Happy Customers
Make Me Smile

TEVREDEN KLANTEN

We kwamen Linda tegen doordat we een probleem hadden met een ex-werknemer. Toen Linda in die zaak dook bleek dat wij de contracten niet op orde hadden. Vanaf toen is onze samenwerking gestart. Linda heeft nieuwe contracten gemaakt, ons de mogelijke keuzes verteld zodat wij konden kijken wat bij ons en onze organisatie past. Er is een nieuw personeelshandboek gekomen en sindsdien is zij onze vaste steun en toeverlaat die ons met alle HR zaken helpt, adviseert en begeleidt. Ze heeft de complete HR administratie. opgezet. Linda is ontzettend open, eerlijk en betrokken. Een aanrader om mee samen te werken, omdat het als zoveel meer voelt dan alleen een werkrelatie.

Sylvia & Delia

Eigenaar, Delia Skin Clinic

SOLLICITEREN: Linda heeft mij geholpen met het doorlopen en optimaliseren van mijn CV. Ze heeft mij uitgelegd waarom ik iets waar moet neerzetten en hoe ik slim kan werken met taken en werkzaamheden die ook voorkomen in de vacatures waar ik op solliciteer. Ze heeft mij geleerd hoe ik motivatiebrieven moet opbouwen en heeft diverse malen feedback gegeven op brieven. Hierdoor heeft zij mij er toe gezet om betere brieven te schrijven die daadwerkelijk ”echt” iets zeggen en weg te blijven uit de standaard zaken.
Het resultaat is dat ik tot nu toe 2 sollicitaties heb verstuurd en voor iedere sollicitatie ben uitgenodigd op gesprek.

Anoniem

Medewerker

Linda is altijd goed bereikbaar via verschillende kanalen, hierdoor kunnen we snel advies inwinnen over personeels/HR zaken en snel schakelen! Wij zijn ontzettend blij met het door Linda vernieuwde personeelshandboek en onze contracten zijn weer helemaal up-to-date. Er wordt nu mede door Linda een loonhuis opgebouwd en ook daar zijn we zeer mee geholpen. Wij raden Linda’s Resources van harte aan.

Corstian van Voskuilen

Bedrijfsleider, Betaalbaarshoppen.nl

ONTSLAG: Linda heeft mij geholpen met de bemiddeling van mijn vaststellingsovereenkomst. Linda luistert goed naar je en snapt ook wat dit emotioneel met je doet. Ik vond het fijn dat een expert mij hielp. De kosten heeft zij uitonderhandeld in de overeenkomst. Hierdoor kostte het mij niks, had ik fijne hulp en heb ik een hogere ontslagvergoeding, recht op een uitkering plus overige handigheidjes.

Anoniem

Medewerker

Als administratie- advieskantoor zijn wij van het motto “schoenmaker blijf bij je leest”, human resources is daarbij een van de dingen waarvoor wij hebben gezocht naar een goede partner. Deze partner hebben wij gevonden in Linda, zij heeft inmiddels meerdere van onze klanten met raad en daad bijgestaan, zonder uitzondering waren al onze klanten positief over Linda. Praktisch, prettig en duidelijk advies was het meest gehoorde en zo ervaren wij het zelf ook! Kortom een perfecte partner voor ons als kleinschalig administratie- advieskantoor.

Jasper de Wilde

InFinancebeheer MKB

NIEUWE BAAN: Afgelopen jaar ging ik van freelancer naar een vaste baan. Precies wat ik wilde en daarom wilde ik het ook grondig aanpakken. Linda en ik hebben gebeld over de situatie en mijn eisen en wensen besproken. Linda heeft mijn contract zorgvuldig doorgelezen en kwam terug met een lijst onderhandelpunten. Hieruit hebben we gekozen wat ik het belangrijkste vond. Vervolgens heeft Linda een mail opgesteld die ik naar HR kon sturen, deze heb ik alleen nog hier en daar naar eigen taalgebruik aangepast. Een ijzersterke mail, want ik kreeg 4 van de 5 dingen die ik wilde! In maar 1,5 uur tijd hebben we enorm veel bereikt: ik kon vol zelfvertrouwen en kennis de onderhandelingen in en mijn salaris is nu beduidend hoger dan wanneer ik alles zelf gedaan had. En dat is absoluut de (kleine) investering waard! 

Anoniem

Medewerker

Linda heeft ons heel goed geholpen met advies geven en de uitwerking van verschillende contracten voor onze medewerkers. Je kon gelijk merken dat ze wist waar ze het over had, kennis van haar vakgebied, een echte expert. Ik weet zeker dat ik in de toekomst nog eens van haar diensten gebruik zal maken.

Selma Kamm-Melai

Eigenaar, Makasa Tanzania Safaris

Ons personeelshandboek was sterk verouderd en was dringend aan vernieuwing en verandering onderhevig. Zoekend naar de juiste partij om me te voorzien van raad en daad kwam ik Linda tegen via Linkedin. Na het eerste telefoongesprek met haar te hebben gevoerd was ik ervan overtuigd de juiste partij te hebben gevonden door de tips en adviezen die ik direct al van haar kreeg. Ze heeft in korte tijd ons personeelshandboek volledig herzien en herschreven, dit tot volle tevredenheid. Daarnaast mag vermeld worden dat de kwaliteit/prijsverhouding buitengewoon gunstig is. Kortom, Lindas Resources kan ik u van harte aanbevelen!

Corné Veldhuizen

Bunt ICT

Lindas Resources

Het HR platform van Nederland. Vind hier alle HR informatie die jij nodig hebt als werkgever en werknemer

KVK: 70633746
BTW NR: NL182769203B01

Portret Foto’s: Prisca Visser

Jeej bedankt voor het zetten van de eerste stap check je mailbox ter bevestiging.