In weekvlog #8 van LindasResources schrijf ik mij online in bij de KVK en maak een afspraak om het definitief te gaan maken in 2018! Jeroen en ik moeten de politie bellen en wat er dan gebeurd is echt te toevallig voor woorden. Maakte Cooper Jeroen zijn broek stuk en gingen we een nieuwe shoppen. Ga ik met Cooper naar puppyles bij een nieuwe hondenschool die binnen trainen, zodat ik minder klachten krijg in de kou. Ook vieren we Oud en Nieuw een beetje saai, maar wel goed en rustig verlopen.

Bekijk de hele video van 15 minuten hier!

Vergeet je niet te abonneren: Abonneer je hier op mijn kanaal en mis niets!

WIL JE MEER OVER MIJ WETEN?

* INSTAGRAM: https://www.instagram.com/lindasresources
* FACEBOOK: https://www.facebook.com/lindasresources
* TWITTER: https://twitter.com/LindaZwanenburg
* EMAIL: info@lindasresources.nl

Q&A VRAGEN STUUR ZE IN

Naar aanleiding van mijn eerste vlogs kreeg ik een aantal vragen binnen. Onder anderen of ik meer kan vertellen over mijn spierziekte, waarom ik LindasResources heb en hoe ik dit doe en manage? Waarom ik nog wel voor mezelf kan werken, maar niet voor een werkgever? Daarom wil ik binnenkort een Q&A opnemen. Heb jij nog vragen, stuur ze in via het contactformulier of laat een reactie achter hier onder. Bedankt!

HR VIDEOS COMING SOON

Binnenkort ga ik ook starten met het opnemen van HR videos: sollicitatietips, rechten en plichten uitleggen en andere business tips. Stay Tuned! En stuur al je vragen in!

Kijk alle vlogs hier terug: https://www.lindasresources.nl/category/vlogs-lindas-resources/