Ik vind het zo leuk om met video’s bezig te zijn en krijg helemaal zin om te gaan starten met de HR video’s. Een probleem is alleen dat ik beperkt ben in tijd en energie. Helemaal nu Cooper er is. Man man man wat is dat een werk! Ik wist het natuurlijk van te voren dat het pittig zou zijn, maar toch onderschat je het dan weer even.

Weekvlog #3

Ik ben ooit zwaar overspannen geweest. Ik reed huilend van en naar werk. Ik was prikkelbaar, kon niks hebben, flipte zomaar of kon zomaar in tranen uit barsten. Ik merk deze dagen dat ik lichamelijk uitgeput ben en dat ik daardoor weer symptonen krijg van de overspannenheid. Geen goed tekenen en dan weer een te drukke week. Kijken jullie weer mee?

Bekijk de hele video van 9 minuten hierhttps://youtu.be/IRK77MPsHE8

Vergeet je niet te abonneren: Abonneer je hier op mijn kanaal en mis niets!

Extra informatie behorende bij deze vlog:

– De biologische sappen en soepen zijn van www.blendnewday.nl. Ze hebben nu een kennismakingskorting op hun site om het uit te proberen.
– De blog met informatie en tips over het plaatsen van je CV op jobboards lees je hier: https://www.lindasresources.nl/werknemers/sollicitatie/waarom-cv-als-werkzoekende-op-jobboards-zetten/
– Tip voor de ondernemers die met video bezig zijn: https://www.youtube.com/user/SunnyLenarduzzi

Wil je meer over mij weten?

* INSTAGRAM: https://www.instagram.com/lindasresources
* FACEBOOK: https://www.facebook.com/lindasresources
* TWITTER: https://twitter.com/LindaZwanenburg
* EMAIL: info@lindasresources.nl

Q&A VRAGEN STUUR ZE IN

Naar aanleiding van mijn eerste vlog kreeg ik ook een aantal vragen binnen. Onder anderen of ik meer kan vertellen over mijn spierziekte, waarom ik LindasResources heb en hoe ik dit doe en manage? Waarom ik nog wel voor mezelf kan werken, maar niet voor een werkgever? Daarom wil ik binnenkort een Q&A opnemen. Heb jij nog vragen, stuur ze in via het contactformulier of laat een reactie achter hier onder. Bedankt!

HR VIDEOS COMING SOON

Binnenkort ga ik ook starten met het opnemen van HR videos: sollicitatietips, rechten en plichten uitleggen en andere business tips. Stay Tuned! En stuur al je vragen in!

Kijk alle vlogs hier terug: https://www.lindasresources.nl/category/vlogs-lindas-resources/