oproepcontracten

Ben jij werknemer of ben je een bedrijf zonder HR afdeling dan ben ik er voor jou! Mis je HR expertise en weet je eigenlijk niet wat je rechten en plichten zijn? I’ve got your back! Ik ben jouw externe HR afdeling aan wie je alles kunt vragen. Ik kan je volledig of gedeeltelijk ontzorgen. Er is veel mogelijk. Ik vind het belangrijk dat jij je kunt bezig houden met het runnen van je business zonder zorgen omtrent je personeel. Hoe fijn is dat?

Wat kan ik voor jou als werkgever betekenen?

  • Contracten en reglementen: Ga jij je eerste personeelslid aannemen? Wil je huidige contracten laten controleren op nieuwe wetgeving en mogelijkheden? Ik stel alle documenten op die jij nodig hebt en bespreek alle mogelijkheden die jij hebt zodat jij kan kiezen wat past bij je organisatie. Wel zo prettig als de basis staat als een huis.
  • HR advies: Ik beantwoord alle vragen waar je mee zit. Ik denk graag mee over jouw personeel, problematieken en je HR beleid. Ik adviseer graag en ben altijd eerlijk over mogelijkheden en zaken die niet kunnen.
  • Werving & Selectie: Wanneer je een vacature uitzet komen er vaak honderden reacties binnen. Deze reacties moet je allemaal bekijken en het is wel zo netjes om te zorgen dat iedereen tijdig een reactie krijgt. Ik kan je hierbij helpen, ik kan een eerste selectie maken, kandidaten afwijzen, kandidaten inplannen en een eerste telefonische screening doen. Ben je te druk om een vacaturetekst te schrijven en deze op diverse kanalen uit te zetten, let me help you!
  • HR administratie: Personeel hebben is een administratieve rompslomp met een hoop moeten. Wil je zeker weten dat er juridisch kloppende brieven, reglementen en contracten de deur uit gaan? Ik stel ze graag voor je op, bewaak lopende contracten en kan je volledige personeelsadministratie oppakken en bewaken.
  • Ontslagbemiddeling: Ontslag is complex! Ben je niet meer tevreden met je werknemer en weet je niet hoe je dit moet afronden en oplossen. Ik help je hierbij voor een aantrekkelijk tarief. Soms is een dure advocaat niet nodig. Ik zal de zaak met je doornemen en eerlijk adviseren of ik je kan helpen. Schakel altijd bijtijds een HR expert in om het voortraject ook goed te laten verlopen om te zorgen voor beter resultaat.
  • Ziekteverzuim: Ziekteverzuim is lastig. Er is uitgebreide wetgeving waaraan jij moet voldoen als werkgever. Je bent twee jaar verantwoordelijk voor ziek personeel en als je het niet goed doet kan deze periode verlengd worden. Voorkom dit en vraag hulp.

Wat kan ik voor jou als werknemer betekenen?

  • Ontslagbemiddeling: Heb jij een vaststellingsovereenkomst of ontslagvoorstel ontvangen? Heb je een vermoeden dat je werkgever van je af wilt? Bel mij! Je staat vaak sterker dan je denkt en er is vaak meer mogelijk dan je dacht. De meest gemaakte fout door werknemers is dat zij denken ”ik kan geen juridische hulp betalen’‘.  Deze kosten zijn (bijna) altijd volledig op de werkgever te verhalen. Hierdoor kost ik jou geen geld en krijg jij wel de hulp die je verdient. Ontslag komt vaak onverwachts, doet pijn en maakt dat je emotioneel reageert. Ik kan je ontzorgen en samen tot een goede oplossing komen die toch prettiger zal voelen. Ook ik weet hoe het voelt.
  • Contracten en brieven controlen: Ga je bij een nieuwe werkgever aan de slag en wil je zeker weten dat het voorstel wel echt een mooi voorstel is? Wil je zeker weten dat er geen addertjes onder het gras zitten? Ik kijk graag met je mee om teleurstelling in de toekomst te voorkomen? Ik controleer al jouw contracten, brieven en reglementen. Ik zal je ook eerlijk feedback geven of het voorstel redelijk en netjes is of niet marktconform.
  • CV en Sollicitatiebrief: Ik weet hoe lastig mensen het vinden om een goede brief, CV en LinkedIn profiel te maken. Ik help je graag die droombaan te realiseren en te zorgen dat jij gaat opvallen tussen al die concurrenten.

button diensten