Alweer tijd voor mijn vierde weekvlog. In deze vlog leg ik jullie uit welke spierziekte ik heb, wat er mis is en niet goed werkt bij mij en wat dit voor mij betekend in het dagelijks leven. Waarom kan ik niet meer voor een werkgever werken maar kan ik wel bezig zijn met LindasResources opbouwen en eigen baas worden. Verder koop ik een honden buggy voor Cooper, omdat puppies helemaal niet ver mogen lopen en gaan we mijn nieuwe bril ophalen.

Bekijk de hele video van 10 minuten hierhttps://youtu.be/QUYsEv5WDP0

Vergeet je niet te abonneren: Abonneer je hier op mijn kanaal en mis niets!

EXTRA INFORMATIE BEHORENDE BIJ DEZE VLOG:

– De biologische sappen en soepen zijn van www.blendnewday.nl. Ze hebben nu een kennismakingskorting op hun site om het uit te proberen.
– De blog met informatie en tips over het concurrentiebeding en hoe je hier mogelijk onderuit kunt komen lees je hier: https://www.lindasresources.nl/werkgevers/beleid/wanneer-concurrentiebeding-af-wilt/

WIL JE MEER OVER MIJ WETEN?

* INSTAGRAM: https://www.instagram.com/lindasresources
* FACEBOOK: https://www.facebook.com/lindasresources
* TWITTER: https://twitter.com/LindaZwanenburg
* EMAIL: info@lindasresources.nl

Q&A VRAGEN STUUR ZE IN

Naar aanleiding van mijn eerste vlog kreeg ik ook een aantal vragen binnen. Onder anderen of ik meer kan vertellen over mijn spierziekte, waarom ik LindasResources heb en hoe ik dit doe en manage? Waarom ik nog wel voor mezelf kan werken, maar niet voor een werkgever? Daarom wil ik binnenkort een Q&A opnemen. Heb jij nog vragen, stuur ze in via het contactformulier of laat een reactie achter hier onder. Bedankt!

HR VIDEOS COMING SOON

Binnenkort ga ik ook starten met het opnemen van HR videos: sollicitatietips, rechten en plichten uitleggen en andere business tips. Stay Tuned! En stuur al je vragen in!

Kijk alle vlogs hier terug: https://www.lindasresources.nl/category/vlogs-lindas-resources/