Wat Kan Ik Voor Jou Betekenen? 

Ben jij werknemer of ben je een bedrijf zonder HR afdeling dan ben ik er voor jou! Mis je HR expertise en weet je eigenlijk niet wat je rechten en plichten zijn of dat zaken uberhaupt op dit moment goed geregeld zijn? I’ve got your back! Ik ben jouw externe HR afdeling aan wie je alles kunt vragen. Ik kan je volledig of gedeeltelijk ontzorgen. Er is veel mogelijk. Ik vind het belangrijk dat jij je kunt bezig houden met het runnen van je business zonder zorgen omtrent je personeel. Hoe fijn is dat?

Wat kan ik voor jou als werkgever betekenen?

”Ik help werkgevers fouten te voorkomen op het vlak van arbeidsrecht om hen tijd, geld en energie te besparen.” 

Er gaat in de praktijk helaas te veel fout met het uitvoeren en opvolgen van de rechten en plichten. Het is ook niet makkelijk als je hier geen verstand van hebt. Er zijn veel foutieve contracten en reglementen in omloop (zonder dat men dit weet) en hier gaat het in de basis al mis. Deze fouten kosten bedrijven (vaak achteraf) bakken met tijd, geld en energie. Daarom is het mijn missie geworden om te zorgen dat iedereen basiskennis HR en arbeidsrecht krijgt en in het bezit is van juiste informatie en in de basis al de juiste HR-documenten. Dit doe ik door mijn HR blog en binnenkort mijn webshop met HR-templates. Geen standaard template willen kopen dan kan je mij benaderen voor onderstaande zaken.

 

  • Contracten en reglementen: Ga jij je eerste personeelslid aannemen? Wil je huidige contracten laten controleren op nieuwe wetgeving en mogelijkheden? Ik stel alle documenten op die jij nodig hebt en bespreek alle mogelijkheden die jij hebt zodat jij kan kiezen wat past bij je organisatie. Wel zo prettig als de basis staat als een huis.
  • HR advies: Ik beantwoord alle vragen waar je mee zit. Ik denk graag mee over jouw personeel, problematieken en je HR beleid. Ik adviseer graag en ben altijd eerlijk over mogelijkheden en zaken die niet kunnen.
  • Ontslagbemiddeling: Ontslag is complex! Ben je niet meer tevreden met je werknemer en weet je niet hoe je dit moet afronden en oplossen. Ik help je hierbij voor een aantrekkelijk tarief. Soms is een dure advocaat niet nodig. Ik zal de zaak met je doornemen en eerlijk adviseren of ik je kan helpen. Schakel altijd bijtijds een HR expert in om het voortraject ook goed te laten verlopen om te zorgen voor beter resultaat.

Wat kan ik voor jou als werknemer betekenen?

  • Ontslagbemiddeling: Heb jij een vaststellingsovereenkomst of ontslagvoorstel ontvangen? Heb je een vermoeden dat je werkgever van je af wilt? Bel mij! Je staat vaak sterker dan je denkt en er is vaak meer mogelijk dan je dacht. De meest gemaakte fout door werknemers is dat zij denken ”ik kan geen juridische hulp betalen’‘.  Deze kosten zijn (bijna) altijd volledig op de werkgever te verhalen. Hierdoor kost ik jou geen geld en krijg jij wel de hulp die je verdient. Ontslag komt vaak onverwachts, doet pijn en maakt dat je emotioneel reageert. Ik kan je ontzorgen en samen tot een goede oplossing komen die toch prettiger zal voelen. Ook ik weet helaas hoe het voelt om ontslagen te worden.

Kan je hulp gebruiken en wil je dat het goed gebeurt? I’ve got your back!

LINDA’S RESOURCES

Voor alle benodigde HR expertise!

R

Contracten

juridisch gecheckt!

R

Ontslagbemiddeling

werkgever & werknemer

R

HR advies

direct toe te passen

TEVREDEN KLANTEN

Linda is altijd goed bereikbaar via verschillende kanalen, hierdoor kunnen we snel advies inwinnen over personeels/HR zaken en snel schakelen! Wij zijn ontzettend blij met het door Linda vernieuwde personeelshandboek en onze contracten zijn weer helemaal up-to-date. Er wordt nu mede door Linda een loonhuis opgebouwd en ook daar zijn we zeer mee geholpen. Wij raden Linda’s resources van harte aan.

Corstian van Voskuilen

Bedrijfsleider, Betaalbaarshoppen.nl

Linda heeft ons heel goed geholpen met advies geven en de uitwerking van verschillende contracten voor onze medewerkers. Je kon gelijk merken dat ze wist waar ze het over had, kennis van haar vakgebied, een echte expert. Ik weet zeker dat ik in de toekomst nog eens van haar diensten gebruik zal maken.

Selma Kamm-Melai

Eigenaar, Makasa Tanzania Safaris

We kwamen Linda tegen doordat we een probleem hadden met een ex-werknemer. Toen Linda in die zaak dook bleek dat wij de contracten niet op orde hadden. Vanaf toen is onze samenwerking gestart. Linda heeft nieuwe contracten gemaakt, ons de mogelijke keuzes verteld zodat wij konden kijken wat bij ons en onze organisatie past. Er is een nieuw personeelshandboek gekomen en sindsdien is zij onze vaste steun en toeverlaat die ons met alle HR zaken helpt, adviseert en begeleidt. Linda is ontzettend open, eerlijk en betrokken. Een aanrader om mee samen te werken.

Delia Erdogan

Eigenaar, Delia Skin Clinic

Als administratie- advieskantoor zijn wij van het motto “schoenmaker blijf bij je leest”, human resources is daarbij een van de dingen waarvoor wij hebben gezocht naar een goede partner. Deze partner hebben wij gevonden in Linda, zij heeft inmiddels meerdere van onze klanten met raad en daad bijgestaan, zonder uitzondering waren al onze klanten positief over Linda. Praktisch, prettig en duidelijk advies was het meest gehoorde en zo ervaren wij het zelf ook! Kortom een perfecte partner voor ons als kleinschalig administratie- advieskantoor.

Jasper de Wilde

InFinancebeheer MKB

Ons personeelshandboek was sterk verouderd en was dringend aan vernieuwing en verandering onderhevig. Zoekend naar de juiste partij om me te voorzien van raad en daad kwam ik Linda tegen via Linkedin. Na het eerste telefoongesprek met haar te hebben gevoerd was ik ervan overtuigd de juiste partij te hebben gevonden door de tips en adviezen die ik direct al van haar kreeg. Ze heeft in korte tijd ons personeelshandboek volledig herzien en herschreven, dit tot volle tevredenheid. Daarnaast mag vermeld worden dat de kwaliteit/prijsverhouding buitengewoon gunstig is. Kortom, Lindas Resources kan ik u van harte aanbevelen!

Corné Veldhuizen

Bunt ICT

Linda's Resources

Het HR platform van Nederland. Vind hier alle HR informatie die jij nodig hebt als werkgever en werknemer