In deze nieuwe weekvlog #7 van LindasResources ben ik weer druk met de dagelijkse dingetjes. Einde jaarsdingen zoals een nieuwe zorgverzekering uitkiezen en andere administratieve zaken. Wat velen ook nog niet wisten is dat LindasResources officieel nog helemaal geen KVK had. BIG NEWS want dit gaat in 2018 veranderen. Super spannend maar super trots. We hebben een pre kerstdinner met vrienden en de kerst heb ik verder niet gevlogt. Time for family and friends en even OFFLINE! Veel kijk plezier.

Bekijk de hele video van 14 minuten hier!

Vergeet je niet te abonneren: Abonneer je hier op mijn kanaal en mis niets!

WIL JE MEER OVER MIJ WETEN?

* INSTAGRAM: https://www.instagram.com/lindasresources
* FACEBOOK: https://www.facebook.com/lindasresources
* TWITTER: https://twitter.com/LindaZwanenburg
* EMAIL: info@lindasresources.nl

Q&A VRAGEN STUUR ZE IN

Naar aanleiding van mijn eerste vlogs kreeg ik een aantal vragen binnen. Onder anderen of ik meer kan vertellen over mijn spierziekte, waarom ik LindasResources heb en hoe ik dit doe en manage? Waarom ik nog wel voor mezelf kan werken, maar niet voor een werkgever? Daarom wil ik binnenkort een Q&A opnemen. Heb jij nog vragen, stuur ze in via het contactformulier of laat een reactie achter hier onder. Bedankt!

HR VIDEOS COMING SOON

Binnenkort ga ik ook starten met het opnemen van HR videos: sollicitatietips, rechten en plichten uitleggen en andere business tips. Stay Tuned! En stuur al je vragen in!

Kijk alle vlogs hier terug: https://www.lindasresources.nl/category/vlogs-lindas-resources/