Aanbod & Tarieven

Wij regelen een goede deal voor jou!
Direct contact

Grote kans dat je investering in ons je veel meer gaat opleveren!

Allereerst wil ik even beginnen dat de kosten van onze juridische dienstverlening in 90% van de gevallen op de werkgever wordt verhaald. Dit doen we door deze kosten vast te leggen en uit te onderhandelen in jouw VSO. Dit is iets wat werkgevers ook gewend zijn en waar je je niet bezwaard om hoeft te voelen dat ik dit doe. In 5% van de gevallen lukt het 50-50 splitsen van de kosten en helaas heel soms lukt het niet.

Soms staat er al direct een juridische vergoeding in de VSO (deze is nog onderhandelbaar) of kan je hier naar vragen bij je werkgever. Werkgevers betalen graag juridische kosten als dit bijdraagt aan het voor elkaar krijgen van jouw ontslag. Houdt dat dus in gedachte. Er bestaat dus een kleine kans dat je een gedeelte of alles zelf zou moeten betalen. Dit komt gelukkig zelden voor. Ik maak ook regelmatig mee dat een werknemer denkt dat haar werkgever echt niet gaat betalen en dit juist de werkgevers vaak zijn die dit met gemak willen doen.

Mocht je toch (gedeeltelijk) zelf moeten betalen dan zijn hier ook weer financiële trucs en oplossingen voor die jouw financieel voordeel opleveren zodat je onderaan de streep niet het volledige pakketprijs bedrag betaalt.

Ik leg het even uit:

N

Allereerst jouw werkgever kan meestal de btw terugvorderen via de belastingdienst van het bedrijf. Dit kunnen we dus al laten kwijtschelden wanneer zij toch gaan bijdragen aan de factuur en de factuur sowieso via hen verloopt.

N

Vervolgens kunnen we het restant bedrag wat jij wel nog (gedeeltelijk) zou moeten betalen dus ex btw laten aftrekken van bijvoorbeeld je ontslagvergoeding zodat je bruto netto voordeel hebt. Je betaalt namelijk over een ontslagvergoeding bijzonder belastingtarief van meestal 52%.

N

Krijg je geen ontslagvergoeding? Dit lijkt me sterk als je ons hebt ingeschakeld, dan kunnen we het bedrag ook laten verrekenen met je eindafrekening

N

Kortom er is nog heel veel mogelijk! De vraag is eerder waarom zou je geen hulp inschakelen wanneer het je niks of bijna niks kost?

Hieronder leg ik de verschillende pakketten en hun prijzen inclusief hoe het financiële voordeel werkt even uit.

Linda over mij

FINANCIEEL VOORBEELD VAN JE BESPARING:

Voorbeeld je hebt het pakket van E 850,- ex btw. Je werkgever wil E 550,- ex btw betalen. Dan zou jij nog E 300,- ex btw ofwel 363,00 incl btw moeten betalen.

Voor je beeldvorming: privé zou je E 363,00 inc btw moeten betalen. Had je dit bedrag netto op je rekening willen krijgen van je werkgever via je ontslagvergoeding dan had dit je E 756,25 bruto van je ontslagvergoeding gekost.

Wanneer je het nu via je ontslagvergoeding gaat betalen ziet het er als volgt uit:
Voorbeeld: Je hebt een ontslagvergoeding van E 5000,- euro.
Deze E 5000 euro minus 52% belasting = E 2400 netto
Deze E 5000 euro minus E 300,- ex btw factuur restant factuur = E 4700 minus 52% = E 2256 netto

Via je ontslagvergoeding betaal je dus netto maar E 144,- euro terwijl je privé E 363,00 ofwel eigenlijk een bruto bedrag van E 756,25 had moeten betalen.

Je besparing is hiermee E 756,25 – E 144,- = E 612,25

NOG EEN VOORBEELD:

Je werkgever wil niks betalen van het duurste pakket E 850,- ex btw. Dan gaan we in ieder geval regelen dat jij de btw niet hoeft te betalen en dat we het bedrag ex btw van je ontslagvergoeding aftrekken.

Voor je beeldvorming: privé zou je E 1028,50 moeten betalen. Had je dit bedrag netto op je rekening willen krijgen van je werkgever via je ontslagvergoeding dan had dit je E 2142,71 bruto van je ontslagvergoeding gekost.

Voorbeeld: Je hebt een ontslagvergoeding van E 5000,- euro.
Deze E 5000 euro minus 52% belasting = E 2400,- netto
Deze E 5000 euro minus E 850 ex btw factuur restant factuur = E 4150,- minus 52% = E 1992,- netto.

Via je ontslagvergoeding betaal je dus netto maar (E 2400 – E 1992) E 408,- euro ipv E 1028,50 (pakketprijs inc btw) ofwel eigenlijk een bruto bedrag van E 2142,71.

Je besparing is hiermee E 2142,71 – E 408,- = E 1734,71

Wij onderhandelen en behandelen de volgende ontslagzaken:

De ‘gewone’ VSO:

Dit betreft een vaststellingsovereenkomst (= VSO) waarin staat dat er sprake is van een verschil van inzicht en of bedrijfseconomische redenen. Dit is de VSO die het meeste voorkomt en waarin de meeste onderhandelingsmogelijkheden liggen. Wij nemen al je stukken door (VSO, contracten, CAO, Social Plan, bedrijfsreglementen, loonstroken) en wij nemen de volledige communicatie van je over zodat jij rust hebt. Wij doen al het contact en de onderhandeling met je werkgever. 

Wat krijg je en hoe werkt dit:

N

Wij checken of je VSO WW-uitkering proof is. Wij doen een uitgebreide inventarisatie waarin wij eerst controleer of jij een VSO kan en mag tekenen. Werkgevers zeggen altijd dat dit kan terwijl dit soms echt niet zo is en of je zonder WW komt te zitten.

N

Vooral de situatie waarin jij mogelijk nu nog ziek bent is zeer gevaarlijk en zal met een expert goed naar gekeken moeten worden, zodat je geen problemen krijgt met een WW aanvraag.

Linda over mij
N

Je krijgt een uitgebreid inventarisatiedocument waarin wij je alle mogelijkheden en opties die wij zien aan je voorleggen. Wij nemen alle documenten door en berekenen alle bedragen voor je na want hier worden veel fouten in gemaakt en lopen ontzettend veel mensen serieus geld mis.

N

Naar aanleiding van dit inventarisatiedocument hebben wij telefonisch overleg met elkaar. Wij leggen je alles stap voor stap uit zodat jij ook echt snapt waar je voor zou gaan tekenen. We gaan dan bespreken wat jouw wensen zijn in alle mogelijkheden en opties die wij zien. Uiteindelijk is het voor ons belangrijk dat jij je er goed bij voelt.

N

We stellen vervolgens een (tegen)voorstel op welke we na akkoord van jou aan je werkgever sturen met continue een BCC aan jou. Zodat jij van alles op de hoogte bent.

N

Daarna volgt afhankelijk van hoe de onderhandeling verloopt nog diverse mails en of diverse telefoontjes. Waarna we uiteindelijk overeenstemming zullen bereiken.

N

Wij checken de final nieuwe VSO en geven jou een GO wanneer deze voldoende in orde is. Als jij geen vragen meer hebt mag je gaan tekenen.

N

Je krijgt een afrondende mail van ons met tips waar je nog op moet letten.

Dit pakket kost 850,- ex btw.

*Vanaf 5 uur krijg je een meerprijs van 125 euro ex btw per uur. Ik kom zelden boven de 5 uur uit.

De ‘ziekte’ VSO ivm 2 jaar ziekte:

Dit betreft een vaststellingsovereenkomst (= VSO) waarmee jij zorgeloos uitdienst kan treden en met ontslag kan gaan na 2 jaar ziekte. Dit is een VSO waarin minder onderhandelingsmogelijkheden zijn maar wel ontzettend veel (on)bewuste fouten in worden gemaakt en met name in de uit te betalen bedragen. Wij nemen al je stukken door (VSO, contracten, CAO, bedrijfsreglementen, loonstroken) overleggen met je werkgever en onderhandelen voor jou zodat jij rust hebt en een eerlijk kloppend ontslag krijgt. 

Wat krijg je en hoe werkt dit:

N

Wij doen eerst een uitgebreide inventarisatie waarin wij eerst controleren of jij een VSO mag tekenen. Dit is afhankelijk van je situatie, prognose en de uitkomst van de WIA beslissing. Ook kijken wij goed naar het rapport van de arbeidsdeskundigen en of rapporten van de bedrijfsarts. Iets wat ontzettend belangrijk is om goed na te lopen.

N

Je krijgt een uitgebreid inventarisatiedocument welke wij aan je toesturen. Hierin staan al je opties en mogelijkheden op een rij. Hierin bewaken en nemen wij ook mee dat de deal minimaal dezelfde rechten heeft als wanneer je werkgever een ontslagvergunning bij het UWV zou aanvragen. Wij rekenen alle bedragen voor je na want hier worden veel fouten in gemaakt. Dit is een van de punten waar wij de meeste winst behalen. 

N

Naar aanleiding van dit inventarisatiedocument hebben wij telefonisch overleg met elkaar. Wij leggen je alles stap voor stap uit zodat jij ook echt snapt waar je voor zou gaan tekenen. We gaan dan bespreken wat jouw wensen zijn in alle mogelijkheden en opties die wij zien. 

N

We stellen vervolgens een (tegen)voorstel op welke we na akkoord van jou aan je werkgever sturen met continue een BCC aan jou. Zodat jij van alles op de hoogte blijft.

N

Daarna volgt afhankelijk van hoe de onderhandeling verloopt nog diverse mails en of diverse telefoontjes. Waarna we uiteindelijk overeenstemming zullen bereiken.

N

Wij checken de final nieuwe VSO en geven jou een GO wanneer deze voldoende in orde is. Als jij geen vragen meer hebt mag je gaan tekenen.

N

Je krijgt een afrondende mail van ons met tips waar je nog op moet letten.

Dit pakket kost E 750,- ex btw.

*Vanaf 4,5 uur krijg je een meerprijs van 125 euro ex btw per uur. Ik kom zelden boven de 4,5 uur uit.

Enkel een uitgebreide VSO check!

In dit pakket krijg je een uitgebreide controle van je VSO en alle documenten die van belang zijn. Wij nemen geen contact over met je werkgever en laten de onderhandelingen aan jou over.

Wij raden dit pakket eigenlijk af omdat wij vaak meer voor elkaar krijgen dan jijzelf. Wij zorgen graag voor een eerlijk ontslag met bedragen die kloppen en fair zijn voor je situatie.

Soms hebben wij klanten die denken dat alles wel klopt. Wat wij dan doen is soms starten met dit pakket en indien er toch te veel mis is upgraden naar het uitgebreide pakket waarin wij al het contact en onderhandeling alsnog voor je overnemen. 

Omdat wij de onderhandelingen en het contact met je werkgever niet hebben kunnen wij ook onze kosten niet voor je uitonderhandelen. Wel hebben we een optioneel artikel welke je kunt laten opnemen in je VSO zodat je mogelijk onze factuur ter declaratie kunt indienen. 

Wat krijg je en hoe werkt dit:

N

Een uitgebreide inventarisatie waarin wij eerst controleren of jij een VSO mag tekenen en of deze uitkering (WW WIA) proof is.

N

Naar aanleiding van deze inventarisatie kunnen we indien gewenst een telefonisch overleg hebben met elkaar. Je kan dan je vragen stellen die je hebt naar aanleiding van het inventarisatiedocument.

N

Wij nemen alle stukken door; contracten, CAO, bedrijfsreglementen, VSO, loonstroken en rekenen alle bedragen na.

N

Je krijgt een uitgebreid inventarisatiedocument welke wij aan je toesturen met feedback, opties en mogelijkheden.

linda vaststellingsovereenkomst na 2 jaar ziekte
N

Daarna kan je er verder zelf mee aan de slag.

Dit pakket kost E 450,- ex 21% btw.

*Vanaf 3 uur krijg je een meerprijs van 125 euro ex btw per uur. Ik kom zelden boven de 3 uur uit.

Snelle VSO check binnen 24 uur!

Heel soms krijgen wij de vraag of wij enkel en alleen het VSO document (= vaststellingsovereenkomst) willen doornemen. Hier zijn wij geen voorstander van want juist door veel overige documenten (contracten, CAO, reglementen, loonstroken) door te nemen kunnen wij je alle opties en mogelijkheden vertellen. Toch zijn er soms klanten die het over de inhoud al eens zijn of verder geen hulp willen. Deze klanten willen dat wij ‘snel’ enkel en alleen de VSO doornemen op (grove) juridische fouten. Wij adviseren iedereen om nooit een VSO te tekenen zonder dat een juridische partij deze gezien heeft. Wij laten je binnen 24 uur weten wat wij vinden van je VSO.

Omdat wij de onderhandelingen en het contact met je werkgever niet hebben kunnen wij ook onze kosten niet voor je uitonderhandelen op de werkgever. Wel hebben we een optioneel artikel voor je welke je kunt laten opnemen in je VSO zodat je onze factuur ter declaratie kunt indienen. 

Wat krijg je en hoe werkt dit:

N

Ontvang binnen 24 uur een uitgebreid rapport van een van onze ontslagexperts waarin wij jouw VSO aandachtig hebben gecontroleerd.

N

Je hoeft dus alleen je VSO aan te leveren. Deze gaan wij voor je inventariseren. Wij controleren de VSO op juridische fouten en of deze in principe uitkering proof is. Wij rekenen geen bedragen na want hiervoor is het nodig ons te verdiepen in al je arbeidsvoorwaarden en loonstroken. Wil je dit wel dan dien je het uitgebreide controle pakket aan te schaffen.  

N

Je krijgt een inventarisatiedocument welke wij aan je toesturen met feedback.

N

Daarna kan je er verder zelf mee aan de slag.

Dit pakket kost E 185,- incl. 21% btw.

In deze snelle VSO check controleren wij of alle juridische “moetjes” en juste formuleringen zijn opgenomen in jouw VSO.

Wil jij de beste hulp? Wil jij krijgen waar je recht op hebt? Wil jij eerlijk met ontslag?

Kies dan uit 1 van de volgende 3 mogelijkheden en neem gratis en vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier of via info@lindasresources.nl

Match-call = gratis hierin kan je kijken of wij een klik hebben en of vragen stellen over mijn dienst ‘Eerlijk met ontslag’. We bespreken samen je situatie waarna jij kan beslissen of je met ons in zee wilt gaan.

Advies-call = wil je puur wat vragen stellen en inhoudelijk juridisch advies dan kan dit tegen een gereduceerd uurtarief van 120,- per uur ex 21% btw. Je mag dan zoveel inhoudelijke vragen stellen over jouw persoonlijke situatie en zaak als je maar wilt. Wij houden de tijd bij die wij bezig zijn met mailtjes, Whatsapp en of telefoontjes en factureren deze aan je. Is het een heel kort gesprek dan betaal je sowieso altijd E 80,- ex 21% btw. Mocht jij alsnog een pakket afnemen dan nemen we deze tijd op in je gekozen pakket.

Of kies voor onze dienst ‘eerlijk met ontslag’ waarbij je kunt kiezen uit 1 van bovenstaande pakketten.
VSO ‘gewoon’ = E 850,- ex btw
VSO ‘ziekte’ = E 750,- ex btw
VSO check = E 450,- ex btw
Snelle VSO check = E 149 incl. btw

Neem Gratis Contact Met Ons Op