR LOTGENOTEN

Lotgenoten – Online Buddies

Ik krijg ontzettend vaak privé mailtjes van lezers die zich herkennen in mijn persoonlijke blogs en hun eigen ervaringen willen delen en uitwisselen. Dit bracht mij op het idee om zelf een community op te richten voor chronisch zieken en/of (arbeids)beperkten. Helaas vind je online vaak forums met een negatieve vibe waar je juist extra droevig van wordt en dat is zonde! Samen met mijn zus Anne Zwanenburg heb ik Online Buddies opgericht. Leden vanuit de community schrijven blogs voor op de website, we kunnen mekaar namelijk echt verder helpen! Daarnaast zijn er besloten facebookgroepen met een positieve insteek. Hier praten we verder over de blogs en het dagelijks leven. Een plek waar je je twijfels, successen en tegenslagen kunt delen, maar iedereen het doel heeft om ondanks omstandigheden toch zijn eigen mogelijkheden te creëren. Iedereen heeft behoefte aan contact en zingeving!

Linda’s Resources

Het HR platform van Nederland. Vind hier alle HR informatie die jij nodig hebt als werkgever en werknemer

VOLG MIJ

KVK: 70633746
Portretfoto’s: Prisca Visser

Download gratis de WAB Wetswijzigingen Poster per 1-1-2020!

Gratis Printable Poster WAB wetswijzigingen per 1-1-2020. Alle wetswijzigingen in een handig overzicht op een rij "old versus new".

*door je op te geven ontvang je als eerste tips en info over wetswijzigingen en andere belangrijke HR zaken.

Check je mailbox (spambox) en bevestig je inschrijving. De gratis poster ontvang je in de bevestigingsmail via een klikbare link.